definitio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω ένα aftermarket F&U CD-3615 ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο, που είχε εγκαταστήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι - ενώ όταν αναπαράγεται μουσική απ'το Ράδιο, ο ήχος ακούγεται κι από τα δύο ηχεία - όταν βάλω CD / USB-MP3 ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί ηχείο. Το ηχοσύστημα έχει ρύθμιση STEREO-MONO, - κι όταν παίζει το ράδιο, είναι προσβάσιμη (επιλογή στέρεο) - όταν όμως παίζει CD/USB-MP3 η ρύθμιση δεν είναι προσβάσιμη στο μενού, δεν υπάρχει (λογικό μάλλον, αφού υποτίθεται βοηθά όταν η λήψη ράδιο δεν είναι καλή και δεν έχει χρησιμότητα σε άλλες πηγές) Νόμιζα ότι είχε απλώς καεί το ηχείο στη πλευρά του οδηγού, αντικατέστησα και τα δύο μπροστινά με κάτι Pioneer 1725s, ο ήχος βελτιώθηκε πολύ, αλλά το πρόβλημα της αναπαραγωγής μόνο από το δεξί ηχείο (συνοδηγού) σε CD/MP3 παραμένει. ...ενώ παίζει CD/MP3, αν αυξομειώσω την ένταση ή πατήσω κάποιο κουμπί - ενώ έχει ρυθμιστεί σε κάθε κίνηση να κάνει ένα μπιπ - αυτός ο ήχος ακούγεται κι απο το αριστερό ηχείο. Δε ξέρω τί μπορεί να φταίει... ...καμμένο ηχείο δεν είναι.. ...αν ήταν θέμα λανθασμένης καλωδίωσης, λογικά δεν θα είχα ήχο στέρεο ούτε στο Ράδιο... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από definitio
hp8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, definitio είπε όταν βάλω CD / USB-MP3 ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί ηχείο. το CD / USB-MP3 σε άλλο ηχοσυστημα παίζουν σωστά ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από hp8
definitio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχει διαθεσιμο firmware update? Μπα, έχει αφαιρεθεί κι από την ιστοσελίδα, ήταν εξυπηρετικοι πάντως και μου έστειλαν άμεσα το εγχειρίδιο όταν το είχα ζητήσει (εντός 1-2 ωρών). ...θα ρωτησω πάντως, δεν το είχα σκεφθεί για παλιό ΡαδιοCD να φταίει το firmware...αν και στο εγχειρίδιο δε θυμαμαι να είδα κάποια λειτουργία αναβάθμισης λογισμικού, ό,τι λογισμικό έχει τέλος πάντων. 11 λεπτά πριν, hp8 είπε το CD / USB-MP3 σε άλλο ηχοσυστημα παίζουν σωστά ? Σε αλλο αυτοκίνητο δεν τα έχω δοκιμασει, στον υπολογιστή (και σε οικιακό ηχοσύστημα) παίζουν άριστα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από definitio
nikoskola Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τα ηχοσυστηματα αυτα ειναι τοσο φθηνα πλεον που θεωρούνται αναλώσιμα.συμβουλη μου ειναι πετα το και παρε 1καινουριο οπως πχ pioneer που βρισκεις με 40 ευρω https://www.skroutz.gr/s/20270847/Pioneer-MVH-S120UB-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-1DIN-USB-AUX-με-Αποσπώμενη-Πρόσοψη.html Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από nikoskola
definitio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι θέμα πηγής και μόνο...(πάντως όταν παίζει το CD, ό,τι ανωμαλίες κι αν έχει ο δρόμος, δεν κάνει κιχ) ...αλλά και στο CD και στο MP3 να παίζει από ένα ηχείο; Δε ξέρω, νομίζω κάτι μού διαφεύγει... Δε σκέφτομαι τώρα τέτοια έξοδα...αλλα αν ήταν να την αλλάξω μάλλον θα επέλεγα κάποια με ΒΤ με ενσωματωμένο μικρόφωνο (όχι χωριστό) που να αποδίδει καλά, διαφορετικό φωτισμό να διαλέγω (μερικές φορές, αναλόγως τη πηγή, κάποια χρωματα είναι είτε πολύ αχνά είτε πολύ έντονα, με ένα που εναλλάσσει μπορες να διαλέξεις) και ίσως να έχει και CD, γιατί υπάρχουν ΄καποιες συλλογές πρόχειρες και βαριέμαι το ripping (άσε που έχω χρόνια να βάλω DVDplayer στον υπολογιστή, ούτε που θυμάμαι που έχω τη μονάδα) ...αλλά μετά σου μπαίνει κι ο διάολος...μήπως αν είναι να τα χώσω, να πάρω μια μονάδα 1din με αναδιπλούμενη οθόνη και να βάλω και κάμερα οπισθοπορείας; Κι ανοίγουν άλλες δουλειές μετά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από definitio
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μία στις χίλιες, τσέκαρες το balance ενώ έχεις βάλει να βαράει από cd; 1
definitio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Θα το κοιτάξω, είδα εξερευνήσει τις ρυθμίσεις πριν 2 βδομάδες με το εγχειρίδιο στο χέρι και δεν είδα κάτι λάθος, αλλά δεν θυμάμαι να πω 100%. Αλλά δε νομίζω ότι οι ρυθμίσεις εξατομικεύονται ανά πηγή.
Tasos19s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, definitio είπε Θα το κοιτάξω, είδα εξερευνήσει τις ρυθμίσεις πριν 2 βδομάδες με το εγχειρίδιο στο χέρι και δεν είδα κάτι λάθος, αλλά δεν θυμάμαι να πω 100%. Αλλά δε νομίζω ότι οι ρυθμίσεις εξατομικεύονται ανά πηγή. Οι ρυθμίσεις είναι για όλα τα mode Είτε ραδιόφωνο είτε cd είτε οτιδήποτε 1
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Ναι, γι' αυτό και το "μία στις χίλιες". Αλλά να ακούγεται το μπιπ (και το ράδιο) και από τα 2 αλλά μουσική μόνο από το 1, πιο πολύ σε ρύθμιση παραπέμπει παρά σε hardware.
definitio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Lucifer είπε Ναι, γι' αυτό και το "μία στις χίλιες". Αλλά να ακούγεται το μπιπ (και το ράδιο) και από τα 2 αλλά μουσική μόνο από το 1, πιο πολύ σε ρύθμιση παραπέμπει παρά σε hardware. Γι αυτό και είναι τόσο κουφό...πόνταρα αρχικά στο καμμένο ηχείο, δεν έφτιαξε... Ίσως στείλω ένα μήνυμα στη fandu.gr περιγράφοντας το πρόβλημα, μήπως ήταν γνωστό θέμα κι υπάρχει κάποια λύση και ελπίζοντας να πέσω σε κάποιον/α φιλότιμο/η (που συνέβη όταν ζήτησα το εγχειρίδιο) ...θα δοκιμάσω κι ένα RESET, αν και στις οδηγίες λέει να γίνεται μόνο στην αρχική εγκατάσταση ή αν εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος...αλλά να δούμε μήπως έχει κάποιο αποτέλεσμα. Διαφορετικά μόνο πρόβλημα με τη πηγή μπορεί να είναι...
definitio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαλήθευσα ότι το Balance ήταν στο 0, αλλά αφού το ανέβασα/κατέβασα μερικές φορές και το άφησα στο -5 για λίγη ώρα, μετά όταν το έφερα στο 0 ξανά, ο ήχος ακουγόταν σωστά μοιρασμένος και από τα δύο ηχεία, σε όλες τις πηγές ήχου... Πώς θα μπορουσε να συμβεί στο Bal 0 να έπαιζε σαν να ήταν +"Χ" (και παντού εκτός από το ράδιο), δεν γνωρίζω, αλλά με αυτό το τυχαίο "καλιμπράρισμα" έστρωσε... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα