Προς το περιεχόμενο

Returnal [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

αυτα εχω βαλει 😅
εντωμεταξυ εχω ενα πολυ καλο run μεχρι τωρα με δυο μπαρες ενεργεια και γενικα το παω καλα. Αμα πεθανω και το ξαναπαω μεχρι που ειμαι τωρα με τρεχαλα (πολυ δρομος ) θα μπορω να κοβω  η θα πρεπει να φαρμαρω απο το πρωτο τσαπτερ?

Μπορείς να κάνεις ότι θες . απλά θα πηγαίνεις στους επόμενους κόσμους πιο αδύναμος οπότε θα είναι πιο δύσκολο. Γενικά χωρίζεται σε 2 3αδες κόσμον. Μόλις βγάλεις και τον τρίτο θα καταλάβεις. Εγώ πάντα τα μαζεύω ολα. Χωρίς να βιάζομαι με παίρνει περίπου 2.5 ώρες κάθε 3αδα 

• Thanks 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως το μυστικό είναι ότι στην αρχή δεν πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα τα ether γιατί αργότερα όταν θα έχει κατανοήσει καλύτερα το game θα μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη διαχείριση και τουλάχιστον να πας στο πρώτο boss με πολύ καλύτερες συνθήκες. Θέλει ανεβασμένο health πάντως το boss για να βγει και φυσικά να σου έχει πετάξει το κατάλληλο weapon. 

Aν δεν έχει κάνει κάποιο από αυτά τα δύο πας σε χρονό dt άκλαφτος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι το έχουμε λιώσει (με true ending στο ps5 κτλ) θα ήταν καλό να πληροφορήσουμε ότι θα υπάρξουν runs στα Biomes τα οποία θα είναι στραβά from the start. Είναι rng εντελώς τι θα σου κάτσει και πότε, σε ποιο room κτλ. Εκεί θα ήταν καλό (αυτό χτίζεται εμπειρικά) να μην δώσουμε ether πχ για την δεύτερη ευκαιρία. (Reconstructor)

Όπως αναφέρθηκε και πάνω, να το πάτε Bοss per Biome. Έβγαλες το πρώτο boss από το 1ο Biome; Προσπάθησε να κάνεις progress ώστε να δεις πως είναι το boss στο δεύτερο Biome. Αν όλα πάνε καλά και έχετε βρεθεί με καλό build στο πρώτο σας encounter, τότε το πάτε μέχρι να χάσετε και δεν έγινε και τίποτα. Φτου και από την αρχή, αυτό είναι άλλωστε το point του game. 

Να ξοδευετε ether για Reconstructor μόνο όταν έχετε ήδη δει πως είναι το boss και γενικά πως είναι το Biome. Μια επίσης καλή επένδυση είναι ο ''vendor'' (ας το πούμε έτσι) στην αρχή του Run που πληρώνεις με ether για να ξεκλειδώσεις new consumables 

Έχετε υπόψη ότι στατιστικά και κατά κοινή ομολογία, το δυσκολότερο Biome μακράν είναι το 3o όπως και το Boss του. Απαξ και περάσεις αυτό το Boss, τα υπόλοιπα θα είναι απλώς βόλτα στο πάρκο, με λίγη προσοχή και επειδή ακριβώς έχεις παίξει και κάποιες ώρες, όλο και κανένα weapon θα έχει αναβαθμιστει.

Οταν ''τερματίσετε'' τα Biomes, δείτε Guide για να μην χάνετε τον χρόνο σας, κάνοντας τα ίδια πράγματα άσκοπα. Να αλλάζετε weapons, υπάρχει λίστα ποια weapons είναι op af, εγώ προτείνω να δώσετε σε όλα μια ευκαιρία. Αν πραγματικά όμως θέλετε ένα noob-friendly weapon,  ( ή αν σας τα κάνει ζέπελιν κάποιο Boss) μόλις ξεκλειδώσετε το Rotgland ή ακόμα καλύτερα το Electonpylon Driver, εκεί απλώς shoot your way out.  Eκεί τα πράγματα μπαίνουν σε easy mode, για αυτό και προτείνω να μην πάτε (για αρχή) στην εύκολη λύση. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.

Το section με το πιάνο... Η μάχη,  ο δρόμος μέχρι να φτάσεις στην κορυφή,  τα visuals , η μουσικαρα που έπαιζε,  ήταν μακράν η καλυτερη στιγμή μέχρι στιγμής .  Και κάτι μου λέει και απο τις κορυφαίες γενικά στο παιχνίδι. Για να δούμε την συνέχεια 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...