PedroG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια θελω να ρωτησω το εξης ... σε οποιο κατεχει! Εχουμε κανει αιτηση καταργησης του λεβητα πετρελαιου και αιτηθηκαμε να σκαψουν για φυσικο αεριο στην οικοδομη ωστε ο καθενα να βαλει ατομικο Λεβητα Φυσικου αεριου Με ειδοποιουν να περασω να βαλω υπογραφη ωστε να μου κανουν δωρο τα τελη συνδεσης! Ποσο στοιχιζουν τα τελη αυτα? Εγω αν υπογραψω την αιτηση θα πρεπει και δεσμευμαι μεσα σε 12 μηνες να βαλω το ατομικο κιτ λειτουργιας Φυσικου αεριου... Εχει κανεις περασει την διαδικασια? Αν δεν υπογραψω τωρα αλλα μετα απο καποιο καιρο....περιμενω να βγει εξοικονομω να βαλω τη εγκατασταση μεσα.... ποσο παραπανω να στοιχισουν τα τελη αυτα???
takoulou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, PedroG είπε Παιδια θελω να ρωτησω το εξης ... σε οποιο κατεχει! Εχουμε κανει αιτηση καταργησης του λεβητα πετρελαιου και αιτηθηκαμε να σκαψουν για φυσικο αεριο στην οικοδομη ωστε ο καθενα να βαλει ατομικο Λεβητα Φυσικου αεριου Με ειδοποιουν να περασω να βαλω υπογραφη ωστε να μου κανουν δωρο τα τελη συνδεσης! Ποσο στοιχιζουν τα τελη αυτα? Εγω αν υπογραψω την αιτηση θα πρεπει και δεσμευμαι μεσα σε 12 μηνες να βαλω το ατομικο κιτ λειτουργιας Φυσικου αεριου... Εχει κανεις περασει την διαδικασια? Αν δεν υπογραψω τωρα αλλα μετα απο καποιο καιρο....περιμενω να βγει εξοικονομω να βαλω τη εγκατασταση μεσα.... ποσο παραπανω να στοιχισουν τα τελη αυτα??? Συνηθως ειναι... Και αναλογα την εταιρεια.. https://edaattikis.gr/gia-tin-epicheirisi/poso-kostizei-i-syndesi-kai-i-egkatastasi/ https://www.edathess.gr/diadikasia-syndesis/ 1
PedroG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 ωραια ευχαριστω πολυ αρα θα γλυτωσω 660 ευρω που ειναι τα τελη συνδεσης της οικοδομης μου αν κανω συμβολαιο μεχρι αυριο που μου βαλανε οριο!!! Γιατι ομως με υποχρεωνουν και μου λενε σε 12 μηνες αν δε βαλω το κιτ ενεργοποιησης που στοιχιζει ανω των 2000 ευρω μαθαινω απο ερευνα......θα πληρωσεις παλι τα Τελη συνδεσης?? ειναι απλα ερωτηματα που δεν τα καταλαβαινω.... Ο λογος που το δημοσιοποιω ειναι οτι αυτη τη στιγμη με υποχρεωνουν και σε εξοδα θερμανσης Πετρελαιου αφου για να ζεσταθω βαζουμε σε κεντρικη θερμανση και σε εξοδα Φυσικου Αεριου αλλα 2000 ευρω προκειμενου να συνδεθω..... και δεν βλεπω και Εξοικομω να τρεχει αμεσα!
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 χαλαρωσε. δεν εχουν τηρησει ποτε και πουθενα την 12 μηνη υποχρεωση ενεργοποιησης. Κανε την συνδεση να υπαρχει και μην αγχωνεσαι για τα τελη 1
PedroG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 μα ειναι ρητος ορος του συμβολαιου.....απο την στιγμη υπογραφης Συμβολαιου στην εταιρεια σε 12 μηνες πρεπει να εγκατασταθει ατομικος λεβητας Φ.Α. που σημαινει 2-2,5 χιλιαρικα εξοδα!! Εγω αν δεν βρω Εξοικονομω που δεν τρεχει και με τους ρυθμους που εγκρινοντια θα αργησει δεν προτιθεμαι να μπω σε Φυσικο Αεριο .....ρευμα αιρκοντισιον προς το παρον και θερμανση οσο καιει ο λεβητας!
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 ρητος ορος ειναι που δεν εχει ενεργοποιηθει ποτε και σε κανεναν. Αν ξεκινησεις τη διαδικασια αφου μπεις σε εξοικονομω δε θα προλαβεις να τελειωσεις 1
PedroG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά πήγα.....και μόλις μου άρχισε η υπαλληυτης εταιρείας....είστε υποχρεωμένοι σε 12 μήνες μπλα μπλα μπλα να καταβάλλετε τα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας διαφορετικά θα πληρώσετε ρήτρα..... Εκνευρίστηκα και έφυγα..... Είχα πάει να υπογράψω.... αλλά δεν .... Τώρα αν θα είναι ζημιωμενος θα φανεί...οι υπόλοιποι ένοικοι όλοι υπέγραψαν για τη σύνδεση και έχουμε δεσμεύτει και κατάργηση του πετρελαίου μόλις έρθει.... 6 ώρες πριν, fredd0 είπε ρητος ορος ειναι που δεν εχει ενεργοποιηθει ποτε και σε κανεναν. Αν ξεκινησεις τη διαδικασια αφου μπεις σε εξοικονομω δε θα προλαβεις να τελειωσεις Τι εννοείς; Δεν θα προλάβουμε να μπούμε...εδώ δεν έχει καν εγκρίθει δεν τρέχει πρόγραμμα ούτε αίτηση μου....λέω....αν και εφόσον αλλά στην Ελλάδα η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα