Fotis_Greece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εαν εχεις Revolut, βαλε το IBAN αυτης τοτε να κανεις αναληψη απο Xolo Go. Κλεισε με τον πελατη πρωτα και τα υπολοιπα ευκολα ειναι. Θα κανεις τις αναληψεις σου στην Revolut και καλη συνεχεια...
LionTheFighter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Εαν εχεις Revolut, βαλε το IBAN αυτης τοτε να κανεις αναληψη απο Xolo Go. Κλεισε με τον πελατη πρωτα και τα υπολοιπα ευκολα ειναι. Θα κανεις τις αναληψεις σου στην Revolut και καλη συνεχεια... Ναι αλλά και στο Revolut είναι περασμένο ΑΦΜ. Δε θα έχω θέμα αν μαζεύονται ποσά εκεί; Υποτίθεται ότι τώρα που θεωρείται τράπεζα, τα ελέγχουν κτλ
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Νομιζω εχεις παρει (υπερ)αρκετες συμβουλες για το πως θα χειριστεις τις freelance δραστηριοτητες σου. Μπορεις να κανεις και εναρξη με μπλοκακι για να εισαι και τυπικοτατος.
Allan-Wake Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Η revolut σου κλείνει τον λογαριασμό αν δεν τους δώσεις πληροφορίες από πού τα βρήκες .. δεν είναι πλέον όπως 5 χρόνια πριν
geo9419 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Η Xolo χρησιμοποιει την Wise (πρωην Transferwise) για να δεχετε χρηματα και να κανει πληρωμές. Ανοιξε στην Wise λογαριασμό οποτε θα μπαινουν αμεσα τα χρηματα χωρις να ρισκαρεις με την Revolut ή αλλη τράπεζα. Το ΙΒΑΝ που μου εδωσε η WISE ειναι Βελγιου και ταυτοχρονα και στην Αμερική μου εδωσε ACH και Wire routing number. Αυτες ειναι εικονικές τράπεζες δεν ελεγχονται απο το τραπεζικό σύστημα οποτε δεν θα εχεις και προβλημα ελεγχου των χρημάτων. (Βεβαια ειναι αφερεγγυες για να κρατησεις πολύ καιρό τα χρηματα) Θα σου δώσουν και debit card για να κανεις αναληψεις απο ATM ή απευθειας χρεωσεις σε POS. Επισης θα μπορεις να μεταφερεις σε αλλες τραπεζες μικροποσα χωρις να χρειαζετε να αποδεικνυεις καθε φορά που τα βρηκες.
LionTheFighter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε Η revolut σου κλείνει τον λογαριασμό αν δεν τους δώσεις πληροφορίες από πού τα βρήκες .. δεν είναι πλέον όπως 5 χρόνια πριν Και εγώ έτσι ξέρω πλέον, για αυτό και ρώτησα. Ευχαριστώ! 1 ώρα πριν, geo9419 είπε Η Xolo χρησιμοποιει την Wise (πρωην Transferwise) για να δεχετε χρηματα και να κανει πληρωμές. Ανοιξε στην Wise λογαριασμό οποτε θα μπαινουν αμεσα τα χρηματα χωρις να ρισκαρεις με την Revolut ή αλλη τράπεζα. Το ΙΒΑΝ που μου εδωσε η WISE ειναι Βελγιου και ταυτοχρονα και στην Αμερική μου εδωσε ACH και Wire routing number. Αυτες ειναι εικονικές τράπεζες δεν ελεγχονται απο το τραπεζικό σύστημα οποτε δεν θα εχεις και προβλημα ελεγχου των χρημάτων. (Βεβαια ειναι αφερεγγυες για να κρατησεις πολύ καιρό τα χρηματα) Θα σου δώσουν και debit card για να κανεις αναληψεις απο ATM ή απευθειας χρεωσεις σε POS. Επισης θα μπορεις να μεταφερεις σε αλλες τραπεζες μικροποσα χωρις να χρειαζετε να αποδεικνυεις καθε φορά που τα βρηκες. Αυτό με τη Wise δεν το ήξερα είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ! Αν είναι θα χρησιμοποιώ τη Wise για τις freelancing δουλειές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα