Προς το περιεχόμενο

Σκέψη για πώληση logitech z5500

pananton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Τι ειπες τωρα? Δλδ οποιος δεν εχει χιλιαρικο οπως αναφερεις να μην μιλαει καθολου? Αρα να καταργηθουν και ολα τα ηχεια κατω του χιλιαρικου να μην εχουμε να σχολιαζουμε κιολας. Ας μεινουμε με τα ηχεια της τηλεορασης και του λαπτοπ.

τοτε μεινε με το z906! μια χαρα ειναι, ειδικα τωρα που επαιζε στα 199 ευρω...

εκτος αν εννοεις οτι τα z5500 ηταν επιπεδου audiophile...χαχα

Επεξ/σία από Allan-Wake
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε

τοτε μεινε με το z906! μια χαρα ειναι, ειδικα τωρα που επαιζε στα 199 ευρω...

εκτος αν εννοεις οτι τα z5500 ηταν επιπεδου audiophile...χαχα

Δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Διάβαζα τη συζήτηση κ απόρησα με αυτό που είπες.

Για παιχνίδια κ ταινίες μια χαρά είναι κ τα μεν κ τα δε ειδικά από άποψη έντασης.

Αν ψάχνεσαι για το παραμικρό και είσαι ψυρρας τότε εσύ μάλλον έκανες λάθος που τα επέλεξες!

13 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Διάβαζα τη συζήτηση κ απόρησα με αυτό που είπες.

Για παιχνίδια κ ταινίες μια χαρά είναι κ τα μεν κ τα δε ειδικά από άποψη έντασης.

Αν ψάχνεσαι για το παραμικρό και είσαι ψυρρας τότε εσύ μάλλον έκανες λάθος που τα επέλεξες!

οκ τοτε απλα δεν γνωριζεις τον χωρο των audiophiles... μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες ευρω σε συστηματα ηχου και εικονας... υπαρχει και ενα ελληνικο φορουμ μονο για αυτο το χομπυ... 

41 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

οκ τοτε απλα δεν γνωριζεις τον χωρο των audiophiles... μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες ευρω σε συστηματα ηχου και εικονας... υπαρχει και ενα ελληνικο φορουμ μονο για αυτο το χομπυ... 

Τα γνωρίζω αυτά που λες κ καλώς υπάρχουν. Οπως υπαρχει η ferrari lamborghini ετσι κ εδω υπαρχουν αυτα που αναφερεις! Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα όπως κ πολλοί εδώ μέσα κ το κυριότερο κ το παιδί που άνοιξε το θέμα.

Τα z5500 όσοι τα έχουν η είχαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Εγώ είχα και έχω ακομα τα μικρότερα z2300. Δεν είναι τα καλύτερα το γνωρίζω! Για τα 129 ευρώ που τα έχω πάρει όμως από το 2004 μέχρι σήμερα δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω αντίστοιχης έντασης ηχεία με τόσο λίγα χρήματα.

Δεν καταλαβαίνω όμως γτ να μην μιλάμε εμείς οι φτωχοί θνητοί για ήχο. Αυτό με προβλημάτισε! Δλδ ένας που οδηγάει Ferrari ξέρει να οδηγάει σώνει κ ντε καλύτερα από έναν που οδηγάει peugeot πχ? Διότι αυτό καταλαβαίνω από τα λόγια κ το ύφος σου.

1 ώρα πριν, murcielago580 είπε

Τα γνωρίζω αυτά που λες κ καλώς υπάρχουν. Οπως υπαρχει η ferrari lamborghini ετσι κ εδω υπαρχουν αυτα που αναφερεις! Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα όπως κ πολλοί εδώ μέσα κ το κυριότερο κ το παιδί που άνοιξε το θέμα.

Τα z5500 όσοι τα έχουν η είχαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Εγώ είχα και έχω ακομα τα μικρότερα z2300. Δεν είναι τα καλύτερα το γνωρίζω! Για τα 129 ευρώ που τα έχω πάρει όμως από το 2004 μέχρι σήμερα δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω αντίστοιχης έντασης ηχεία με τόσο λίγα χρήματα.

Δεν καταλαβαίνω όμως γτ να μην μιλάμε εμείς οι φτωχοί θνητοί για ήχο. Αυτό με προβλημάτισε! Δλδ ένας που οδηγάει Ferrari ξέρει να οδηγάει σώνει κ ντε καλύτερα από έναν που οδηγάει peugeot πχ? Διότι αυτό καταλαβαίνω από τα λόγια κ το ύφος σου.

Ο φίλος πριν είπε ότι πουλάνε ηχεία 20 ετών μεταχειρισμένα. Και του απάντησα ότι προφανώς μιλάμε για audiophile ηχεία.. 

Εννοείται ότι ο καθένας έχει άποψη για τον ήχο. Αλλά όχι ρε παιδιά να βγάζουμε εξαιρετικά τα Logitech....

Είναι καλά ηχεία για χρήση σε υπολογιστή. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο 

1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε

Ο φίλος πριν είπε ότι πουλάνε ηχεία 20 ετών μεταχειρισμένα. Και του απάντησα ότι προφανώς μιλάμε για audiophile ηχεία.. 

Εννοείται ότι ο καθένας έχει άποψη για τον ήχο. Αλλά όχι ρε παιδιά να βγάζουμε εξαιρετικά τα Logitech....

