Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου.

Η αξιοπιστία φαίνεται όταν κινείται 

Όταν κάθεται τι έχει να μας αποδείξει; 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, filip123go είπε

Αυτό γιατί; Εαν δεν έχουν φθαρεί τα λάστιχα και δεν έχεις συμπληρώσει τα χλμ γιατί να τα αλλάξεις; Χαλάνε από μόνα τους;

εννοειται.. ξερενεται η γομα ειανι σαν να οδηγας πανω σε γυαλι 

Δημοσ.

τα ελαστικά χαλάνε από τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και τον ήλιο και τα χιλιομετρα

εάν είναι αποθηκευμένα μόνο αντέχουν αρκετά 

επάνω στο αμάξι, έξω στον ήλιο, στο κρύο, στην ζέστη, λίγο ξεφουσκωμένο γίνονται και τετράγωνα και ξεραινονται

ένα λάστιχο ποτίσματος κήπου το ίδιο θα αντέξει απλωμένο στην αυλή στον ήλιο και το ίδιο αποθηκευμένο σε μια αποθήκη μακριά από τις καιρικές συνθήκες?

Δημοσ.
Στις 9/12/2022 στις 12:00 ΜΜ, The_Judas είπε

Εχω το opel astra h (2009) και το κινώ 2-3 φορές το μήνα.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω επειδή δεν κινείται συχνά; π.χ Να το βάζω μπρος μια φορά την εβδομάδα ή δεν χρειάζεται;

Η συντήρηση του αυτοκινήτου (λάδια-σέρβις) γίνεται κανονικά.

Εγώ στη θέση σου, μία φορά κάθε εβδομάδα, θα έκανα μίνι ταξιδάκια με καφεδάκι και μουσικούλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2022 στις 4:47 ΜΜ, The_Judas είπε

Το παρκαρω σε εξωτερικο χωρο δίπλα σε πολυκατοικίες. Οχι στο ίδιο σημειο κάθε φορά . Και να ήθελα δεν θα μπορούσα γιατι υπάρχει πρόβλημα με το πάρκινγκ !

Τα σέρβις τηρούνται ευλαβικα είναι πολύ καλοσυντηρημενο, με 130χιλ μονο απο το 2010 ! 

Το καλοκαιρι κάνει πιο μεγάλα δρομολογια λογω διακοπων.  τον χειμώνα επειδή παω στη δουλειά με τα ποδια, το κινω μονο για διασκέδαση ,υποχρεώσεις κλπ. σε πιο μικρές διαδρομές πχ 10χλμ

Τότε όχι δεν θα πάθει τίποτα τα αμάξι.

Δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι.

130.000χλμ σε 12 χρόνια δεν τα λες και λίγα,για αμάξι που λες ότι το κινεις ελάχιστα.Υπάρχουν πολλά με τα μισά χλμ.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

εχω μηχανη απο το  2008.αριθμει 62000 km. ειναι σε γκαραζ και βγαινει για μεγαλες διαδρομες.οτι ειναι γκαραζ βοηθαει σε λαστιχα αλλα και γενικα.

δεν μου εχει βγαλει τιποτα ως τωρα.οταν βγει βεβαια θα κανει minimum 100 χιλιομετρα. αλλα ναι θα βγει 2 φορες το μηνα ειδικα χειμωνα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω μηχανη απο το  2008.αριθμει 62000 km. ειναι σε γκαραζ και βγαινει για μεγαλες διαδρομες.οτι ειναι γκαραζ βοηθαει σε λαστιχα αλλα και γενικα.

δεν μου εχει βγαλει τιποτα ως τωρα.οταν βγει βεβαια θα κανει minimum 100 χιλιομετρα. αλλα ναι θα βγει 2 φορες το μηνα ειδικα χειμωνα

Το κακό είναι ότι στις μηχανές αλλάζουμε λάστιχα πιο συχνά 

Δεν αντέχουν τόσο όσο στα αυτοκίνητα 

Κι εγώ όλα μου τα οχήματα γκαράζ τα έχω και ναι έχει μεγάλη διαφορά στην φθορά τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πλήρωνα γκαράζ για όχημα 23 ετών, εκτός αν μετακινούμουν καθημερινά και το παρκάρισμα ήταν βάσανο στη περιοχή μου (που είναι).

Πόσο κοστίζει όμως τώρα θέση σε κλειστό γκαράζ;

Πριν 3-4 χρόνια είχα ρωτήσει ένα γκαράζ δίπλα σε βενζινάδικο και μου είχε πει 50€/μήνα στον -4 όροφο, κάτι τέτοιο, το φθηνότερο...

Ή μιλάμε για ιδιόκτητο;

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, definitio είπε

Δεν θα πλήρωνα γκαράζ για όχημα 23 ετών, εκτός αν μετακινούμουν καθημερινά και το παρκάρισμα ήταν βάσανο στη περιοχή μου (που είναι).

Πριν 3-4 χρόνια είχα ρωτήσει ένα γκαράζ δίπλα σε βενζινάδικο και μου είχε πει 50€/μήνα στον -4 όροφο, κάτι τέτοιο, το φθηνότερο...

Ή μιλάμε για ιδιόκτητο;

Αν ρωτάς εμένα έχω δικό μου γκαράζ 

Για όλα τα οχήματα της οικογένειας έχουμε και τα αυτοκίνητα και τις μηχανές 

Δεν μπορώ να διανοηθώ τον εαυτό μου να τα αφήσω έξω. Ειδικά τις μηχανές 

Αλλα είμαστε επαρχία 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Tasos19s said:

Το κακό είναι ότι στις μηχανές αλλάζουμε λάστιχα πιο συχνά 

Δεν αντέχουν τόσο όσο στα αυτοκίνητα 

Κι εγώ όλα μου τα οχήματα γκαράζ τα έχω και ναι έχει μεγάλη διαφορά στην φθορά τους 

καλα ναι στα 20.000  km παιζει να εχουν γινει  τετραγωνα τα λαστιχα.😜

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Εγώ στη θέση σου, μία φορά κάθε εβδομάδα, θα έκανα μίνι ταξιδάκια με καφεδάκι και μουσικούλα.

Αν δεν υπήρχε πρόβλημά με το πάρκινγκ θα έκανα συχνά τέτοιες βόλτες! 

Το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά θα προσπαθήσω προληπτικά να το δουλεύω 1 φορά την εβδομάδα.

4 ώρες πριν, definitio είπε

Ή μιλάμε για ιδιόκτητο;

Θεσσαλονίκη στο κέντρο που μένω οι τιμές είναι απιαστες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, definitio είπε

Δεν θα πλήρωνα γκαράζ για όχημα 23 ετών,

Ανάλογα το όχημα.Δεν είναι όλα τα οχήματα 20+ ετών ίδια,ούτε έχουν την ίδια αξία.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ανάλογα το όχημα.Δεν είναι όλα τα οχήματα 20+ ετών ίδια,ούτε έχουν την ίδια αξία.

Δεκτό, αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι η τσέπη του κατόχου, ανεξαρτήτως τιμής/αξίας και κατάστασης του αυτοκινήτου...βάσει των αυτοκινήτων που βλέπω ότι χρησιμοποιούν κλειστό γκαράζ.

Επίσης, όπως είπα, αν το χρησιμοποιούσα καθημερινά και ήθελα να αποφύγω το βασανο της αναζήτησης στάθμευσης - σε περιοχή που έχει έλλειψη - θα προϋπολόγιζα το έξοδο, τουλάχιστον για υπαίθριο πάρκινγκ

...λίγο που έψαξα τώρα βρήκα τιμές 80-100€/μήνα στην ευρύτερη περιοχή μου για κλειστό...

Δημοσ.

Το γκαράζ δεν είναι μόνο για καινούργια αυτοκίνητα 

Και παλιό να είναι… σε χτυπάνε ένα προφυλακτήρα… μια πόρτα… ένα καθρέπτη 

Δεν θα δώσεις 150-200€ να το φτιάξεις; 
Ασε που με τα χρόνια το αμάξι θα έχει γεμίσει γρατζουνιές, λακούβες, χτυπήματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...