Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο διάστημα, έχουμε δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις, για - αναφερόμενες - προσφορές της cosmote Κάλεσα το 13888 και μου είπανε πως η υπηρεσία που μπλοκάρει τέτοιες κλήσεις είναι ενεργοποιημένη και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μου είπανε επίσης πως την επόμενη φορά που θα μας καλέσουν, να ζητήσω λεπτομέρειες για το που βρήκανε τον αριθμό και αν δεν λάβω κάποια σαφή απάντηση να κάνω καταγγελία στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Το θέμα είναι πως όσες φορές έχω ζητήσει να μάθω που βρήκανε τον αριθμό, μου έκλεισαν το τηλέφωνο. Οι κλήσεις δεν γίνονται από το 13888, αλλά από τυχαίους αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Μόνο τον Δεκέμβριο έχω μπλοκάρει πάνω από 20 διαφορετικούς αριθμούς. Επειδή τηλεφωνικά δεν βγάζω άκρη, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν και χρήματα για να προχωρήσω σε καταγγελία, τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω από αυτές τις κλήσεις; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Tyxaios0
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καταγγελία. Κρατάς τα στοιχεία των εταιρειών (τηλέφωνο και ό,τι άλλο) και καταγγέλεις, λογικά στην αρχή προστασίας δεδομένων https://www.dpa.gr. Σε δική μου περίπτωση με SMS που δεχόμουν από γραφείο γνωριμιών χωρίς να έχω καμία σχέση, η Αρχή μάζεψε και καταγγελίες άλλων για το ίδιο γραφείο, και του έσκασε ένα ωραιότατο πρόστιμο 50000 ευρώ.
Giama Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στο Μητρώο του άρθρου 11 είναι εγγεγραμμένος ο αριθμός; Αν όχι, απευθύνεσαι στον πάροχό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο αριθμός είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 και συμπεριλαμβάνει και τις κλήσεις από την cosmote Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Tyxaios0
Giama Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Tyxaios0 είπε Ο αριθμός είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 και συμπεριλαμβάνει και τις κλήσεις από την cosmote OK. Αν και θα το έχεις κάνει ήδη φαντάζομαι, φρόντισε να το αναφέρεις όταν σε καλέσουν. Και αν ξανακαλέσουν μετά από αυτό κάνε μάλλον αυτό που προτείνει ο Ορέστης. Εγώ με το άρθρο 11 ξέμπλεξα, σταμάτησαν οι κλήσεις. Κανα-δυο που έμειναν να καλούν τους ενημέρωσα ότι ο αριθμός είναι στο μητρώο του άρθρου 11, μου ζήτησαν συγγνώμη και δεν ξανακάλεσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα