notist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα. 7.30 σήμερα το πρωί πετάχτηκα από τον τρομαχτικό ήχο του 112 για τη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο. Εγω όμως δεν μένω εκεί ούτε κάπου κοντά. Τωρα που είδα την απόσταση είμαι 31 χλμ μακριά. Ετσι στέλνει το 112 και όποιον πάρει ο χάρος η προσέχει την υγεία μου η πολιτεία?
fommof Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Εύλογη ερώτηση, τα ιδια και εδώ και μένω κέντρο Αθήνας δηλαδή καμία σχέση...
guido Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Πάλι καλά γιατί είχα ξεχάσει να βάλω ξυπνητήρι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, notist είπε Καλημέρα. 7.30 σήμερα το πρωί πετάχτηκα από τον τρομαχτικό ήχο του 112 για τη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο. Εγω όμως δεν μένω εκεί ούτε κάπου κοντά. Τωρα που είδα την απόσταση είμαι 31 χλμ μακριά. Ετσι στέλνει το 112 και όποιον πάρει ο χάρος η προσέχει την υγεία μου η πολιτεία? Τα μηνύματα αυτά στέλνονται μέσα από βάσεις δεδομένων που περιέχουν τις κυψέλες κινητής σε κάθε περιοχή. Προφανώς μπορεί να συμβούν και λάθη. Αν έλαβες μόνο εσύ το μήνυμα και όχι και όλες οι άλλες συσκευές που ήταν στη συγκεκριμένη κεραία, υποθέτω πως μπορεί να έγινε γιατι πέρασες από το σημείο σε κάποια άλλη στιγμή αλλά δεν ενημερώθηκε στη συνέχεια το σύστημα. 1 1
Frokiee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Απενεργοποίηση ήχων έχτακτων ειδοποιήσεων και φιλάκια 3
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά είναι. Εμένα που μένω εδώ δεν μου στέλνει καν. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από NickTG
randomcat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Εντάξει, δεν σου έστειλε και προειδοποίηση για τον Florida Man...
Haldol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Ήρθε στην κοπέλα μου, δεν ήρθε σε 'μένα, ενώ ήμασταν στον ίδιο χώρο, στη Σταμάτα (!), δηλαδή πάνω από 30 χλμ μακριά. Και οι 2 έχουμε να περάσουμε μήήήνες από κάπου εκεί κοντά (μένουμε μαζί). Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με το 112, οπότε και δε καταλαβαίνω πως λειτουργεί και πως αποφασίζει αν θα στείλει σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Ήρθε στην κοπέλα μου, δεν ήρθε σε 'μένα, ενώ ήμασταν στον ίδιο χώρο, στη Σταμάτα (!), δηλαδή πάνω από 30 χλμ μακριά. Και οι 2 έχουμε να περάσουμε μήήήνες από κάπου εκεί κοντά (μένουμε μαζί). Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με το 112, οπότε και δε καταλαβαίνω πως λειτουργεί και πως αποφασίζει αν θα στείλει σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο. Πολύ περίεργο. Μήπως έχεις κάποια ρύθμιση στο κινητό και δεν χτύπησε; Μπες στο μενού αν μπορέσεις και το βρεις διότι είναι σαν κρυμμένο εκεί που αποθηκεύονται τα μηνύματα. Δεν έχει λογική να μην σου έρθει το μήνυμα και να ήρθε σε άλλη συσκευή 2 μέτρα παραδίπλα.
Haldol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πολύ περίεργο. Μήπως έχεις κάποια ρύθμιση στο κινητό και δεν χτύπησε; Μπες στο μενού αν μπορέσεις και το βρεις διότι είναι σαν κρυμμένο εκεί που αποθηκεύονται τα μηνύματα. Δεν έχει λογική να μην σου έρθει το μήνυμα και να ήρθε σε άλλη συσκευή 2 μέτρα παραδίπλα. Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά δε το 'χα κλειστό: Άλλωστε έχω πάρει πολλές φορές (και παθαίνω ανακοπή κάθε φορά! )
apostolispd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Για την ιστορία, δεν είναι μόνο το 112 που έχει τέτοια θέματα. Τα ίδια γινόταν/γίνονται και με τα υπόλοιπα τριψήφια έκτακτης ανάγκης (100, 108, 166, 199). Καλείς πχ 199 από την Αττική και σε βγάζει Στερεά Ελλάδα. Έχω να το λέω για μία φορά πριν καμιά 10ετία που πήρε στο 199 ο άνθρωπος από την Κέρκυρα και τον έβγαλε στην Πυροσβεστική Ρόδου.
tzotzo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Γίνεται κατάχρηση του συστήματος από τις αρμόδιες αρχές. Δεν μπορεί να λαμβάνεις κάθε μήνα μήνυμα από το 112. 2
notist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 9:29 ΠΜ, billdanos είπε Τα μηνύματα αυτά στέλνονται μέσα από βάσεις δεδομένων που περιέχουν τις κυψέλες κινητής σε κάθε περιοχή. Προφανώς μπορεί να συμβούν και λάθη. Αν έλαβες μόνο εσύ το μήνυμα και όχι και όλες οι άλλες συσκευές που ήταν στη συγκεκριμένη κεραία, υποθέτω πως μπορεί να έγινε γιατι πέρασες από το σημείο σε κάποια άλλη στιγμή αλλά δεν ενημερώθηκε στη συνέχεια το σύστημα. Στο σπίτι ήταν 3 κινητά. Δυο της vodafone που ήρθε το μήνυμα και ένα της cosmote που δεν ήρθε. Απο το σημείο δεν έχω περάσει ποτέ,ούτε ο γιος μου που είναι 15. Μένουμε Παλλήνη. Οπότε μάλλον λάθος ήταν.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Σε εμένα συμβαίνει ένα άλλο κουλό. Έχω ένα παλιό κινητό ΧΩΡΙΣ κάρτα sim, το οποίο το έχω για πολύ βασικές λειτουργίες (αριθμομηχανή, φακό, και μηνύματα σε 1-2 κοινωνικά δίκτυα), μοντέλο του 2015. Σε αυτό έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από το 112 παρότι δεν έχει κάρτα sim. Στο βασικό μου τηλέφωνο που είναι καινούριο με τηλεφωνικό νούμερο, δηλαδή συνδέεται σε κάποιον πάροχο, δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έχω ψάξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βρει κάποια απενεργοποιημένη λειτουργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα