klaftop Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ουάου κολλήσαμε δύο smartphone μαζί με ένα μεντεσέ δώστε μας δυο χιλιάρικα 1
Koukozz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Πρώτον ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΡΡΟΉ. Κούρασε αυτή η λέξη! Ανεπίσημη παρουσίαση λέγεται. Δεύτερον χωρίς να θέλω να είμαι σκοταδιστης της τεχνολογίας, που ΣΚΑΤΑ χρησιμεύει το να έχω δύο smartphone κολλημένα μεταξύ τους; Τρίτον 1700€??????????? Δηλαδή ένα midrange smart phone, μία 50ρα smart TV κι ένα laptop?????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣 5
kurkosdr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό το "ultra-thin glass" είναι λίγο παραπλανητικό, εφόσον έχει τη χαμηλή αντοχή στις γρατζουνιές και το γνωστό πρόβλημα εμφάνισης λακουβίτσας (crease) στο σημείο αναδίπλωσης που έχουν και οι πλαστικές εύκαμπτες οθόνες. Δεν είναι δηλαδή το ανθεκτικό και άκαμπτο γυαλί που έχουν τα κανονικά smartphones και αυτό που ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει όταν ακούει τη λέξη "γυαλί". Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από kurkosdr 1
george80 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω να βρω την υποστηρίξη google phones στην Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει κανείς;;; 😂😂😂
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 16 hours ago, Koukozz said: Τρίτον 1700€??????????? Δηλαδή ένα midrange smart phone, μία 50ρα smart TV κι ένα laptop?????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣 Πιθανώς δεν απευθύνεται σε όποιον σκέφτεται να πάρει αυτό ή 3 διαφορετικές συσκευές. 2
Koukozz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, NickTG είπε Πιθανώς δεν απευθύνεται σε όποιον σκέφτεται να πάρει αυτό ή 3 διαφορετικές συσκευές. Βρε προφανώς και δεν απευθύνεται αλλά δεν είναι υπερτιμημένο;;
svartevarg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν διπλώνει στα τέσσερα δεν αξίζει !
AntiCambeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 8:26 ΜΜ, Dhmosios_Ypalilos είπε Aν είναι σε νορμάλ τιμή περίπου 500 ευρώ θα το αγοράσω σίγουρα Οσοι είμαστε στον ιδιωτικό τομέα, θα περιμένουμε να πέσει στα 250€. Στο ράφι θα τους μείνουν.
teovag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στις 10/12/2022 στις 1:32 ΠΜ, Koukozz είπε Πρώτον ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΡΡΟΉ. Κούρασε αυτή η λέξη! Ανεπίσημη παρουσίαση λέγεται. Δεύτερον χωρίς να θέλω να είμαι σκοταδιστης της τεχνολογίας, που ΣΚΑΤΑ χρησιμεύει το να έχω δύο smartphone κολλημένα μεταξύ τους; Τρίτον 1700€??????????? Δηλαδή ένα midrange smart phone, μία 50ρα smart TV κι ένα laptop?????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣 Έτσι είναι. Η τεχνολογια είναι ακόμα ανώριμη όμως… ίσως στο μέλλον με πιο λεπτές και ανθεκτικές οθόνες.. Νομίζω τα smartphones που έχουν μεγάλες οθόνες ήδη καλύπτουν μια χαρά αυτή την ανάγκη … η σύνδεση τους σε οθόνες μέσω usb c ή mirror screen (chrome cast κλπ) είναι πλέον εύκολη … στα τόσα χρήματα περπατάει μόνο για εντυπωσιασμό …. όπου η ευχρηστία (all in one ) θα έπρεπε να είναι το νο1… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα