Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια το κινητο μου ειχε μαζι φορτιστη το συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/37879215/Xiaomi-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-33W-Λευκός-MDY-11-EZ-Bulk.html

και επειδη ενα φιλαρακι ψαχνει αγορα φορτιστη γτ ο δικος του ειναι αργος του προτεινα αυτον αφου το δοκιμασε και στο δικο του κινητο να αγορασει τον ιδιο με μενα βεβαια στα σχολια λενε οτι δεν κανει δουλεια σαν τον Αυθεντικο φορτιστη και οτι δεν ειναι ο ιδιος με αυτον που δινουν στο κινητο   μαζι δηλαδη  μπορει να ειναι μουφα αυτον που πουλανε στο σκρουτζ?

εαν εχετε να προτεινετε καποιον που  εσεις και εαν υπαρχει  κ πιο οικονομικος

Δημοσ.

ποια συσκευή έχει ο φίλος;

παίζει ρόλο και τι πρότυπα υποστηρίζει η δικιά του συσκευή για το αν μπορεί να φορτίσει γρήγορα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση εχει το Rn8 pro xiaomi παντος του το φορτιζει πολυ πιο γρηγορα απο τον δικο του

αλλα ειδα στις φωτογραφιες Skroutz https://www.skroutz.gr/s/37879215/Xiaomi-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-33W-Λευκός-MDY-11-EZ-Bulk.html ειναι πολυ διαφορετικος απο αυτον που εχω(που ειχε μεσα το κινητο μου) και ας γραφουν το ιδιο μοντελο πανω δεν ξερω τι παιζει

Δημοσ.

Αν αναφέρει επάνω μέγιστο 11v/3A. (33w).

Τότε λογικά είναι ο ίδιος. 

Υποψιν και το καλώδιο πρέπει να υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση επίσης. Δεν κάνουν όλα. 

Δημοσ.

αφου διαβαζεις αρνητικα σχολια, σχετικα με την γνησιοτητα του προιοντος, τι αλλο θελεις ? Εαν καποιοι δεν εχουν προβλημα, η δικη μου λογικη λεει ... να αγορασεις απο το ιδιο μαγαζι. Καλο θα ειναι να το δοκιμασεις στο καταστημα.

σχετικα με τα καλωδια, ΟΛΑ υποστηριζουν ταχυφορτιση. Απλα πρεπει να γνωριζεις για καθε ενα τις δικες του προδιαγραφες > σε ταση και ρευμα ξεχωριστα. Ακομα και τα 5V - 1.5A (7.5W - DCP protocol) ειναι πρακτικα ταχυφορτιση. Οτι ειναι πανω απο 5V - 0.5A ειναι θεωριτικα ταχυφορτιση.

στα γενικα της αγορας τροφοδοτικου (φορτιστης) για κινητο σε after market προιον, η προσωπικη μου επιλογη ως Νο1 εχω την ANKER. Κανονικα αυτο το κουτακι λεγεται power brick ή power adapter ή AC adapter, ο φορτιστης ειναι μεσα στην συσκευη μας (smartphone)

ενας γενικος κανονας για τα καλωδια, ασχετα με τον βυσμα εξοδου, οσο και κακης ποιοτητας να ειναι, τα 18W ταχυφορτισης μπορουν να τα καταφερουν. Οσο μικροτερο το μηκος, τοσο μικροτερες οι ενεργειακες απωλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...