this.is.elia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Φαντάσου να βλέπεις She-Hulk και να πετάξει διαφήμιση. Λες φακ ιτ και σαλτάρεις απ'το μπαλκόνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Real debrid/Premiumize + kodi = success. Οι υπόλοιποι πληρώνουν 48 διαφορετικές συνδρομητικές τον μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ναι ας βάλουνε διαφημίσεις, μπας και δούμε τίποτα καινούριο, ετήσια συνδρομή έχω και τα περισσότερα τα έχω δει αντε να έχει βάλει 3 ταινίες καινούργιες όλες κ όλες … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 θα πληρώνεις αλλά θα είναι σαν να μην πληρώνεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Sttemio+real debrid+me=LFE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Διακοπη όταν τελειώσει η συνδρομη και ραντεβού οταν βγάλετε την δεύτερη σεζόν του Andor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Real debrid/Premiumize + kodi = success. Οι υπόλοιποι πληρώνουν 48 διαφορετικές συνδρομητικές τον μήνα. και στριμιο. Ασε τους αλλους να πληρωνουν για να χουν συνδυαστικά με ολες τις πλατφόρμες μαζί, λιγότερα απο μας.😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Αν οι διαφημίσεις είναι για 2-3 λεπτά μόνο πριν ξεκινήσει η ταινία/σειρά, είναι οκ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tortugas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, nosstrom είπε Ναι ας βάλουνε διαφημίσεις, μπας και δούμε τίποτα καινούριο, ετήσια συνδρομή έχω και τα περισσότερα τα έχω δει αντε να έχει βάλει 3 ταινίες καινούργιες όλες κ όλες … Κι εγώ με ετήσια, το χρησιμοποίησα μόνο για το (άριστο) Andor τελευταία. Πιο πριν, ούτε που θυμάμαι, το Obi-Wan λογικά. Δεν ξαναβάζω για 2-3 σειρές τον χρόνο, σκέτη απογοήτευση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex84 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Ήδη έχω κάνει διακοπή αυτόματης ανανέωσης πριν διαβάσω το σημερινό άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, alex84 είπε Ήδη έχω κάνει διακοπή αυτόματης ανανέωσης πριν διαβάσω το σημερινό άρθρο. Τους κόψαμε πελάτες 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvasilis22 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Πήρα την ετήσια στις αρχές. Βάλει σε βάλει διαφημίσεις θα κόψω τη συνδρομή. Μιλάμε για σκουπίδι ολικής. Άμα είσαι 40 και έβαλες Disney tv αναμενόμενο! Τι περίμενες δηλαδή; 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 συνδρομητικη με διαφημισεις ειναι απλα τραγικο... Οντως προβλεπω αυξηση της κινησης στα torrent. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kirileman είπε Sttemio+real debrid+me=LFE Για λέγε , έχω stremio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, jack124 είπε Φούσκα που θα σκάσει είναι το streaming αν αρχίσουν όλοι να αυξάνουν. Ο κόσμος ήδη γυρνάει στηβ πειρατεία, το βλέπω έντονα από τους seeders που έχουν αυξηθεί ραγδαία. Και καλά κάνουν και εγώ το κάνω με vpn Γιατί vpn; Υπάρχει θέμα στην Ελλάδα; Το qbittorrent με την επιλογή "require encryption" δεν είναι ασφαλές; 3 ώρες πριν, mistiri0 είπε STREMIO FOR EVER, δωρεάν, διαλέγεις ποιότητα, υπότιτλους και σου βγάζει και ωραίο calendar με ότι έχεις στα αγαπημένα πότε βγαίνουν τα επόμενα επεισόδια. Επίσης περιλαμβάνει όλες τις πλατφόρμες. Υπάρχει ως εφαρμογή στο Xiaomi stick 4k, και δουλεύει περίφημα όπως και το KODI. Όσο αφορά το Disney + αγοράζεις το ετήσιο πακέτο τώρα και πληρώνεις 10 μήνες αντί για 12 με τα λεφτά που κοστίζει και γλυτώνεις την τυχόν αύξηση μελλοντικά και φυσικά με τα προνόμια του φουλ πακέτου χωρίς διαφημίσεις. 4k ταινίες βλέπεις σε άριστη ποιότητα με stremio και kodi; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα