lneam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 θα ηθελα να μαθω 1. εαν η εταιρεια υποστηριζει καθε μοντελο που κυκλοφορει με μηνιαιες αναβαθμισεις ασφαλειας και ετησιες αναβαθμισεις λειτουργικου. Στην περιπτωση του ΝΑΙ, για ποσο διαστημα μετα την επισημη κυκλοφορια των συσκευων ? 2. σχεδον ολα τα προιοντα ειναι rugged. Εχουν πραγματικα πετυχει αυτο που διαφημιζουν ή οχι ? 3. πως τα πανε απο αξιοπιστια ? 4. βλεπω να υπαρχουν τα περισσοτερα μοντελα της εταιρειας προς πωληση στην ελλαδα. Υπαρχει επισημη εισαγωγη ? - για την καλυτερη εκβαση της συζητησης, θα βοηθησει πολυ οι απαντησεις να ειναι συμφωνες με τις ερωτησεις. Και παντα μεσα απο γεγονοτα και οχι αυθαιρετα προσωπικα σχολια. - για την καλυτερη κανατοηση του λογου που ενδιαφερομαι να εχω αυτες τις απαντησεις, εχει να κανει με την μοναδικη συσκευη στον κοσμο που βρηκα να υπαρχει (σημερα) μονο σε αυτη την εταιρεια που συνδυαζει 4 πραγματα σε 1 > android - rugged - handheld - dual band GNSS. Και ολα αυτα με τιμη που εχει μονο 3 ψηφια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 8:42 ΠΜ, lneam είπε θα ηθελα να μαθω 1. εαν η εταιρεια υποστηριζει καθε μοντελο που κυκλοφορει με μηνιαιες αναβαθμισεις ασφαλειας και ετησιες αναβαθμισεις λειτουργικου. Στην περιπτωση του ΝΑΙ, για ποσο διαστημα μετα την επισημη κυκλοφορια των συσκευων ? 2. σχεδον ολα τα προιοντα ειναι rugged. Εχουν πραγματικα πετυχει αυτο που διαφημιζουν ή οχι ? 3. πως τα πανε απο αξιοπιστια ? 4. βλεπω να υπαρχουν τα περισσοτερα μοντελα της εταιρειας προς πωληση στην ελλαδα. Υπαρχει επισημη εισαγωγη ? - για την καλυτερη εκβαση της συζητησης, θα βοηθησει πολυ οι απαντησεις να ειναι συμφωνες με τις ερωτησεις. Και παντα μεσα απο γεγονοτα και οχι αυθαιρετα προσωπικα σχολια. - για την καλυτερη κανατοηση του λογου που ενδιαφερομαι να εχω αυτες τις απαντησεις, εχει να κανει με την μοναδικη συσκευη στον κοσμο που βρηκα να υπαρχει (σημερα) μονο σε αυτη την εταιρεια που συνδυαζει 4 πραγματα σε 1 > android - rugged - handheld - dual band GNSS. Και ολα αυτα με τιμη που εχει μονο 3 ψηφια. 1 φίλος έχει στον 1 χρόνο πήρε 2 αναβάθμισης ασφαλείας (σχεδόν 6 μήνες πίσω) 2 αν ψάξεις λίγο στο YouTube θα δεις ότι ναι μεν τα κινητά αντέχουν λίγο παραπάνω, αλλά ένα κινητό με μια θήκη της προκοπής και ένα καλό τζαμι είναι στα ίδια επίπεδα προστασίας 3 ως τώρα το ο φίλος δεν είχε θέμα οπότε όπως κάνε άλλο κινητό κάνει τη δουλειά του, αν αξιοπιστία εννοείς πως θα πάει σε αντοχή σε 2-3 χρόνια τότε δεν ξέρω 4 δεν γνωρίζω 1
lneam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 ευχαριστω για τις πληροφοριες. 1. απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο 2. ισως να εχεις δικιο, εαν ειμαστε εντος της πολης. Στο βουνο ΔΕΝ ισχυουν ουτε για αστειο αυτες οι πρακτικες. 3. εαν δεν βγαλει βλαβη τους πρωτους 6 μηνες, στα χερια ενος προσεκτικου καταναλωτη, δυσκολα χαλανε σημερα τα συγχρονα ηλεκτρονικα. 4. εγω ελπιζω ...πρεπει να ειμαι σιγουρος για τα 3 πρωτα ερωτημα και γι' αυτο.... βλεπουμε ψαχνω σε αυτους ... ή θα παω στα σιγουρα > samsung xcover 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα