grigas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Paidia siderokefaloi! Sas eyxomai na synexisete kai apo to posto toy moderator na prosferete se mas tis gnwseis, ton xrono k tin voitheia sas! P.S. georgeadams prolaves k to rikses to loyketaki soy e???:P:P
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Με πρόλαβε ο filed agent Grigas γαμώτο! Χαίρομαι αφάνταστα που τα δυο παιδιά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απο τα συγκεκριμένα πόστα. Κατα την ταπεινή μου άποψη και οι δυο επιλογές του HAL ήταν αφάνταστα εύστοχες και πετυχημένες! Συγχαρητήρια παιδιά και σιδεροκέφαλοι
ba_eas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Μπράβο και στα παιδιά, αλλά και στον Hal που αναγνώρισε την προσφορά τους.... Ορθή επιλογη....
Jaco Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Καλά κουράγια στα παιδιά....!!! Τον georgeadams δεν τον γνωρίζω προσωπικά, οπότε και να με ban-άρει δεν τρέχει... αλλά madsc εσύ πρόσεχε γιατί ξέρω που μένεις...!!! Συγχαρητήρια...!!! Πιστεύω χρειαζόντουσαν καινούριοι Mods...
Founes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 na dwsw kai egw ta sygharitiria mou kai stous 2 ade kai kali ypomoni
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Καλά κουράγια και σιδηροκέφαλοι. Και χαίρομαι που μια εισήγηση που έκανα εκτιμήθηκε ως σωστή.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Καλή τύχη και ποτέ μην πηγαίνετε κόντρα στην "κρυφή" κλίκα! Ξέρω εγώ τι λέω... 8-)
RootX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας παιδιά, είχα την τύχη να γνωρίσω και από κοντά τον george και είναι εξαιρετικό παιδί Καλή τύχη και ποτέ μην πηγαίνετε κόντρα στην "κρυφή" κλίκα! Ξέρω εγώ τι λέω... Ε αφου ξέρεις τι λες δεν το εξηγείς και σε μας που δε σε πιάνουμε; Σαν πικρία μου ακούγεται για την απώλεια της θέσης σου.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 sygharitiria kai stous 2 sas kai kala kouragia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Καλή τύχη και ποτέ μην πηγαίνετε κόντρα στην "κρυφή" κλίκα! Ξέρω εγώ τι λέω... 8-) Νομίζω ότι τα υπονοούμενα βλάπτουν τόσο εσένα όσο και το forum. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει θέμα 'κλίκας' εντός του παρόντος forum, γιατί δεν μιλάς ανοικτά; Τέτοιες κουβέντες μου θυμίζουν πολιτικούς (κάθε απόχρωσης...) που μιλάνε γενικώς και αορίστως για "εξωθεσμικά κέντρα που υπονομεύουν το έργο μου". Κι όταν τους ζητείται να κατονομάσουν αυτά τα περίφημα 'κέντρα', απαντούν "ξέρουν αυτοί ποιοί είναι και ποιούς εννοώ"... Κουραστικό και παιδιάστικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Άσε paradwse. Τα παιδιάστικα είναι για τους άλλους. Παιδιάστικο, για να μην πω κάτι πιο βαρύ, ταιριάζει σε αυτούς που όταν ήταν να μιλήσουν έκαναν την πάπια και τώρα ξαφνικά λύθηκε η γλώσσα τους... Ελπίζω "εκείνο" το θέμα που έγινε αφορμή να φύγω από mod να υπάρχει στην ανάλογη κατηγορία για να το δουν οι νέοι mods. Να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπήσουν σε περιπτώσεις σαν την δική μου. Όσο για τους "πολιτικούς" το site είναι ΓΕΜΑΤΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.