Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο ξάδερφος μου έκανε αναβάθμιση σε rtx 3060 αλλά όταν πήγε να την εγκαταστήσει δεν μπόρεσε να βρει 8pin καλώδιο.

Το τροφοδοτικό είναι το seasonic SII12 EVO 520 modular και πριν από την 3060 είχε μια  μικρή καρτα που δεν χρειαζόταν καλώδιο από το τροφοδοτικό,έπαιρνε ρεύμα από την μητρική. 

Το κουτί με τα καλώδια το έχει πετάξει και το αντίστοιχο καλώδιο του συγκεκριμένου psu δεν μπορώ να βρω. Εμπιστεύομαι 3rd party? Να του δώσω από το δικό μου psu?  Δώστε μου τα φώτα σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mameloukos είπε

Καλησπέρα.

Ο ξάδερφος μου έκανε αναβάθμιση σε rtx 3060 αλλά όταν πήγε να την εγκαταστήσει δεν μπόρεσε να βρει 8pin καλώδιο.

Το τροφοδοτικό είναι το seasonic SII12 EVO 520 modular και πριν από την 3060 είχε μια  μικρή καρτα που δεν χρειαζόταν καλώδιο από το τροφοδοτικό,έπαιρνε ρεύμα από την μητρική. 

Το κουτί με τα καλώδια το έχει πετάξει και το αντίστοιχο καλώδιο του συγκεκριμένου psu δεν μπορώ να βρω. Εμπιστεύομαι 3rd party? Να του δώσω από το δικό μου psu?  Δώστε μου τα φώτα σας

Μεγάλο κρίμα που τα εστειλε.Αυτό που ξέρω να σου πω σίγουρα είναι μη βάλεις από άλλο τροφοδοτικό καλώδια. 3 rd party δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.Φανταζομαι αν είναι επώνυμα(πχ cablemod) ,δεν θα έχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από niko13
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Copy paste απο ξενη ιστοσελιδα με το ιδιο θεμα.

If you need any original extra cables, you can contact our Germanpartner Sander Computer. They are in charge to sell our original cablesfor the whole EU. Please provide them the following info:

Exact model of your PSU.
Type of cables (ATX 24 pins, CPU, PCIe, SATA, Molex) and quantity you need.
Complete postal address with zipcode and phone number for the shipping company.

Email all this to [email protected] they will reply to you as soon as possible and let you know how to order if stock is available.

Απο τα γραφομενα του ειναι ο επισημος αντιπροσωπος για ολη την Ευρωπη σε γνησια καλωδια της seasonic.

Μην δοκιμασετε καλωδιο απο αλλο τροφοδοτικο ειναι μεγαλο ρισκο.

Εδω η ιστοσελιδα του αντιπροσωπου.

https://sander-europe.eu/uk/products/mg/2/power-supply-psu-.html

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.

Παρε καινουριο και πετα το παλιο , πες και περιοχη να ερχεται ο κοσμος να μαζευει οτι δεν χρειαζεστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...