pananton Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Σκέφτομαι να πουλήσω τα logitech z5500 5.1 αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή θα μπορούσαν να φύγουν… ο μόνος λόγος που ΙΣΩΣ τα πουλήσω είναι να τα αντικαταστήσω με μια soundbar καθαρά λόγω του ότι δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και θέλω να αποφύγω τα καλώδια… προφανώς και λειτουργούν άψογα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να τα έχω επισκευάσει η να τα έχω πειράξει ποτέ… ανάλογα δηλαδή την τιμή που θα μπορούσαν να φύγουν θα το σκεφτόμουν να μπουν αγγελία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Σε αγγελία εδώ τα έχει βάλει κάποιος 240€ Βέβαια από ότι βλέπω, η αγγελία είναι κοντά στον ένα μήνα και ακόμα δεν έχουν πουληθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 ok αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η τιμή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και τα νέα z906 που θεωρητικά είναι η νέα σειρά των z5500 έχουν καινούργια τώρα 260€. πιστευα να ακούσω μια τιμή της τάξεως των 150€.. οπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Καμια σχεση τα παλια με τα καινουρια,να ξερεις 1) αυτα οταν ειχαν βγει ειχαν 600+Ευρω και το επομενο μοντελο που ειχε βγει μετα απο τα 5500 δν ειναι το ιδιο,δν ειναι τυχαιο που πουλιεται ακομα ψηλα σε τιμη.. Στις 9/12/2022 στις 11:01 ΠΜ, pananton είπε Σκέφτομαι να πουλήσω τα logitech z5500 5.1 αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή θα μπορούσαν να φύγουν… ο μόνος λόγος που ΙΣΩΣ τα πουλήσω είναι να τα αντικαταστήσω με μια soundbar καθαρά λόγω του ότι δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και θέλω να αποφύγω τα καλώδια… προφανώς και λειτουργούν άψογα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να τα έχω επισκευάσει η να τα έχω πειράξει ποτέ… ανάλογα δηλαδή την τιμή που θα μπορούσαν να φύγουν θα το σκεφτόμουν να μπουν αγγελία! 200-250 ειναι η σωστη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 11:01 ΠΜ, pananton είπε Σκέφτομαι να πουλήσω τα logitech z5500 5.1 αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή θα μπορούσαν να φύγουν… ο μόνος λόγος που ΙΣΩΣ τα πουλήσω είναι να τα αντικαταστήσω με μια soundbar καθαρά λόγω του ότι δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και θέλω να αποφύγω τα καλώδια… προφανώς και λειτουργούν άψογα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να τα έχω επισκευάσει η να τα έχω πειράξει ποτέ… ανάλογα δηλαδή την τιμή που θα μπορούσαν να φύγουν θα το σκεφτόμουν να μπουν αγγελία! Αν είναι δύσκολο να φύγουν λόγο του ότι κοστίζουν τόσα όσα σου προτείνουν καλύτερα να τα κρατήσεις, κρίμα είναι να τα σκοτώσεις. Κατάργησε τα 2 πίσω για να ξεφορτωθείς τα καλώδια τους και κράτα τα 3 μπροστινά + το sub. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ τα δικά μου Ζ5500 τα 4 ηχεία (2 front , 2 rear) τα έχω βάλει στο ταβάνι και τα σύνδεσα σε ένα AV receiver για να βλέπω ταινίες Dolby Atmos.Eίχα σκεφτεί κι εγώ παλαιότερα να τα βγάλω στο σφυρί αλλά λόγω όγκου και λόγο οτι είμαι επαρχία δεν ασχολήθηκα.Συν τις άλλοις είναι πλέον ξεπερασμένα.Μόνο σύνδεση οπτική για να πάρεις DTS μπορείς.Τα νέα πρότυπα DTS-HD MA , Dolby Atmos κλπ που έχουν όλες οι νέες ταινίες δεν τα υποστηρίζει.Πάντως τόσα χρόνια που με συντρόφευσε πέρασα αξέχαστες στιγμές.