Προς το περιεχόμενο

Crime Boss: Rockay City [PC/28 Μαρ 2023]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crime-Boss-Rockay-City-feature-672x372.j

Crime Boss: Rockay City is a new first-person mafia game, first details & in-engine trailer

h 505 Games ανακοίνωσε το ''Crime Boss: Rockay'' και πρόκειται για πρώτου προσώπου mafia παιχνίδι. Οι παίχτες έχουν τον ρόλο του ''Travis Baker'', ενός ανθρώπου που το όνειρό του είναι να γίνει ο νέος βασιλιάς της Rockay City. Θα έχει αίσθηση 90s και θα μπορείς να κλεβεις τα πάντα, από μετρητά μέχρι ναρκωτικά και ακριβά αντικείμενα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου του 2023.

Crime-Boss-Rockay-City-PC-requirements.j

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά ενδιαφέρον αν κρίνουμε απο το gameplay απλά μαζεύονται τον Μάρτιο ένας δυο ΑΑΑ τίτλοι (Lust Of Us, Star Wars Jedi Survivor, Skull And Bones) Θα έβαζα και το Judas μέσα όμως δεν θεωρώ πως ειναι ΑΑΑ τίτλος.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές των Games (όπως τις βίωσα εγώ) χωρίς φρού φρού και αρώματα στο κάτω κάτω υπάρχουν εκατοντάδες

παιχνίδια εκεί έξω περι ορέξεως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/12/2022 at 10:37, zvarthangalos said:

Αένας δυο ΑΑΑ τίτλοι (Lust Of Us, Star Wars Jedi Survivor, Skull And Bones) Θα έβαζα και το Judas μέσα όμως δεν θεωρώ πως ειναι ΑΑΑ τίτλος.

Μην ξεχνάς και System Shock Remake (οk για κάποιους μπορεί να είναι AAA 😛)

Επεξ/σία από Parapas
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι που δεν φαινόταν και το exclusivity δεν νομίζω να βοηθησε. Ούτε review από κάνα γνωστό δεν βρίσκω. :P

nobody-cares-nobody-gives-a-fck.gif

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...