Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδατε τον σάλο με την συγκεκριμένη εταιρεία που πουλάει μεταχειρισμένα; 
Προσοχή σε όλους μην συνεχίσουν να την πατάνε κι άλλοι 

Ηδη τα θύματα είναι δεκάδες 

Πάνω από 150 άτομα άκουσα στην Αθήνα και άλλοι πολλοί παλαιότερα στην Εύβοια 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

ναι έτυχε εκείνη την ώρα να βλέπω την εκπομπη

κρίμα για όλους αυτούς τους ανθρώπους γιατί μιλάμε για πολλά λεφτα

δεν έδιναν 200-300 ευρώ προλαταβολη

έδιναν πολλές φορές παραπάνω από το μισό της αξίας του αυτοκινητου

επίσης άλλος πήρε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη επιχείρηση και τελικά του το έκαναν κατάσχεση γιατί ήταν νοικιασμένο και το έψαχνε η εταιρεία ενοικιασης

μιλάμε για πολύ χοντρά πράγματα όχι κάτι απλό και ούτε 1-2 πολίτες αλλά πάνω από 100

• Sad 1
Δημοσ.

Μιας και είναι εδώ αυτό, θα πάρω την ευκαιρία να γράψω για ένα περιστατικό με έναν φίλο μου που μένει στην σκωτία (αμπερντίν) (ωστόσο περιλαμβάνει πολλά άτομα και από λονδίνο)

Με λίγα λόγια, κάποιος με την επωνυμία Pavlos Baritakis, εξαπάτησε με παρόμοιο τρόπο (μεγάλη προκαταβολή για μτχ όχημα που δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο στο αρχικό test drive), ενώ αρχικά είχε παραδόσει αρκετά από τα οχήματα. Δυστηχώς μιλάμε για πιο ακριβά οχήματα (rs6/rs7/a45 amg, GLC κτλ) και με το πρόσχημα ότι είναι από κλειστές αντιπροσωπίες (τα οχήματα που παρέδωσε όντως δεν είχαν χιλιόμετρα πάνω παρά ελάχιστα) τα παίρνει στην μισή τιμή και τα πουλάει για xx% κέρδος.

Αν ξέρει κανείς τίποτα, dm

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Καλά να πάθουν!!!!! Δεν δίνεις ποτέ προκαταβολή σε μάντρα ! ΠΟΤΕ!

Εντάξει η μάντρα είναι επιχείρηση δεν είναι ιδιώτης. Όπως δίνεις προκαταβολή σε μια αντιπροσωπεία έτσι μπορεί να δώσεις και σε μάντρα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εντάξει η μάντρα είναι επιχείρηση δεν είναι ιδιώτης. Όπως δίνεις προκαταβολή σε μια αντιπροσωπεία έτσι μπορεί να δώσεις και σε μάντρα.

Μεταχειροεμνα  η και καινουργια ειχε ο τυπος ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μεταχειροεμνα  η και καινουργια ειχε ο τυπος ?

Δεν ξέρω δεν παρακολούθησα την υπόθεση, γενικά το γράφω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, zio10 είπε

Καλά μια χαρά πήρα προκαταβολή τώρα που πούλησα το αυτοκίνητο μου, μετά από προσύμφωνο βέβαια. Βέβαια για μάντρα και εγώ θα το σκεφτόμουν 3 φορές.

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Καλά μια χαρά πήρα προκαταβολή τώρα που πούλησα το αυτοκίνητο μου, μετά από προσύμφωνο βέβαια. Βέβαια για μάντρα και εγώ θα το σκεφτόμουν 3 φορές.

Θέλω να πω ότι κάποιος θα δώσει πιο εύκολα σε μάντρα παρά σε ιδιώτη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Θέλω να πω ότι κάποιος θα δώσει πιο εύκολα σε μάντρα παρά σε ιδιώτη.

Δεν δίνεις όμως 4-5-7-20-25 χιλιάρικα προκαταβολή 

200-500€ στην χειρότερη 

Εγω φυσικά δεν αγοράζω ποτέ εάν δεν είναι απευθείας 

Δηλαδη αν θέλω αμάξι, πάμε για μεταβίβαση, πάρε εσυ την άδεια, πάρε εσυ τα λεφτά και τελειώσαμε 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αγορασει απο μαντρα 4 ΙΧ για τα παιδια μου .

Τα πληρωσα και τα πηρα και εφυγα μαζι με εξουσιοδοτηση θεωρημενη να κανω την μεταβιβαση σε εμενα.

Σε δυο που εγινε επι τοπου η μεταβιβαση και επειδη ειχα λιγες δοσεις παρακαλαγα ...να ειναι καλα απο υγεια οι μαντραδες μεχρι να τα ξεχρεωσω για να μην εχω τραβηγματα  αν και υπηρχε συμφωνητικο οτι μπορουσα να κανω και απο  μονος μου αρση παρακρατησης μολις εξοφληθουν 5-6 γραμματια  που ειχα υπογραψει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...