Είναι καλά ηχεία για χρήση σε υπολογιστή. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο 

Πάλι συμφωνώ με όσα λες. Εννοείται ένα καλό ηχειο του 1990 είναι ακόμα ένα καλό ηχειο. Όπως κ ένας καλός φακός φωτογραφικών μηχανών του 90 είναι ακόμα καλός.

Τα Logitech γτ θεωρείς όμως ότι στα 10 χρόνια πλέον δεν είναι καλά? Χαλανε κάπου? Μιλάμε αν τα προσέχεις. 150 ευρώ που λέει ο φίλος παραπάνω νομίζω ότι τα αξίζουν αν είναι προσεγμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Πάλι συμφωνώ με όσα λες. Εννοείται ένα καλό ηχειο του 1990 είναι ακόμα ένα καλό ηχειο. Όπως κ ένας καλός φακός φωτογραφικών μηχανών του 90 είναι ακόμα καλός.

Τα Logitech γτ θεωρείς όμως ότι στα 10 χρόνια πλέον δεν είναι καλά? Χαλανε κάπου? Μιλάμε αν τα προσέχεις. 150 ευρώ που λέει ο φίλος παραπάνω νομίζω ότι τα αξίζουν αν είναι προσεγμένα.

1. Γιατί ειναι consumer goods δηλαδή έχουν συγκεκριμένη περίοδο ζωής . Τα χρησιμοποιείς και ξέρεις ότι κάποτε θα καταλήξουν στα σκουπίδια.

2. Δεν έχουν πλέον εγγύηση οπότε αν καεί το ενα από τα 5 ηχεία, τέλος τα ηχεία

3. Γιατί ανάλογα με τον χρόνο που εχεις κάνει χρήση τα ηχεία, πέφτει και η απόδοση τους (μιλάμε για χρόνια χρήσης)

Και ξαναρωτάω, γιατί να δώσεις 150 για μεταχειρισμένα ηχεία χωρίς εγγύηση και με χρόνια χρήσης στην πλάτη τους, και να μην πάρεις με 200 το νέο μοντέλο?

Επεξ/σία από Allan-Wake

2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

1. Γιατί ειναι consumer goods δηλαδή έχουν συγκεκριμένη περίοδο ζωής . Τα χρησιμοποιείς και ξέρεις ότι κάποτε θα καταλήξουν στα σκουπίδια.

2. Δεν έχουν πλέον εγγύηση οπότε αν καεί το ενα από τα 5 ηχεία, τέλος τα ηχεία

3. Γιατί ανάλογα με τον χρόνο που εχεις κάνει χρήση τα ηχεία, πέφτει και η απόδοση τους (μιλάμε για χρόνια χρήσης)

Και ξαναρωτάω, γιατί να δώσεις 150 για μεταχειρισμένα ηχεία χωρίς εγγύηση και με χρόνια χρήσης στην πλάτη τους, και να μην πάρεις με 200 το νέο μοντέλο?

1. Γτ να χαλάσουν αν τα προσέχεις?

2. Ναι αν χαλάσουν όντως αν κ μπορείς να τα χρησιμοποιείς κ σαν 2.1 η να βρεις κάποιο δορυφόρο από κάποιον.

3. Αυτό δεν το ήξερα είναι η αλήθεια!

4. Ναι όντως αξίζει να πάρεις καινουρια απλά τα 5500 ήταν πιο δυνατά από τα νέα 906. Αν είχαν καλύτερες συνδέσεις θα ήταν μια χαρά.

• 3 μήνες μετά...
Στις 10/12/2022 στις 10:18 ΜΜ, tarantules είπε

Εγώ τα δικά μου Ζ5500 τα 4 ηχεία (2 front , 2 rear) τα έχω βάλει στο ταβάνι και τα σύνδεσα σε ένα AV receiver για να βλέπω ταινίες Dolby Atmos.Eίχα σκεφτεί κι εγώ παλαιότερα να τα βγάλω στο σφυρί αλλά λόγω όγκου και λόγο οτι είμαι επαρχία δεν ασχολήθηκα.Συν τις άλλοις είναι πλέον ξεπερασμένα.Μόνο σύνδεση οπτική για να πάρεις DTS μπορείς.Τα νέα πρότυπα DTS-HD MA , Dolby Atmos κλπ που έχουν όλες οι νέες ταινίες δεν τα υποστηρίζει.Πάντως τόσα χρόνια που με συντρόφευσε πέρασα αξέχαστες στιγμές.Πάμε για άλλα τώρα.

Καλησπέρα,

αν κατάλαβα σωστά δεν χρησιμοποιείς πλέον το woofer και το control pod.
Επειδή σε εμένα έχει χαλάσει το control pod και ψάχνω να το αντικαταστήσω μήπως πουλάς μόνο του το pod, αν το έχεις ακόμα;

Συγγνώμη για το άσχετο στην αρχική δημοσίευση και ευχαριστώ

7 λεπτά πριν, pashalispap είπε

Καλησπέρα,

αν κατάλαβα σωστά δεν χρησιμοποιείς πλέον το woofer και το control pod.
Επειδή σε εμένα έχει χαλάσει το control pod και ψάχνω να το αντικαταστήσω μήπως πουλάς μόνο του το pod, αν το έχεις ακόμα;

Συγγνώμη για το άσχετο στην αρχική δημοσίευση και ευχαριστώ

Μπα.Δεν νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...