Πάμε για άλλα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις… η αλήθεια είναι ότι ενώ θυμάμαι ότι ήταν πανάκριβα δεν ξέρω την τιμή τους γιατί ήταν δώρο του πατέρα μου. οπως και να έχει ξέρω ότι μια soundbar του 200αρικου δεν θα είναι το ίδιο σε απόδοση. αλλά όλα αυτά τα καλώδια συν η έλλειψη χρόνου να δούμε με την σύζυγο μια καλή ταινία και αρα να δουλέψουν σε ένταση κατι χρόνια με κάνει να σκέφτομαι την αντικατάσταση τους. θα το σκεφτώ! όπως και να έχει σας ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 εχεις τα ηχεια καμια 10ρια χρονια και θελεις 150 ευρω? δεν παει καλα ο κοσμος... ενα 50ρικο καλα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε εχεις τα ηχεια καμια 10ρια χρονια και θελεις 150 ευρω? δεν παει καλα ο κοσμος... ενα 50ρικο καλα ειναι τα έχετε ακούσει τα Ζ5500 και το λέτε αυτό? έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο που να κυκλοφορεί σήμερα κάτω από 250e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, unicore30 είπε τα έχετε ακούσει τα Ζ5500 και το λέτε αυτό? έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο που να κυκλοφορεί σήμερα κάτω από 250e? ειχα και τα 5500 και τον διαδοχο τους. Οταν πουλας ηχεια που τα εχεις κανει χρηση 10 χρονια, ειναι τρελο να περιμενεις να παρεις 150 ευρω. δε θελει πολυ μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε ειχα και τα 5500 και τον διαδοχο τους. Οταν πουλας ηχεια που τα εχεις κανει χρηση 10 χρονια, ειναι τρελο να περιμενεις να παρεις 150 ευρω. δε θελει πολυ μυαλο δεν υπήρξε ποτέ διάδοχος τους με βάση τα χαρακτηριστικά τους. αποδεδειγμένα αυτό. δεν θέλει πολύ μυαλό. ακόμα όμως δεν μου έχετε απαντήσει τι αντίστοιχο υπάρχει μέχρι 250ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, unicore30 είπε δεν υπήρξε ποτέ διάδοχος τους με βάση τα χαρακτηριστικά τους. αποδεδειγμένα αυτό. δεν θέλει πολύ μυαλό. ακόμα όμως δεν μου έχετε απαντήσει τι αντίστοιχο υπάρχει μέχρι 250ε. δεν αγοραζεις μεταχειρισμενα ηχεια χωρις εγγυηση που εχουν παιξει 10 χρονια ουτε με 50 ευρω. Αναλογα ηχεια με 250 δεν υπαρχουν πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Allan-Wake είπε δεν αγοραζεις μεταχειρισμενα ηχεια χωρις εγγυηση που εχουν παιξει 10 χρονια ουτε με 50 ευρω. Αναλογα ηχεια με 250 δεν υπαρχουν πλεον δεκτη η γνώμη σας και εν μέρη σωστή. Αλλά για την ιστορία και μόνο, μπείτε σε φορουμ που ασχολουνται με τον ήχο και θα δείτε ηχεία 20ετίας ΠΟΛΥ ακριβότερα απο καινουρια της ιδιας μαρκας και σειράς. Καλή εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, unicore30 είπε δεκτη η γνώμη σας και εν μέρη σωστή. Αλλά για την ιστορία και μόνο, μπείτε σε φορουμ που ασχολουνται με τον ήχο και θα δείτε ηχεία 20ετίας ΠΟΛΥ ακριβότερα απο καινουρια της ιδιας μαρκας και σειράς. Καλή εβδομάδα αν ασχολεισε με τον ηχο δεν αγοραζεις logitech... σκας το χιλιαρικο πρωτα, και μετα λες οτι ξερεις απο ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2022 στις 2:12 ΜΜ, Allan-Wake είπε αν ασχολεισε με τον ηχο δεν αγοραζεις logitech... σκας το χιλιαρικο πρωτα, και μετα λες οτι ξερεις απο ηχο Τι ειπες τωρα? Δλδ οποιος δεν εχει χιλιαρικο οπως αναφερεις να μην μιλαει καθολου? Αρα να καταργηθουν και ολα τα ηχεια κατω του χιλιαρικου να μην εχουμε να σχολιαζουμε κιολας. Ας μεινουμε με τα ηχεια της τηλεορασης και του λαπτοπ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από murcielago580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα