Προς το περιεχόμενο

Returnal [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπήκαν στο αρχικό ποστ, σιγά μην θέλει 32GB RAM. 

Κάποιοι θα το πιστέψουν όμως και θα αγοράσουν. Πάω στοίχημα ότι δεν θα τρώει πάνω από 8-10GB μαζί με το OS.

Βασικά δεν έχω δει game που να τρώει πάνω από 12GB και αυτό νομίζω ήταν ένα unoptimized pos game της Ubisoft.

Δημοσ.
Στις 11/12/2022 στις 4:42 ΜΜ, pirmen56 είπε

Θυμίζει τα παλιά ουφάδικα top-down plane shooters, αλλά στις 3 διάστασεις. Πολύ πρωτότυπο σαν ιδέα.

ναι, "bullet hell" λεγεται το genre που σκέφτεσαι ;)

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

ναι, "bullet hell" λεγεται το genre που σκέφτεσαι ;)

Ομολογώ ότι είχα αγνοήσει το thread μέχρι που είδα αυτό το post και είδα το trailer.

Εννοείται ότι τσίμπησα κατευθείαν, και ας έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έπαιξα οτιδήποτε 3D action. Μου έφερε αυτό ακριβώς στο νου, shmup σε 3D, αλλά θα εξαρτηθεί από το pacing. Ίσως είναι πιο κοντά σε top-down τύπου Mageslayer/ Alien Breed/ Take No Prisoners παρά τη σπίντα των Taito games, και αφήνω στην άκρη στο sub-genre ονόματι bullet hell (DoDonPachiiiiii!!!!).

Ναι ναι ψήθηκα, και φαίνεται να το κάνουν καλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Returnal releases on PC on February 15th, gets a PC features trailer

https://www.dsogaming.com/news/returnal-releases-on-pc-on-february-15th-gets-a-pc-features-trailer/

Μου αρέσει που θα κρατήσουν τα features του dualsense στο pc port, όταν ο κύριος λόγος για να το αγοράσεις εκεί είναι για να το παίξεις με mouse και keyboard σαν άνθρωπος.🤣

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2022 στις 6:15 ΜΜ, Tobajara είπε

Ομολογώ ότι είχα αγνοήσει το thread μέχρι που είδα αυτό το post και είδα το trailer.

Εννοείται ότι τσίμπησα κατευθείαν, και ας έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έπαιξα οτιδήποτε 3D action. Μου έφερε αυτό ακριβώς στο νου, shmup σε 3D, αλλά θα εξαρτηθεί από το pacing. Ίσως είναι πιο κοντά σε top-down τύπου Mageslayer/ Alien Breed/ Take No Prisoners παρά τη σπίντα των Taito games, και αφήνω στην άκρη στο sub-genre ονόματι bullet hell (DoDonPachiiiiii!!!!).

Ναι ναι ψήθηκα, και φαίνεται να το κάνουν καλά.

το  παιχνιδι ειναι δυσκολο εως πολυ δυσκολο. θα βρεθεις σε σημειο να κανεις τα ιδια και τα ιδια με ελαχιστη προοδο.  Εμενα εκει που με χαλασε σε σχεση π.χ. με το hades ηταν οτι τα διαφορετικα playthroughs καθε φορα που ξεκινας απο την αρχη δεν ηταν τοσο διαφορετικα μεταξυ που να το ευχαριστιεμαι.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

το  παιχνιδι ειναι δυσκολο εως πολυ δυσκολο. θα βρεθεις σε σημειο να κανεις τα ιδια και τα ιδια με ελαχιστη προοδο.  Εμενα εκει που με χαλασε σε σχεση π.χ. με το hades ηταν οτι τα διαφορετικα playthroughs καθε φορα που ξεκινας απο την αρχη δεν ηταν τοσο διαφορετικα μεταξυ που να το ευχαριστιεμαι.

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα με το παιχνιδι.. Οποτε προετοιμαστητε και ειστε προθυμοι οτι θα εχει επαναληψη.. Μην το παρετε και το παρατησετε στις 3ωρες και πανε τσαμπα λεφτα..Δεν ειναι παιχνιδι για ολους..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα με το παιχνιδι.. Οποτε προετοιμαστητε και ειστε προθυμοι οτι θα εχει επαναληψη.. Μην το παρετε και το παρατησετε στις 3ωρες και πανε τσαμπα λεφτα..Δεν ειναι παιχνιδι για ολους..

5 στα 10 από τώρα. Και πολλά του δίνω. Άκου εκεί δυσκολία.

Ειδικά αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια μέχρι να βρεις άκρη με ελάχιστη πρόοδο μάλιστα, πράγμα ανήκουστο για παιχνίδι. Αν υποψιαστώ ότι δεν έχει και ποικιλία εχθρών τουλάχιστον σε 30 βαθμίδες πάνω από τον πρώτο που συναντάς απευθείας στον κάλαθο των αχρήστων.

Δεν είμαστε απλοί gamers εμείς φίλε. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό.

Δημοσ.
6 minutes ago, Armoral said:

5 στα 10 από τώρα. Και πολλά του δίνω. Άκου εκεί δυσκολία.

Ειδικά αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια μέχρι να βρεις άκρη με ελάχιστη πρόοδο μάλιστα, πράγμα ανήκουστο για παιχνίδι. Αν υποψιαστώ ότι δεν έχει και ποικιλία εχθρών τουλάχιστον σε 30 βαθμίδες πάνω από τον πρώτο που συναντάς απευθείας στον κάλαθο των αχρήστων.

Δεν είμαστε απλοί gamers εμείς φίλε. Θέλουμε κάτι πιο εκλεκτό.

Πέστα χριστιανέ να αγιάσει το στόμα σου!

😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...