SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 @matrixxx Σε αυτο αναφερονται. https://support.apple.com/en-us/HT201088 Οντως, υπαρχει family sharing ολων των συνδρομων, για μεχρι 5 ατομα. Αν δεν υπαρχει δε και οριο στις ενεργες συσκευες σε apple tv, και μπορουν να δου και οι 5 ταυτοχρονα αν θελουν, ειναι καλο deal για 1,5 ευρω/μηνα
gatuso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, leo066 είπε Δεν χρειάζεται πολλαπλές χρεώσεις, μπορείς να κάνεις invite σαν family member άλλο λογαριασμό και να βλέπεται και οι δυο ή περισσότεροι. Και πως γίνεται αυτό ευχαριστώ
leo066 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, gatuso είπε Και πως γίνεται αυτό ευχαριστώ Έγραψα σε επόμενα μηνύματα
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, gatuso είπε Και πως γίνεται αυτό ευχαριστώ Εχουμε μεινει οτι γινεται αν εχεις apple συσκευες. Αν δεν εχεις πιθανον να μην γινεται, δεν εχουμε ακομα απαντηση απο καποιον. Παρακαλω να διαβαζετε λιγο τις απαντησεις (τουλαχιστον τις 3-4 πρωτες και 3-4 τελευταιες αναρτησεις αν ειναι πολλες σελιδες ενα τοπικ) πριν ρωτησετε το οτιδηποτε. Μην γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
leo066 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή Apple Music σε android έχει τη δυνατότητα να κάνει invite. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, leo066 είπε Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή Apple Music σε android έχει τη δυνατότητα να κάνει invite. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Δεν εχει. Εχει δυνατοτητα δημιουργιας family συνδρομης
dimis_pj Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα της ποιότητας... Χθες βαλαμε την εφαρμογή στην 65αρα Samsung του κουμπάρου μου και βάλαμε την καινούργια ταινία του Γουιλ Σμιθ .. πρώτη κουβέντα του κουμπάρου "ρε φίλε τι απίστευτη εικόνα είναι αυτη!" Σημειωτέον ότι έχει 50αρα ταχύτητα και netflix και disney+ .. Και κάτι ακόμη επειδή με έτρωγε να το δοκιμάσω.. Ενώ βλέπαμε την ταινία στην tv δοκίμασα να δω ταυτόχρονα στο ipad άλλη ταινία με τον ίδιο λογαριασμό και έπαιζε κανονικά... Οπότε μπορούν να δουν πάνω από ένας, απλά είναι το ίδιο προφίλ και θα υπάρχει έτσι ένα μπερδεματακι με το τί βλεπει ποιος .. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από dimis_pj 2
aXer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα. Είχα πάρει πριν ένα χρόνο, δωρεάν 3 μήνες και μετά συνέχισα κανονικά συνδρομή με 4,99€. Διέκοψα την συνδρομή στις 13/12 γιατί σπάστηκα για την αύξηση στα 6,99€. Μπήκα σήμερα στην εφαρμογή στην LG OLED Tv μου και μου έβγαλε banner για 3 μήνες πάλι δωρεάν. Έκανα logout-login, μου ζήτησε να αναννεώσω την πιστωτική στο account μου και μου εμφάνισε ΠΑΛΙ επιλογή "3 μήνες Δωρεάν λόγω LG". Το ξανάκανα και μου έδωσε όπως και πέρισυ 3 μήνες δωρεάν. Not bad. 1
Rattlehead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, aXer είπε Καλημέρα. Είχα πάρει πριν ένα χρόνο, δωρεάν 3 μήνες και μετά συνέχισα κανονικά συνδρομή με 4,99€. Διέκοψα την συνδρομή στις 13/12 γιατί σπάστηκα για την αύξηση στα 6,99€. Μπήκα σήμερα στην εφαρμογή στην LG OLED Tv μου και μου έβγαλε banner για 3 μήνες πάλι δωρεάν. Έκανα logout-login, μου ζήτησε να αναννεώσω την πιστωτική στο account μου και μου εμφάνισε ΠΑΛΙ επιλογή "3 μήνες Δωρεάν λόγω LG". Το ξανάκανα και μου έδωσε όπως και πέρισυ 3 μήνες δωρεάν. Not bad. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου και σε εμενα το ίδιο 2
Chrisfm94 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Κανω bump το θεμα για οσους δεν το εχουν δει, καθως αυριο ειναι η καταλητικη ημερομηνια για τους 2 δωρεαν μηνες. https://redeem.apple.com/emancipation-emeia 4 8
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Κανω bump το θεμα για οσους δεν το εχουν δει, καθως αυριο ειναι η καταλητικη ημερομηνια για τους 2 δωρεαν μηνες. https://redeem.apple.com/emancipation-emeia Μπορεί να μπουν οι 2 μήνες και μετά το 3μηνο που δίνει η LG ?
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μπορεί να μπουν οι 2 μήνες και μετά το 3μηνο που δίνει η LG ? Αρκει να μην εχεις ενεργη συνδρομη. Δεν εχει σημασια αν ειχες παρει αλλο δωρεαν πριν ή οχι. Σε καποιες περιπτωσεις, ισως δωσει μονο 7 μερες δωρεαν αντι για το 2μηνο (ή ετσι γινοταν σε καποιους την τελευταια φορα που εδωσε το viber νομιζω).
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Μπορεί να μπουν οι 2 μήνες και μετά το 3μηνο που δίνει η LG ? πως γινεται μεσω LG ; Εχω και εγω
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε πως γινεται μεσω LG ; Εχω και εγω Αν μπεις στην εφαρμογή από την ΤV στο εμφανίζει.
notist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αρκει να μην εχεις ενεργη συνδρομη. Δεν εχει σημασια αν ειχες παρει αλλο δωρεαν πριν ή οχι. Σε καποιες περιπτωσεις, ισως δωσει μονο 7 μερες δωρεαν αντι για το 2μηνο (ή ετσι γινοταν σε καποιους την τελευταια φορα που εδωσε το viber νομιζω). Είχα του viber που έληξε 2/1 και πήρα και αυτό για 2 μήνες ακόμα. Όσο ήταν ενεργό δεν μου το έδινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις