Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

έχω ένα λαπτοπ 6ετίας πολύ καλό για την εποχή του που με πάει σχετικά καλά αλλά σκέφτομαι την επόμενη αναβάθμιση που να αξίζει όμως την αλλαγή.

Οπότε περιμένω λίγο για να πάω με τις καινούριες εξελίξεις με δίσκο nvme pcie 5 και ram ddr5.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πότε προβλέπεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα για desktop αλλά κυρίως για laptop που με ενδιαφέρει πιο πολύ για φορητότητα.

Από ότι βλέπω κυκλοφορούνε ddr 5 αλλά όχι δίσκοι pcie 5.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gfn είπε

μη σε απασχολει το pci5 ,αναβαθμισε αν θεωρεις οτι χρειαζεται.

Αν είναι να περιμένω ένα εξάμηνο και να μπορώ να έχω ένα πολύ καλύτερο pc σκοπεύω να περιμένω.

Αυτό ρωτάω κιόλας αν πιστεύετε ότι θα βγούνε σε κοντινό χρονικό διάστημα (πχ ως εξι μήνες) λαπτοπ που θα είναι και σε μια προσεγγίσιμη τιμή (1500-2000 e) και θα έχουν pcie 5, ddr 5.

pcie 5 σημαίνει διπλάσιες ταχύτητες από pcie 4, πιστεύω αξίζει να περιμένεις ενα μικρό χρονικό διάστημα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ronyaldo είπε

Αν είναι να περιμένω ένα εξάμηνο και να μπορώ να έχω ένα πολύ καλύτερο pc σκοπεύω να περιμένω.

Αυτό ρωτάω κιόλας αν πιστεύετε ότι θα βγούνε σε κοντινό χρονικό διάστημα (πχ ως εξι μήνες) λαπτοπ που θα είναι και σε μια προσεγγίσιμη τιμή (1500-2000 e) και θα έχουν pcie 5, ddr 5.

pcie 5 σημαίνει διπλάσιες ταχύτητες από pcie 4, πιστεύω αξίζει να περιμένεις ενα μικρό χρονικό διάστημα

Διπλάσιες ταχύτητες σε κάποιο θεωρητικό τεστ, πρακτικά προς το παρόν καμία διαφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...