madsc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Ευχαριστούμε, το είδαμε, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, καλό απόγευμα. Ευχαριστούμε για τις ευχές τους υπόλοιπους. /sc
epote Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 δε μου λες μηπως οι "αλλοι" σε πηραν και στο διαστημοπλοιο τους? μηπως βαζουν χλωριο στο νερο για να μας παρακολουθουν?!
marios1957 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μπα,μια μπύρα ήπιε ο άνθρωπος,τρία σουβλάκια έφαγε(πλήρωσε κιόλας!!!),του είπαν(και είπε) δυό μ@λ@κίες και τονε βάλανε στο γκεζί. Τόσο απλά...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Sorry ρε παιδιά, είμαι πάρα πολύ φρέσκος στο forum, αλλά αυτά τα πράγματα με λυπούν ιδιαίτερα, και κάνουν -νoμίζω- πάρα πολύ κακό. Αν έχετε κάτι να χωρίσετε -αλήθεια τί? - η να ξεκαθαρίσετε, γιατί δεν το λύνετε prv?? Απο την άλλη, μπορεί να μην ενδιαφέρει η άποψή μου κανέναν.
The_Edge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Καλη επιτυχία στους νέους moderators Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό το topic και μπορούν να ξεκαθαριστούν με PMs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.