Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια… ο ΦΠΑ είναι φόρος, η προμήθεια που παίρνει η Apple λειτουργεί σαν φόρος γιατί μόνο έτσι θα στεκόταν λογιστικά και σε κάθε κράτος…

Όλοι οι φόροι βγαίνουν με συγκεκριμένο τρόπο και το ότι ο ένας είναι προστιθέμενης αξίας και άλλος όχι δεν έχει καμία σχέση…

ΥΓ: τις πίστες στις χαρίζω, δεν πεινάω και δεν έχουν και καμία σχέση με αυτό που συζητάμε…

ΥΓ2: αν πραγματικά έχεις αντίρρηση σε ότι γράφω, ψάξε να βρεις τι κατέθεσε η Epic και τι απάντησε η Apple για τον τρόπο που βγαίνει το πόσο που εισπράτει από κάθε εταιρία…

Κάτσε δεν λειτουργεί σαν φόρος αλλά ως προμήθεια επι της πώλησης . Δηλαδή αν πει κάποιος για να στείλεις 10000 ευρώ έχει προμήθεια 1% τότε η θα πάρουν από τον λογαριασμό σου 10100 ευρώ και στείλουν 10000 . Εσυ όπως και να χει πληρώνεις ποσοστό επι την συναλλαγής . Το ίδιο και εδώ . Θα πάρει η apple βασικά όλο το ποσό και θα δώσει πίσω στον developer το 70% 

Επεξ/σία από Aztec
  • Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες εφαρμογές και παιχνίδια , και συνδρομές , είναι πιο ακριβες στο iphone απο ότι στο android , οπότε στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω τζάμπα κατηγορείται ο Μασκ , ο κάτοχος iphone καλείται να πληρώσει όχι μόνο μια φορά το premium για την αγορά της συσκευής αλλά και για την χρήση της σε όσο διάστημα θα την κρατήσει , αιτία είναι η υψηλή προμήθεια , αν με ρωτήσεις θα αγοράσεις iphone ? ναι ίσως , αυτή είναι η πραγματικότητα όμως .

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ethereum είπε

το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες εφαρμογές και παιχνίδια , και συνδρομές , είναι πιο ακριβες στο iphone απο ότι στο android , οπότε στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω τζάμπα κατηγορείται ο Μασκ

Spoiler

Ναι αλλά οι άλλες εφαρμογές, δεν είναι του Ελον. 

• Like 1
Δημοσ.

Του έπιασαν τον κώλο στην πώληση και πασχίζει να τα πάρει πίσω από τους χρήστες πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο επαγγελματίες θα μπουν στον κόπο να πληρώσουν, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να τρολάρουμε τσάμπα και βερεσέ.

Δημοσ.

Καλά κάνει, μέχρι και ο σουβλατζης της γειτονιάς το κάνει. Επιχειρηματικότητα 101 μην σόι πω και 010.

4 ώρες πριν, Zus είπε

Του έπιασαν τον κώλο στην πώληση και πασχίζει να τα πάρει πίσω από τους χρήστες πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο επαγγελματίες θα μπουν στον κόπο να πληρώσουν, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να τρολάρουμε τσάμπα και βερεσέ.

Θα βγαίνετε όμως χαμηλά χαμηλά στο search και σε αλγόριθμο. Φήμες λένε παρόμοια στο Google κάποιος το 2008 έψαχνε κάτι και πάτησε στην δεύτερη σελίδα να συνεχίσει. Κάπως έτσι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Φυσικά και υπάρχει... ίδιο ειναι πχ το 1/3(ένα τρίτο) στα 8 ευρώ και το ίδιο το 1/3 στα 11 ευρώ; 

Για να μην κάνουμε μαθήματα μαθηματικών όσοι θέλουν μπορούν να βρουν μόνοι τους εκπαιδευτικά βίντεο ή δάσκαλο θα το πω απλά για να καταλάβει και αυτός που δεν θέλει να σκέφτεται με ποσοστά κτλ. 

Το twitter θέλει 7 δολάρια συνδρομή. 

Η apple παίρνει προμήθεια αν αγοράσεις κάτι απο το app του twitter (γιατί διατίθεται στο μαγαζάκι της/iOS store) 

α)Ο έλον δεν θέλει όμως να χάσει ούτε σένσι απο τα 7 δολάρια 

β) Η apple δεν θέλει να χάσει ούτε σένσι απο την προμήθεια της. 

Απο το α+β έχουμε λύση ότι όποιος βαριέται να αγοράσει συνδρομή απο την σελίδα (με 7 δολάρια) αλλά την κάνει μέσω του app ο έλον θα την κοστολογήσει έτσι ώστε με το που αφαιρεθεί η προμήθεια της Apple στην τσέπη του Elon να πάνε 7 δολάρια  

Άρα το ποσό αυτό θα είναι Χ

και άρα Χ - (Χ * προμήθεια apple) = τα λεφτά που θέλει ο elon δηλαδή ~$7 δολάρια. 

Δεν ξέρω γιατί όμως απαντάς σε εμένα, η πρόταση μου είχε τελεία όχι ερωτηματικό 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, djdidi είπε

Δηλαδή αν κάνω register και πληρώσω 7$ μέσω pc/chrome  και μετα κάνω sign in στο Twitter στο iPhone δε θα γίνει δουλειά;

Εννοείται πως θα γίνει. Έτσι πρέπει να το κάνεις. 

Δημοσ.

Απλά ο Ελον πάει να μαζέψει ότι μπορεί. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν Twitter και είναι verified έχουν iPhone και πιθανόν να μην τους απασχολεί μια συνδρομή αυτού του κόστους.

Αν θέλει να βάλει 8$ στην τσέπη 

8+8*30%=10.40

Αν πας ανάποδα 11/1.3=8.46

Πάει να βγαλει επιπλέον κέρδος ή να δείξει πόσο ακριβή είναι η προμήθεια της Apple 

Δημοσ.
Στις 10/12/2022 στις 12:22 ΜΜ, Stergios74 είπε

Πως και δεν έβγαλε κανένα teslaphone ακόμα;

Και να έβγαζε, δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Όσο καλό και να ήταν. Δεν ξέρω αν συμφωνεί κανείς, αλλά ο άνθρωπος μου βγάζει μια αναξιοπιστία στις αποφάσεις του. Φάση, πως θα ξυπνήσω το πρωί. Θα φοβόμουν να πάρω ένα κινητό, που στα ξάφνικα μπορεί να σού έλεγε, αποφασίσαμε οτι για να πάρεις αναβαθμίσεις ή για να δουλευει το gps ή για να έχεις wifi ή για.... μπλα μπλα μπλα, πρέπει να πληρώσεις συνδρομή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...