Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, KilliK said:

σαλατα ηταν. η πλοκη ειχε μια συγκεκριμενη ροη, και ξαφνικα σε πεταει σε ενα αλλο συμπαν, με διαφορετικα objectives. μετα χωσανε και time-travel και καποια στιγμη πολεμαγες και φαντασματα. αν αυτο δεν ειναι μια σαλατα απο tropes, τοτε τι εινα;  μπακαλιαρος;

το Infinite ειναι ο λογος που κραταω μικρο καλαθι για τον Judas, γιατι απο τοτε ειχε φανει πως ο Levine εχασε την μπαλα. 

Η πλοκή είχε συγκεκριμένη ροή σε όλη τη διάρκεια. Ούτε κάποιο ιδιαίτερο μπέρδεμα είχε ούτε τίποτα. Αν τώρα κάποιος απλά προχωράει χωρίς να δίνει σημασία δεν του φταίει η πλοκή. 

Τα φαντάσματα είναι ένα και είναι siren.

Δημοσ.

η οποιο ζωντανευε τα αλλα φαντασματα απο το νεκροταφειο...

ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε, και ληγει εκει. ας περιμενουμε να κανουμε κριτικη για το Judas.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι, εγω μιλησα για φαντασματα. κατι που ισχυει. εσυ πηγες να το υποβαθμισεις. αυτο μου δειχνει οτι το επιχειρημα μου εχει βαση. οποτε με αυτο που κανεις, στηριζεις την αποψη μου. αυτο μου αρκει, και γιαυτο σταματαω το debate.

τωρα αν εσυ θελεις να εχεις την τελευταια κουβεντα, ενταξει οκ. συμφωνουμε οτι η φολα μονο σε εμενα δεν αρεσε, οτι ειναι παιχνιδαρα, και το καλυτερο της σειρας. οποτε μην ξεχασετε να κανετε preorder απο τωρα το Judas, θαναι σιγουρα ενα αριστουργημα. done.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
1 hour ago, KilliK said:

οχι, εγω μιλησα για φαντασματα. κατι που ισχυει.

Μιλάμε για ένα μηχανισμό ενός boss. Καμία σχέση με την ιστορία. Στη χειρότερη να το πεις κακή σχεδιαστική επιλογή καθώς ούτε επηρεάζει πουθενά ούτε το ξαναβλέπεις. 

1 hour ago, KilliK said:

αυτο μου δειχνει οτι το επιχειρημα μου εχει βαση. οποτε με αυτο που κανεις, στηριζεις την αποψη μου. αυτο μου αρκει

Όχι, δεν έχει. Αλλά αν είναι να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μπορείς να το πιστεύεις. 

1 hour ago, KilliK said:

οτι ειναι παιχνιδαρα, και το καλυτερο της σειρας. οποτε μην ξεχασετε να κανετε preorder απο τωρα το Judas, θαναι σιγουρα ενα αριστουργημα. done

Παραλήρημα. Nice! 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...