cobra24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Stergios74 είπε Πως και δεν έβγαλε κανένα teslaphone ακόμα; https://www.google.com/amp/s/www.neolaia.gr/2021/11/05/tesla-model-pi-kinito-elon-musk/%3famp 2 ώρες πριν, Stergios74 είπε Πως και δεν έβγαλε κανένα teslaphone ακόμα; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από cobra24 1
AtiX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Πρώτο μου ποστ ειναι τι "συνεχίζω" ; H apple χρεώνει 30% fee οπότε αν κάτι πουληθεί στα $11 πάει να πει ότι ο πωλητής θα πάρει $7,7 και η apple $3,3 To 2.54 δεν ξέρω πως σου βγαίνει πραγματικά... δηλαδή και λάθος να το υπολογίζεις (μιας και κάτι πέταξες για "φόρους" απότι βλέπω και να το προσθέτεις σαν ΦΠΑ σε χονδρική τιμή (που δεν γίνεται έτσι με την apple γιατί η apple απλά σου παίρνει 30% απο τον τζιρο σου) με αρχική τιμή 7 έως 7,7 το 30% δεν ειναι 2,54.... Βάλε αυτή την λογική στο ΦΠΑ και θα καταλάβεις πχ ότι το 24% του 100 δεν είναι 24… Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από AtiX 1
paulchro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Και κανει το μαγικο η απολ και αφαιρει απ το store το twitter. Και ποιος κλαιει μετα?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Βγήκαν τα τεφτέρια βλέπω. Οι υπολογισμοί του Twitter είναι σωστοί, αλλά εμένα δεν με απασχολεί το πόσο, αλλά το ότι όλοι Αμερικανοί, Έλληνες πληρώνουμε τα ίδια, ανεξάρτητα απο την αγοραστική δύναμη της χώρας. Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό. Κατα τα άλλα, όποιος έχει και θέλει πληρώνει για την πιστοποίηση, όποιος δεν έχει, δεν αλλάζει και τίποτα. Οργανισμοί και επαγγελματίες (πχ δημοσιογράφοι) μια χαρά μπορούν να πληρώνουν ως μέρος του κόστους λειτουργίας. Αυτό με τις διαφορετικές τιμές σε web και app, το έχουν σκεφτεί και άλλοι, αλλά το απορίψανε για λόγους marketing. Εγώ συμφωνώ με το Twitter, η εταιρεία έχει ορίσει μια τιμή για την υπηρεσία, τώρα αν το κανάλι διάθεσης της εφαρμογής βάλει καπέλο, ας το πληρώσει ο καταναλωτής. Αυτό έπρεπε να κάνει και η Epic αντί να τρέχει στα δικαστήρια με την Apple.
geoluc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Το Twitter για πολλούς είναι εργαλείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι πολλά τα €/μήνα. Αν βοηθήσει ειδικά (ο καιρός θα δείξει) να καθαρίσουν τρολλ τότε μακάρι. Βέβαια όλος ο χειρισμός του Twitter από τον ελον δε με ενθουσίασε, βέβαια δε ξέρω τι παίζει από μέσα, αλλά αυτά που διαβάζω, μόνο ως αρνητικά τα βλέπω. (απολύσεις, συμπεριφορά κτλ). Είναι το πιο ενδιαφέρον social media κατά τη γνώμη μου (αν και δεν έχω κανένα social media, αλλά αν κάνω ένα, θα είναι , Twitter). Ποιο είναι καλύτερο? Insta TikTok fb reddit ακόμα και LinkedIn (τέτοιο έχω, αλλά οκ αναγκαστικά), σαπιλα. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, AtiX είπε Βάλε αυτή την λογική στο ΦΠΑ και θα καταλάβεις Ναι και είπαμε δεν ειναι ΦΠΑ το Fee της apple ειναι χαράτσι έχει διαφορά υπάρχει λόγος που λέγεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Γιατί προστίθεται στην αρχική τιμή ενός προϊόντος.... Το fee της απλε ειναι χαράτσι στην τελική τιμή ενός προϊόντος (πχ ένα άλλο παρόμοιο ειναι το κέρδος που βάζει μια επιχείρηση πχ αν βάζει 10% κέρδος σημαίνει ότι προ ΦΠΑ το συνολικό κόστος για να προμηθευτεί πχ ένα iphone ειναι 900 ευρώ και αν η επιχείρηση βάζει 10% κέρδος σημαίνει ότι θα το πουλήσει 990 ευρώ +ΦΠΑ δηλαδή τελική τιμή 1.227,6 21 λεπτά πριν, AtiX είπε πχ ότι το 24% του 100 δεν είναι 24… 'Η κάνεις τυπογραφικά ή έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι λίγο ξεκούραση μου φαίνεται και το πιάνεις το θέμα ξανά αύριο όταν θα έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου Γιατί κυριολεκτικά το 24 τοις εκατό (%) σημαίνει ότι στα εκατό(100) ειναι 24.... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Dr_Pepper 1 1
hellghan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, merphi είπε Βγήκαν τα τεφτέρια βλέπω. Οι υπολογισμοί του Twitter είναι σωστοί, αλλά εμένα δεν με απασχολεί το πόσο, αλλά το ότι όλοι Αμερικανοί, Έλληνες πληρώνουμε τα ίδια, ανεξάρτητα απο την αγοραστική δύναμη της χώρας. Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό. Κατα τα άλλα, όποιος έχει και θέλει πληρώνει για την πιστοποίηση, όποιος δεν έχει, δεν αλλάζει και τίποτα. Οργανισμοί και επαγγελματίες (πχ δημοσιογράφοι) μια χαρά μπορούν να πληρώνουν ως μέρος του κόστους λειτουργίας. Αυτό με τις διαφορετικές τιμές σε web και app, το έχουν σκεφτεί και άλλοι, αλλά το απορίψανε για λόγους marketing. Εγώ συμφωνώ με το Twitter, η εταιρεία έχει ορίσει μια τιμή για την υπηρεσία, τώρα αν το κανάλι διάθεσης της εφαρμογής βάλει καπέλο, ας το πληρώσει ο καταναλωτής. Αυτό έπρεπε να κάνει και η Epic αντί να τρέχει στα δικαστήρια με την Apple. Τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλει να κερδίσει η Epic
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δεν αφαιρείς αλλά διαιρείς, είναι σαν την αποφορολόγηση… Δεν κανει αποφορολογηση η Apple, με καθαρες αξιες υπολογιζει. Εχεις οντως μπερδευτει πολυ... 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, klaftop είπε Ο ένας κλέφτης δε θέλει να τον κλέβει ο άλλος κλέφτης. Αν ο Κουκ είχε το μυαλό του Τζομπς θα τον έκοβε από το app store για καθαρά στρατηγικούς λόγους. Ήδη ανακοίνωσε iphone ανταγωνιστή και ότι θέλει να κάνει το Twitter WeChat. H apple τα μισά σχεδόν λεφτά τα βγάζει από υπηρεσίες. Είναι αποτυχια κάθεται και κοιτάει τον Μασκ να τους τρώει την πίτα. Αν το. Κόψει τώρα κλείνει το μαγαζί και επιστρέφει στη τεσλα Εαν ζουσε ο Jobs θα επαιρνε πολλους η μπαλα (greedy devs with subs based apps) και σιγουρα θα εφευγε κλαρινο το twitter απο το ios. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, hellghan είπε Τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλει να κερδίσει η Epic Οικονομικά Epic και Twitter θέλουν ακριβώς το ίδιο, να μην πληρώνουν καπέλο στην Apple. Το Twitter διάλεξε να χρεώνει περισσότερα εντός το appstore, η Epic ήθελε να επιτραπεί να γίνονται πληρωμές σε δικά τους συστήματα. H Epic επιπλέον στρατηγικά και μακροπρόθεσμα, θα ήθελε να βάλει το εικονίδιο του Store της στο iOS και να πληρώνουν σε αυτήν οι καταναλωτές καπέλο. Η λύση του Twitter είναι η απλούστερη και η καλύτερη για το ίδιο, χωρίς να μαλώσει με κανέναν και χωρίς δικαστικό δράμα. Τώρα αν στο μέλλον η Apple ανοίξει το οικοσύστημα, ακόμα καλύτερα.
AtiX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ναι και είπαμε δεν ειναι ΦΠΑ το Fee της apple ειναι χαράτσι έχει διαφορά υπάρχει λόγος που λέγεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Γιατί προστίθεται στην αρχική τιμή ενός προϊόντος.... Το fee της απλε ειναι χαράτσι στην τελική τιμή ενός προϊόντος (πχ ένα άλλο παρόμοιο ειναι το κέρδος που βάζει μια επιχείρηση πχ αν βάζει 10% κέρδος σημαίνει ότι προ ΦΠΑ το συνολικό κόστος για να προμηθευτεί πχ ένα iphone ειναι 900 ευρώ και αν η επιχείρηση βάζει 10% κέρδος σημαίνει ότι θα το πουλήσει 990 ευρώ +ΦΠΑ δηλαδή τελική τιμή 1.227,6 Κάπου είχε δημοσιεύσει η Apple πως υπολογίζονται οι κρατήσεις της και ήταν στην λογική του αντίστοιχου ΦΠΑ της Αμερικής… σε αυτό βασίζομαι, αν έχεις κάποια άλλη πληροφορία ευχαρίστως να το συζητήσουμε… 28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Η κάνεις τυπογραφικά ή έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι λίγο ξεκούραση μου φαίνεται και το πιάνεις το θέμα ξανά αύριο όταν θα έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου Γιατί κυριολεκτικά το 24 τοις εκατό (%) σημαίνει ότι στα εκατό(100) ειναι 24.... Γιατί έχεις την κακή συνήθεια να κόβεις όπως σε συμφέρει τα κείμενα μου? Έγραψα: 38 λεπτά πριν, AtiX είπε Βάλε αυτή την λογική στο ΦΠΑ και θα καταλάβεις πχ ότι το 24% του 100 δεν είναι 24… Πραγματικά κόψε αυτό το κακό συνήθειο!!!! 12 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Δεν κανει αποφορολογηση η Apple, με καθαρες αξιες υπολογιζει. Εχεις οντως μπερδευτει πολυ... Είπα σαν την αποφορολόγηση, πραγματικά διαβάζετε τι γράφω???? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από AtiX 1
ELMastas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Οπως φαίνεται θα ξεβρακώσει πολλούς και πολλά,απο αυτήν την πλατφόρμα ο Elon 😎 2
hellghan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, merphi είπε Οικονομικά Epic και Twitter θέλουν ακριβώς το ίδιο, να μην πληρώνουν καπέλο στην Apple. Το Twitter διάλεξε να χρεώνει περισσότερα εντός το appstore, η Epic ήθελε να επιτραπεί να γίνονται πληρωμές σε δικά τους συστήματα. H Epic επιπλέον στρατηγικά και μακροπρόθεσμα, θα ήθελε να βάλει το εικονίδιο του Store της στο iOS και να πληρώνουν σε αυτήν οι καταναλωτές καπέλο. Η λύση του Twitter είναι η απλούστερη και η καλύτερη για το ίδιο, χωρίς να μαλώσει με κανέναν και χωρίς δικαστικό δράμα. Τώρα αν στο μέλλον η Apple ανοίξει το οικοσύστημα, ακόμα καλύτερα. Η Epic κυνηγάει να μπορεί εντός της εφαρμογής αν επιθυμεί ο πελάτης να πάει στα δικά της συστήματα πληρωμής. Δεν είναι καθόλου ίδιο με του Twitter, το ζητάει σαν γενικό τρόπο πληρωμής 1
icenex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Παντως περι αποφορολογησης η πιο απλη πραξη ειναι η εξης διαιρουμε την τελικη τιμη δια το ποσοστο φπα απλα το κανουμε 1.24 Πχ καρτα γραφικων που τελικη τιμη κανει 1850€ (συμπεριλαμβανομενου 24% φπα) κανουμε την εξης πραξη 1850/1.24 οπου θα μας βγαλει την τιμη χωρις το φπα. Αν το ποσοστο ειναι 13% βαζουμε 1.13 και ουτω καθεξης... 3
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ddddddddddddddddd Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις