Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

η Steel legend που εβαλα το λινκ μια χαρα μητρικη ειναι και micro  εκτος αν θες mini

b450 ειναι το ιδιο εχω και εγω απλά se msi και asrock ουτε στον ερθχο 4 φορες την ειχα 4 φορές ειχα θεματα χίλιες φορές νεφρό για καμία msi και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο
ψαχνω για am5 κατι μικρο που να εχει 4 ram 2 nvme optical out

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

b450 ειναι το ιδιο εχω και εγω απλά se msi και asrock ουτε στον ερθχο 4 φορες την ειχα 4 φορές ειχα θεματα χίλιες φορές νεφρό για καμία msi και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο
ψαχνω για am5 κατι μικρο που να εχει 4 ram 2 nvme optical out

Ψαχνε μη τα παρατας , msi  ουτε για πλακα  , την τελευταια ουτε η ιδια η msi  δεν μπορεσε να την κανει καλα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ψαχνε μη τα παρατας , msi  ουτε για πλακα  , την τελευταια ουτε η ιδια η msi  δεν μπορεσε να την κανει καλα

οτιδιποτε άλλο εκτός απο asrock παντος τιμή αδιάφορη παντελώς εως 500 +/- δινω για μητρική αρκει να έχει αυτα που θελω
μικρή μητρική am5
4 θέσεις ram
2 nvme
optical
εστο ενα type c

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, triplex1 είπε

θα κανεις υποχωρησεις με τον 2600 και την 6700 , σε ειπα πουλας , βαζεις οσο μπορεις πιο γρηγορα αγγελια με τα υπαρχοντα και προχωρας και στα υπολοιπα , σε καθε αλλη περιπτωση παιρνεις μια 6600 , την παντρευεσαι και παιζεις αλλα 60 fps  δεν σε κοβω να βγαζεις

Με 450 μητρικη τι διαφορα ηθελες να δεις πες μας καλυτερα , οταν καποιοι μιλουσαμε για b550  ολοι τρεχατε να παρετε b450 για να γλυτωσετε κανα 20ρικο , τωρα ζοριζεστε πολυ λογικο

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατι δεν θα δει διαφορά με b450 ?

Ρωτάω δεν σε αμφισβητώ, πέρα απο το pci express 4.0 vs 3.0 και τις θερμοκρασίες , επειδή έχω κάνει την ίδια κίνηση συνηδειτά και έχω εικόνα, δεν βλέπω να υστερεί κάπου σε απόδοση fps π.χ. από Β550 2,3 fps κάτω?

Για να απαντήσω και στην αρχική ερώτηση μετάβαση απο 3600 σε 5900Χ ελάχιστες διάφορες με 3080 σε 2Κ και 4Κ αναλύσεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω για 1080p.

Επεξ/σία από vill_la
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, vill_la είπε

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατι δεν θα δει διαφορά με b450 ?

Ρωτάω δεν σε αμφισβητώ, πέρα απο το pci express 4.0 vs 3.0 και τις θερμοκρασίες , επειδή έχω κάνει την ίδια κίνηση συνηδειτά και έχω εικόνα, δεν βλέπω να υστερεί κάπου σε απόδοση fps π.χ. από Β550 2,3 fps κάτω?

Για να απαντήσω και στην αρχική ερώτηση μετάβαση απο 3600 σε 5900Χ ελάχιστες διάφορες με 3080 σε 2Κ και 4Κ αναλύσεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω για 1080p.

Αν πιασουμε το pci-e 4.0 .....ειναι  + 16fps τα οποια δεν τα'χεις και ουτε προκειται να τα αποκτησεις ποτε με την 450.

Μιλαμε με βαση τους επεξεργαστες που συζητατε παντα  5600 5900x

Απο κει και περα για τον φιλο που αγαπαει msi  και δεν την αλλαζει με τιποτα , Taichi στο βασικο συστημα και πριν απο λιγες ημερες και μια Extreme 4  στο 2ο το οποιο ειναι για πουλημα , δεν στεκεται διπλα καμια msi  και στις δυο παρα μονο Asus  για την θεια Gigabyte ουτε να συζητησω δεν θελω

Επεξ/σία από triplex1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια το συστημα μου ειναι το εξης

Ryzen 5 3600

Rx 570 8gb

Asrock B450-Pro 4

Τι προτεινετε για αναβαθμιση , κυριως για gaming 1920χ1080

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giout21 είπε

καλησπερα παιδια το συστημα μου ειναι το εξης

Ryzen 5 3600

Rx 570 8gb

Asrock B450-Pro 4

Τι προτεινετε για αναβαθμιση , κυριως για gaming 1920χ1080

Το σύστημα σου δεν είναι απαγορευτικό για 1080p, το θέμα είναι τι ζητάς να πιάσεις και πόσα διαθέτεις

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά, rx 6600 χωρίς ανταγωνιστή εδώ και καιρό.

Θα δεις σημαντική διαφορά και νομίζω είναι κομπλέ με τον επεξεργαστή που έχεις

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...