peterako Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Όπως λέει και ο τίτλος. Κάνει μπαμ το τροφοδοτικό και τα κακαρώνει. Βάζω ένα άλλο να δοκιμάσω, και τώρα το PC με το που κάνει να μπει στα windows κάνει επανεκκίνηση, σα να σβήνει στιγμιαία, και ξανά από την αρχή. Όταν κάνω να μπω στο UEFI δεν βγάζει θέμα. Έχει έναν SSD sansung EVO 250αρη. Έβαλα και έναν σκληρό να δω και κάνει το ίδιο, αλλά προλαβαίνω να δω μπλε οθόνη με αυτόν. Μέχρι και διαφορετικό καλώδιο δοκίμασα. Επίσης έχω δοκιμάσει τις μνήμες ξεχωριστά, αλλά τίποτα. Θα ήθελα να δοκιμάσω μια μνήμη από τον κεντρικό μου υπολογιστή, και περιμένω ένα νέο τροφοδοτικό σύντομα να τα δοκιμάσω μπας και φταίει αυτό που έχω για εφεδρικό, αλλά θέλω και μια γνώμη. Το σύστημα είναι Ryzen APU πάνω σε μια μητρική Gigabyte GA-AX370 gaming 3.
vagelis2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ε αν έκανε μπαμ θα πηρε(δημιούργησε βλαβη) και στην μητρική πλακέτα.. Παίρνεις νεα και δοκιμάζεις.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Παίρνεις νεα και δοκιμάζεις. Ας δοκιμάσει πρώτα με το νέο τροφοδοτικό (@peterakoποιο θα πάρετε;) το οποίο έτσι κι αλλιώς θα μπει και στο νέο σύστημα και αν κάνει τα ίδια πάει για νέο. 1
triplex1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Καημένη μητρική ........ευχομαι να μην ηταν ακριβή 1
Kthulhou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημέρα α) χωρίς ρεύμα αποσυνδέεις τους δίσκους β) μπες στο bios κ άφησέ το εκεί μια ώρα, δε χρειάζεται να το παρακολουθείς. σε μια ώρα ξαναδές το αν έκανε επανεκκίνηση => θα έισαι στη μαύρη οθόνη θα το καταλάβεις => 90% μητρική τρέχεις όμως κ από στικάκι (πχ hirens boot) ένα memtest να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις μνήμες αν δεν έκανε επανεκίννηση => θα είσαι ακόμα μέσα στο bios, πας σε άλλο τεστ boot-άρεις με linux usb stick ή win PE κλπ κ το αφήνεις εκεί καμιά ώρα ή ψιλοδουλεύεις, αν αντέξει, σβήνεις, κουμπώνεις δίσκο κ πας κ τρέχεις hardware test στο δισκο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Kthulhou 1
peterako Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ας δοκιμάσει πρώτα με το νέο τροφοδοτικό (@peterakoποιο θα πάρετε;) το οποίο έτσι κι αλλιώς θα μπει και στο νέο σύστημα και αν κάνει τα ίδια πάει για νέο. 500αρι της BeQuiet https://www.skroutz.gr/s/14158545/Be-Quiet-System-Power-9-500W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html?from=account_favorites 1
peterako Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Λοιπόν ναι. Δοκίμασα όλα όσα προτάθηκαν. Και πάλι το ίδιο. Μάλλον πάμε για νέα μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα