Προς το περιεχόμενο

AirPods Pro Gen 1 VS G2

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από redmedusa,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, imarobot είπε

Αξίζουν τα έξτρα 60 ευρώ η να πάρω τα της πρώτης γενιάς;

Άμα δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα, να πάρεις τα gen2, αξίζουν. 

Καλύτερος ήχος. 
Καλύτερο ANC.
Καλύτερο touch sensor. 
FindMy.
Ear tips για όλα τα μεγέθη.
Φορτίζουν με AW charger. 

Νομίζω δεν ξεχνάω κάτι. 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα τα AirPods Pro 1st Gen για μια μέρα και έκανα τεστ σε YouTube, Apple Music, Spatial Audio.

Αγόρασα τα AirPods Pro 2nd Gen και τα χρησιμοποιώ καθημερινά 2 μήνες τώρα. Η διαφορά είναι τεράστια. Ο ήχος είναι πολύ πιο ζωντανός, πιο καθαρος, πιο πλούσιος ενώ ακούγονται χαμηλότερης συχνότητας ήχοι όπως τα χτυπήματα των χεριών πάνω στο ξύλο όταν ο μουσικός παίζει ένα βιολί. Επίσης, με το spatial audio ο ήχος παίρνει διάσταση μπροστά σου και σπάει τη ψευδαίσθηση οτι είναι μέσα στο κεφάλι σου. Ειναι τοσο εντυπωσιακό που έκανα εγγραφή στο Apple Music και μετέφερα όλη μου τη μουσική εκεί. Όσο κομμάτια έχουν spatial audio είναι spectacle. Τα όργανα έχουν θέση στον χώρο μπροστά σου. Π.χ. Άκουσε το here comes the sun των Beatles ή την μουσική του Mick Gordon για το DOOM.

Εχω δοκιμάσει πολλά ακουστικά ear buds επειδή μόνο αυτά με βολεύουν. Τα AirPods Pro 2nd Gen είναι κάτι σαν ProMotion για τη μουσική. Επίσης, αν θες να συγκεντρωθείς μπορείς να το κανεις παντου. Βάζεις ANC και επικρατεί ησυχία. Κόβει ανετα τον ήχο του ψυγείου, air condition, βαβούρα στο δρόμο, κλπ. Για μένα είναι πλέον standard, δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά κάτι κατωτερο.

Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι στο latency ~130ms. Ο ήχος ακούγεται να έρχεται καθυστερημένα σε παιχνίδια. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει συνέχεια αυτό.

Επεξ/σία από redmedusa
  • Like 1
Δημοσ.

Θενκς γκαις, κατέληξα εντέλει να παραγγείλω της δεύτερης γενιάς. Τώρα όσον αφορά το Apple Music απίθανο να κανω μετάβαση απο το Spotify καθως δεν με πολυ βολεύει χαχα

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, imarobot είπε

Θενκς γκαις, κατέληξα εντέλει να παραγγείλω της δεύτερης γενιάς. Τώρα όσον αφορά το Apple Music απίθανο να κανω μετάβαση απο το Spotify καθως δεν με πολυ βολεύει χαχα

Γούστα είναι αυτά. Αν έχεις αρκετές συσκευές, αξίζει full η μετάβαση. Η μεταφορά είναι λίγο ταλαιπωρία, αλλά μη φανταστείς, σε ένα απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα playlists. Θα πρότεινα free trial σε Apple Music για 1+ εβδομάδα και αν σε βολέψει, να προχωρήσεις την αλλαγή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2022 στις 1:46 ΜΜ, imarobot είπε

Έχεις 3 μήνες δωρεάν Apple Music με καθε AirPods Pro 2nd Gen. Ενα τραγουδι δεν χρειαζεται να υποστηριζει Spatial Audio για να ακουγεται "τρισδιαστατο". Αν εχει γινει σωστη επεξεργασια (αναλογα το studio) και τα ακουστικα ειναι πολυ καλα εν τελη εχεις το ιδιο βελτιωμενο αποτελεσμα τυπου Spatial Audio. Κανε τεστ με ενα τραγουδι που να υπαρχει και στα δυο Spotify/Apple Music και συγκρινε ποιο σου ακουγεται καλυτερα.

Επεξ/σία από redmedusa
Δημοσ.
Στις 10/12/2022 στις 9:23 ΠΜ, ksessalonikios είπε

πανε για τα 2ης γενιας, το ANC στα πρωτης ειναι ανυπαρκτο πλεον

Τα παραλές.

Ανυπαρκτο δεν το λες.

Εκει που νομίζω κάνουν τη διαφορά τα 2ης γενιάς πρέπει να είναι στην μπαταρία.

Τα πρώτης γενιάς δεν θα σου βγάλουν μια μέρα γεμάτη meetings σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, skiabox είπε

Τα παραλές.

Ανυπαρκτο δεν το λες.

Εκει που νομίζω κάνουν τη διαφορά τα 2ης γενιάς πρέπει να είναι στην μπαταρία.

Τα πρώτης γενιάς δεν θα σου βγάλουν μια μέρα γεμάτη meetings σε καμία περίπτωση.

Τα αναβάθμισαν υπόγεια και έβγαλαν την τεχνολογία αυτή από τα 1ης γενιάς 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχουμε να προτείνουμε κάποια θήκη για τα AirPods Pro gen 2; Επίσης η θήκες της 1 γενίας κανουν στο 2;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...