Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Elden Ring το παιχνίδι που απλά τικάρει κουτάκια.... θέλουμε ακριβώς ίδια συνταγή με dark souls αλλά πιο εύκολο για να το παίξουν όλοι τικ, θέλουμε να είμαστε μέσα στην μόδα ας κάνουμε ένα τεράστιο χάρτη με αχανές περιοχές που είναι όλα επαναλαμβανόμενα και copy paste απο παλιά μας παιχνίδια τικ, πετάμε και ένα πιασαρικο όνομα όπως του Martin τικ, ε πρέπει να το βγάλουμε και γρήγορα αρα σιγά μην ασχοληθούμε με τεχνικά προβλήματα και γραφικά τα διορθώνουμε μετά αυτά έτσι κάνουν και οι άλλοι τικ, story προφανώς δεν βάζουμε πετάμε διάσπαρτες βλακειες μέσα στο κόσμο και το παίζουμε ψαγμένοι με lore τικ. Ωραία βγάλτε το όπως όπως έτσι κ αλλιώς έχουμε μπόλικα fanboys θα το λατρέψουν ότι και να βγει!

Καλά χαλάρωσε. Μπορώ να γράψω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κείμενο, λέξη προς λέξη, για το 2018, που βγήκε το αριστούργημα το Red Dead Redemption 2, με στόρι και τεχνικό τομέα που βάζει κάτω όλα τα σημερινά games και οι τύποι το δώσανε στο God of war έλεος 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παιδες δεν επαιξα Elden ring.... αλλα επαιξα god of war ragnarok και σας λεω οτι δεν θυμαμαι πιο συγκλονιστικο παιχνιδι στη ζωη μου και εχω παιξει και ολα τα προηγουμενα της σειρας(ισως στο 3 να ηταν παρομοια η αισθηση) καθως και πολλα assasins creed κτλ κτλ . Μιλαμε για αλλο επιπεδο απλα δειτε τα βιντεο making of στο youtube να καταλαβετε τι εχουν κανει ...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elessar86 είπε

Elden Ring το παιχνίδι που απλά τικάρει κουτάκια.... θέλουμε ακριβώς ίδια συνταγή με dark souls αλλά πιο εύκολο για να το παίξουν όλοι τικ, θέλουμε να είμαστε μέσα στην μόδα ας κάνουμε ένα τεράστιο χάρτη με αχανές περιοχές που είναι όλα επαναλαμβανόμενα και copy paste απο παλιά μας παιχνίδια τικ, πετάμε και ένα πιασαρικο όνομα όπως του Martin τικ, ε πρέπει να το βγάλουμε και γρήγορα αρα σιγά μην ασχοληθούμε με τεχνικά προβλήματα και γραφικά τα διορθώνουμε μετά αυτά έτσι κάνουν και οι άλλοι τικ, story προφανώς δεν βάζουμε πετάμε διάσπαρτες βλακειες μέσα στο κόσμο και το παίζουμε ψαγμένοι με lore τικ. Ωραία βγάλτε το όπως όπως έτσι κ αλλιώς έχουμε μπόλικα fanboys θα το λατρέψουν ότι και να βγει!

Πιο εύκολο ; Το elden ring εαν το θέλει ο παίκτης είναι άνετα πιο δύσκολπ απο όλα τα dark-demon souls και bloodborne.Το ότι έχεις την επιλογή να κάνεις upgrade Mimic και να το κάνεις ευκολότερο δεν έχει να λέει.Όταν το βγάλεις solo χωρίς build που αντέγραψες απο το πρώτο site που βρήκες τα ξαναλέμε.

Ο χάρτης είναι τεράστιος και μοναδικός.Δεν έχω ιδέα που είδες το copy paste.Stormveil μόνο του κυριολεκτικά είναι μεγαλύτερο και πολυπλοκότερο απο blighttown , undead burg , undead parish και depths μαζί. ΟΛΑ τα souls χρησιμοποιούν όμως στοιχεία απο τα προηγούμενα.

Ακόμα και το όνομα σε πείραξε ? Προτιμούσες dark souls 4 ?  Βέβαια αν το ονόμαζε έτσι θα έλεγες πως κάνανε copy paste.

Σιγά τα τεχνικά προβλήματα.Παιχνίδι του 22 που έπαιζε κοντά 60 fps σε gtx 1060 και οπτικά είναι υπέροχο.Μέχρι και σε base ps4 στις 250 ώρες δεν είδα κανένα θέμα πέραν μικρών fps drops Caelid.

Story διάσπαρτες βλακείες ; Φαντάζομαι δεν έχεις πιάσει κανένα άλλο souls game ? Ή θα μας πεις πως στα άλλα τα κατάλαβες όλα διαβάζοντας item descriptions ? Ή οτι δεν googlares επι ώρες lore explanation ? Ή οτι είσαι ο μόνος στο πλανήτη που τα έκανες ολα μόνος ?

Μερικοί κλαίγεστε απλά για να κλαίγεστε.Μερικοί πάλι επειδή έγινε περισσότερο αποδεκτό απο την κοινότητα νιώθετε πως δεν είναι αποκλειστικό δικό σας πια , οπότε πάτε ενάντια στη νόρμα και το βγάζετε κακό.

Έχοντας άπειρες ώρες σε soulsborne το βρίσκω άνετα το καλύτερο τους.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Πιο εύκολο ; Το elden ring εαν το θέλει ο παίκτης είναι άνετα πιο δύσκολπ απο όλα τα dark-demon souls και bloodborne.Το ότι έχεις την επιλογή να κάνεις upgrade Mimic και να το κάνεις ευκολότερο δεν έχει να λέει.Όταν το βγάλεις solo χωρίς build που αντέγραψες απο το πρώτο site που βρήκες τα ξαναλέμε.

Ο χάρτης είναι τεράστιος και μοναδικός.Δεν έχω ιδέα που είδες το copy paste.Stormveil μόνο του κυριολεκτικά είναι μεγαλύτερο και πολυπλοκότερο απο blighttown , undead burg , undead parish και depths μαζί. ΟΛΑ τα souls χρησιμοποιούν όμως στοιχεία απο τα προηγούμενα.

Ακόμα και το όνομα σε πείραξε ? Προτιμούσες dark souls 4 ?  Βέβαια αν το ονόμαζε έτσι θα έλεγες πως κάνανε copy paste.

Σιγά τα τεχνικά προβλήματα.Παιχνίδι του 22 που έπαιζε κοντά 60 fps σε gtx 1060 και οπτικά είναι υπέροχο.Μέχρι και σε base ps4 στις 250 ώρες δεν είδα κανένα θέμα πέραν μικρών fps drops Caelid.

Story διάσπαρτες βλακείες ; Φαντάζομαι δεν έχεις πιάσει κανένα άλλο souls game ? Ή θα μας πεις πως στα άλλα τα κατάλαβες όλα διαβάζοντας item descriptions ? Ή οτι δεν googlares επι ώρες lore explanation ? Ή οτι είσαι ο μόνος στο πλανήτη που τα έκανες ολα μόνος ?

Μερικοί κλαίγεστε απλά για να κλαίγεστε.Μερικοί πάλι επειδή έγινε περισσότερο αποδεκτό απο την κοινότητα νιώθετε πως δεν είναι αποκλειστικό δικό σας πια , οπότε πάτε ενάντια στη νόρμα και το βγάζετε κακό.

Έχοντας άπειρες ώρες σε soulsborne το βρίσκω άνετα το καλύτερο τους.

Αυτη ειναι η καταρα της σημερινης Gaming εποχης.
Ολοι μπαινουν να αντιγραψουν το build του X και του Ψ αντι να κατσουν να σκεφτουν και να βγαλουν το δικο τους Build και ας μην ειναι το καλυτερο που υπαρχει.
Γιατι να παιζεις με skills που δεν σου αρεσουν αντι να παιζεις με αυτα που σου αρεσουν και να το διασκεδασεις, να βρεις τις αδυναμιες, να το βελτιωσεις μονο και μονο επειδη ο Χ σου ειπε οτι δουλεψε.
Γιαλαντζι gamers που τα θελουν ολα ευκολα στο πιατο και αν τους ρωτησεις γιατι εβαλες αυτο το skill η τοσα skill points σε κοιτανε σαν χανοι.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

INNOVATION IN ACCESSIBILITY?🤔

..δλδ?..extra easy mode για τους game journalists ?lol🤣

Προφανώς για ανθρώπους, που έχουν κάποιες δυσκολίες. 

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτη ειναι η καταρα της σημερινης εποχης Gaming.
Ολοι μπαινουν να αντιγραψουν το build του X και του Ψ αντι να κατσουν να σκεφτουν και να βγαλουν το δικο τους Build και ας μην ειναι το καλυτερο που υπαρχει.
Γιατι να παιζεις με skills που δεν σου αρεσουν αντι να παιζεις με αυτα που σου αρεσουν και να το διασκεδασεις, να βρεις τις αδυναμιες, να το βελτιωσεις μονο και μονο επειδη ο Χ σου ειπε οτι δουλεψε.
Γιαλαντζι gamers που τα θελουν ολα ευκολα στο πιατο και αν τους ρωτησεις γιατι εβαλες αυτο το skill η τοσα skill points σε κοιτανε σαν χανοι.

Αυτό.Προσωπικά στο πρώτο run που αν θυμάμαι καλά μου πήρε 130 ώρες προσπάθησα να μη δω τίποτα online.Ότι κουβέντες μόνο ανταλλάζαμε με 2 φίλους που και αυτοί δεν κοιτούσαν guides.

Στο πρώτο run ειδικά με το δικό μου build μερικά boss solo δεν…Απο το 2ο κι μετά επέλεξα ευκολότερο build.Είχε αρκετά boss και μέχρι να μάθεις το μοτίβο τους ήθελε χρόνο.

Απλά θεωρώ μια προσπάθεια για solo πρέπει να την κάνουν όλοι σε αυτά τα παιχνίδια.Στο επόμενο run βλέπεις και online.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπωσιακό σχεδόν παντού το Elden Ring και δικαιολογημένα στα βραβεία. Απλώς δε μου αρέσει αυτή η "υπερβολή" που βλέπω στην αισθητική των weapons και bosses, ειδικά το πόσο δυσανάλογα μεγαλύτερα σε μέγεθος είναι σε σχέση με τον παίκτη. Νιώθω ότι χάνω πολύ σε ρεαλισμό. Ίσως είναι dark souls philosophy και δεν το ξέρω, δεν τα έχω παίξει. Respect αλλά pass.

Επεξ/σία από Ai7isoLinear
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Αυτό.Προσωπικά στο πρώτο run που αν θυμάμαι καλά μου πήρε 130 ώρες προσπάθησα να μη δω τίποτα online.Ότι κουβέντες μόνο ανταλλάζαμε με 2 φίλους που και αυτοί δεν κοιτούσαν guides.

Στο πρώτο run ειδικά με το δικό μου build μερικά boss solo δεν…Απο το 2ο κι μετά επέλεξα ευκολότερο build.Είχε αρκετά boss και μέχρι να μάθεις το μοτίβο τους ήθελε χρόνο.

Απλά θεωρώ μια προσπάθεια για solo πρέπει να την κάνουν όλοι σε αυτά τα παιχνίδια.Στο επόμενο run βλέπεις και online.

Oταν βγηκε το Diablo 3 για 1,5 μηνα δεν το ειχε τελειωσει κανενας στο Hell Mode.
Ολοι εκλαιγαν οτι δεν μπορουν να περασουν το Act 2 ή κολλαγαν στα μισα του Act 3.
Eγω τοτε ειχα φτασει Act 4.
Aφου λοιπον εκλαιγαν σαν κουταβια στα forum πηγε η Blizzard και το Nerfαρε οποτε καποιοι καταφεραν να φτασουν Act 4 αλλα και παλι πολυ λιγοι.
Ερχεται 2ο Nerf και τα καταφεραν τα αλανια.
Τωρα λενε οτι ειναι πολυ ευκολο και το τελειωνουν σε 1-2 ωρες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία αν ήταν το elden ring ή το god of war που θα κέρδιζε το GOTY. Από τα βραβεία που πήραν αναγνωρίστηκαν και τα δυο σαν κορυφαία. 

Πιστεύω σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά και τα δυο θα κέρδιζαν με μεγαλύτερη άνεση.

Σίγουροι κερδισμένοι εμείς που τα παίξαμε.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.

Μακάρι κάθε χρόνο να έχουμε δυο παιχνίδια επιπέδου Elden Ring και GOW: Ragnarok και να τσακωνομαστε για το ποιός άξιζε πιο πολύ τα βραβεία. Φοβερά παιχνίδια και τα δυο για διαφορετικούς λόγους. Προσωπικά για εμένα GOTY θα ηταν το GOW δεδομένου ότι ενώ το παίζω μονίμως απορώ πως κάθισαν κι έφτιαξαν τέτοιο πράγμα και πόση δουλειά και μεράκι έπεσε για την κάθε λεπτομέρεια. Και είχα την ίδια αίσθηση ακόμη και με το προηγούμενο GOW όταν το ξαναέπαιξα φέτος ένα μήνα πριν βγεί το Ragnarok.

Αλλά πραγματικά μακάρι να έχουμε τέτοιες παιχνιδάρες κάθε χρόνο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Elden Ring ήταν σκέτη απόλαυση, τελεία και παύλα!

Επεξ/σία από tsf
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adamv123 είπε

Προφανώς για ανθρώπους, που έχουν κάποιες δυσκολίες. 

Προφανώς……just messing around

23 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Κέρδισε κανείς Steam deck?

Με πηρε ο ύπνος ρε γμτ….Και γω αναρωτιέμαι αν κέρδισε κανεις καποιο απο τα 150 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...