chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 επειδή το έχω παίξει αρκετά το game σε ps5 μπορεί να έχει αυτη το loop στις ίδιες πίστες αλλά μιλάμε είναι καθηλωτικό. Συν ότι κάθε πίστα που παίζεις μετά το θάνατο σου δεν είναι τελείως ίδια αλλά έχει μεγάλες διαφορές σε αρκετά σημεία και σου ανοίγουν και νέα path για να συνεχίσεις. 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Πως και δεν εβαλαν ελληνικα στο παιχνιδι? First party της sony δεν ειναι?
Skywalker333 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Arkin είπε Πως και δεν εβαλαν ελληνικα στο παιχνιδι? First party της sony δεν ειναι? δεν βαζουν Ελληνικα σε ολα τα first party, μονο σε αυτα που ελπιζουν/ξερουν οτι θα πουλησουν τρελα. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν ενα μεγαλο πειραμα οποτε πιθανα δεν ηθελαν να ξοδεψουν παραπανω μεχρι να δουν το πως θα τα παει. Χρησιμη η PC εκδοση. μεσα στο πρωτο μηνα λογικα θα βγουν διαφορα mods/trainers που θα κανουν το παιχνιδι πιο προσβάσιμο για πολύ κόσμο που τον ιντριγκαρει το σκηνικο αλλα δεν εχει χρονο/διαθεση να κανει τις τρελες και πολλες λουπες που εχει ξανα κ ξανα. 1
Damned7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Κάποιος τρόπος να το παίξουμε φτηνά υπάρχει?
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Damned7 είπε Κάποιος τρόπος να το παίξουμε φτηνά υπάρχει? Κατω απο 40 δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν στο PS5. Στον υπολογιστη σε κανα διμηνο θα ειναι στο 30αρι για παρακατω θελει υπομονη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Damned7 είπε Κάποιος τρόπος να το παίξουμε φτηνά υπάρχει? Δεν νομίζω ότι είναι στο gamepass, οποτε 40 ευρώ η περιμένεις να πέσει τιμή. Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλοι τρόποι με vpn και τα λοιπά αλλα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και ποσο ασφαλές είναι. Κάποιος εδώ μέσα σίγουρα θα ξέρει περισσότερα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Nice, δεν μπορώ να παίξω τέτοια games με gamepad. Οποτε περιμένουμε κάνα patch για το micro stutter.
Armoral Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 7:02 ΜΜ, Arkin είπε Κατω απο 40 δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν στο PS5. Στον υπολογιστη σε κανα διμηνο θα ειναι στο 30αρι για παρακατω θελει υπομονη. 38 είναι σήμερα στο cdkeys.
kostiger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 This PS5 Hit Is A Master Class In Porting A Console Game To PC.. https://kotaku.com/returnal-pc-settings-graphics-sony-ps5-port-exclusive-1850117638 1
ultraex2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 red devil 6700xt @ 2770/2100 drivers 23.2.1 1440p high preset /FSR quality 2
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 πάντως όπως και το περίμενα δηλαδή έχει πάρει πολύ καλά user review στο steam μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αλλά αυτό το game είναι καθαρά για τους pc gamer
Tambas91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 είπα να το δοκιμάσω αν και δε μου αρέσει το εικαστικό του μονο και μονο επειδή είχε dolby atmos και ήθελα να τεστάρω την ηχόμπαρα... παιδιά έπαθα πλάκα... είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση που έχω ακούσει από θέμα ήχου! επίσης ενώ είμαι κάθετος σε shooters games και παίζω μονο m/k έβαλα πάνω το dualsense όπου το εκμεταλλεύεται πλήρως και το απογείωσε... γενικά παρόλο που δε με τραβάει πολύ gamepleyακά θα το τερματίσω σίγουρα, η sony έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε είπα να το δοκιμάσω αν και δε μου αρέσει το εικαστικό του μονο και μονο επειδή είχε dolby atmos και ήθελα να τεστάρω την ηχόμπαρα... παιδιά έπαθα πλάκα... είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση που έχω ακούσει από θέμα ήχου! επίσης ενώ είμαι κάθετος σε shooters games και παίζω μονο m/k έβαλα πάνω το dualsense όπου το εκμεταλλεύεται πλήρως και το απογείωσε... γενικά παρόλο που δε με τραβάει πολύ gamepleyακά θα το τερματίσω σίγουρα, η sony έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Όλο το θέμα στο συγκεκριμένο game είναι το mouse και keyboard. Επίσης χάνεις πολλά από τον ήχο χωρίς ακουστικά. Από που το πήρες btw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα