Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Σε εμένα συμβαίνει ένα άλλο κουλό. Έχω ένα παλιό κινητό ΧΩΡΙΣ κάρτα sim, το οποίο το έχω για πολύ βασικές λειτουργίες (αριθμομηχανή, φακό, και μηνύματα σε 1-2 κοινωνικά δίκτυα), μοντέλο του 2015. Σε αυτό έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από το 112 παρότι δεν έχει κάρτα sim.

Δε χρειάζεται κάρτα SIM για να πάρεις ειδοποιήσεις απ' το 112, ούτε και για να το καλέσεις. Δεν είναι "κουλό". 

Δημοσ.

Έτσι όπως το χρησιμοποιούν οι αρχές τα τελευταία χρόνια, πρέπει όλοι να το μπλοκάρουμε από τα κινητά μας να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Γίνεται κατάχρηση του συστήματος από τις αρμόδιες αρχές. Δεν μπορεί να λαμβάνεις κάθε μήνα μήνυμα από το 112.

ισχυει. ειναι ο γνωστος μύθος με το βοσκο, το λύκο και τα πρόβατα.

θα το κλείσουν ολοι ετσι οπως πανε και στο τελος θα χασει το νοημα του. το εχω ακομα ανοιχτο αλλα αν μου ξαναστείλει για σεισμο στο περου θα το κλείσω και εγω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Γίνεται κατάχρηση του συστήματος από τις αρμόδιες αρχές. Δεν μπορεί να λαμβάνεις κάθε μήνα μήνυμα από το 112.

Έτσι ακριβώς. Θέλουν απλά να έχουν καλυμμένο τον κ...λο τους κι έτσι το στέλνουν αβέρτα. Οπότε για ότι συμβεί η ευθύνη του κρατικού μηχανισμού μεταμορφώνεται αμέσως σε...ατομική ευθύνη. Την "καραμέλα" της εποχής.

• Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Σε εμένα συμβαίνει ένα άλλο κουλό. Έχω ένα παλιό κινητό ΧΩΡΙΣ κάρτα sim, το οποίο το έχω για πολύ βασικές λειτουργίες (αριθμομηχανή, φακό, και μηνύματα σε 1-2 κοινωνικά δίκτυα), μοντέλο του 2015. Σε αυτό έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από το 112 παρότι δεν έχει κάρτα sim. Στο βασικό μου τηλέφωνο που είναι καινούριο με τηλεφωνικό νούμερο, δηλαδή συνδέεται σε κάποιον πάροχο, δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έχω ψάξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βρει κάποια απενεργοποιημένη λειτουργία.

Καθόλου κουφο,χωρίς καρτα επικοινωνείς με το 112,δεν  γράφει στην οθόνη μονο κλήσεις εκτακτης ανάγκης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Δε χρειάζεται κάρτα SIM για να πάρεις ειδοποιήσεις απ' το 112, ούτε και για να το καλέσεις. Δεν είναι "κουλό". 

Το γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται κάρτα SIM απλώς το αναφέρω με την λογική ότι είναι κάπως κουλό που έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό στο οποίο δεν έχω τοποθετήσει κάρτα SIM, και δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό που έχει κάρτα SIM. Βασικά απαντάω στον τίτλο "το 112 στέλνει μήνυμα όπου νάναι;".

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
Δημοσ.

Οταν φωναζεις συνεχεια για λυκο,καποια στιγμη θα παψουμε να ερχομαστε.
Κοινως,απενεργοποιουμε τις ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης και παμε παρακατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...