daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Αγαπητοί φίλοι, Εχει κανείς εμπειρίες από το νέο σύστημα διαχείρησης των domains .gr; Ρωτώ διότι σε μερικές ημέρες θα πρέπει να επιλέξω νέο καταχωρητή σύμφωνα με τις αλλαγές που έγιναν. Εχετε εμπειρίες από τους νέους καταχωρητές και τις διαδικασίες μεταφοράς του domain στο νέο καταχωρητή; Ευχαριστώ
ksp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Exoun pesei oi times, alla ginetai kata ti gnwmi mou ena mpaxalo.... 8elei psaksimo i oli istoria
MaTRiX57 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 o ka8e lostromos anoi3e ena site kai poulaei domains kai diaxeirish me to neo systhma... gia metafora epile3te gnwstes kai megales etaireies tou xwrou kata th gnwmh mou... px OTEnet klp
mkst Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 o ka8e lostromos anoi3e ena site kai poulaei domains kai diaxeirish me to neo systhma...gia metafora epile3te gnwstes kai megales etaireies tou xwrou kata th gnwmh mou... px OTEnet klp Δεν θα συμφωνήσω...Απλά τώρα γίνεται ότι γινόταν επί χρόνια για τα .com .co.uk και πολλά άλλα domains. Επιτέλους άνοιξε η αγορά και η κάθε εταιρεία μπορεί να παρέχει εγγραφή ντομέιν. Πέφτουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού και ωφελούνται οι τελικoί χρήστες. Δεν βλέπω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Αντίθετα βλέπω πολλά προβλήματα εάν ο μοναδικός καταχωρητής ήταν ο ΟΤΕ. Μιχάλης
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Συμφωνώ να επιλέξετε καλή εταιρεία καθώς αν δείτε τη λίστα των καταχωρητών υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι! Μετά από έρευνα που έκανα αυτές τις ημέρες, κατέληξα στην Hyperhosting. https://www.hyperhosting.gr/grdomains/ Είναι η μόνη εταιρεία που βρήκα που προσφέρει real time και online διαχείρηση των domains. Εκανα μεταφορά του domain από το ΙΤΕ στην hyperhosting απλά με το password του domain μου! Τώρα έχω ένα online control panel όπου μπορώ να διαχειριστώ τα domains και να κάνω αλλαγές real time! Είναι πραγματικά πολύ καλό, σαν τις ξένες υπηρεσίες διαχείρησης .com κτλ Η μεταφορά του domain είναι δωρεάν. Η τιμή της εταιρείας για ανανέωση (όταν λήξει το domain) είναι 25 ευρώ για 2 χρόνια. Πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή ότι οι περισσότερες άλλες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καταχωρητή λειτουργούν είτε με τη μορφή έντυπων αιτήσεων είτε με τη μορφή "συμπληρώνετε τη φόρμα και σας απαντάμε" κτλ. Η hyperhosting λειτουργεί με τη μορφή online διαχείρησης του λογαριασμού και είμαι πολύ ικανοποιημένος (ξεπέρασα τις αρχικές μου ανησυχίες για το μπάχαλο με τους καταχωρητές).
karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Εμενα το ΙΤΕ με μετεφερε κατευθείαν από τον παλιο καταχωρητη(ΙΤΕ) στην εταιρία που εκανα hosting, δηλαδη hellasnet-forthnet. Δε με ρωτησε κανεις, μαλιστα ανησυχησα γιατι δεν με ειδοποιησε κανεις και καπου ειδα οτι επικεινται αλλαγες. Anyway, ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα με hellasnet, αν και ακομη επειδη το σταδιο ειναι μεταβατικο, δεν μπορω να δω τις αλλαγες αυτες !
Grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Πριν απο ενα μηνα εκανα την online αιτηση για αγορα domain απο ACN Την επομενη εβαλα τα χρηματα στο λογαριασμο τους και τους πηρα ενα τηλεφωνο Σε 3 μερες ηταν ολα οκ και ανεβασα το site. Κανενα προβλημα!
macman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή ότι οι περισσότερες άλλες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καταχωρητή λειτουργούν είτε με τη μορφή έντυπων αιτήσεων είτε με τη μορφή "συμπληρώνετε τη φόρμα και σας απαντάμε" κτλ. Αυτό γιατί είναι κακό;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Οσον αφορά τις έντυπες αιτήσεις, πιστεύω ότι είναι λίγο απαρχαιωμένο! Δηλαδή για να κάνω μια αλλαγή ή μεταφορά domain να πρέπει να τυπώνω αιτήσεις, να τις συμπληρώνω με το χέρι και να τις στέλνω ταχυδρομικά όπως έκανε τόσον καιρό το ΙΤΕ! Προσωπικά, επειδή έχω αρκετά domains έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το παλιό σύστημα που είχε το ΙΤΕ, αποστολή αιτήσεων, αναμονή, καθυστερήσεις κτλ. Οσον αφορά τις φόρμες επικοινωνίες σε αντίθεση με το online control panel, με το δεύτερο κάνεις ό,τι αλλαγή θες και ό,τι επέμβαση θες στο domain σου εύκολα (με τον προσωπικό σου κωδικό) και σε πραγματικό χρόνο, χωρίς αναμονές! (Δεν θα ξεχάσω πως το ΙΤΕ έκλεινε για Χριστούγεννα και Πάσχα και δεν είχε κανείς πρόσβαση να τροποποιήσει το domain του μέχρι και για μια ολόκληρη εβδομάδα!). Επίσης, πλεονέκτημα του online control panel είναι ότι έχεις διαθέσιμα συγκεντρωμένα όλα τα domain που διαθέτεις, με πληροφορίες για το πότε λήγει το καθένα κτλ. Πιστεύω ότι είναι σαφώς πιο βολική λύση!
mkst Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή ότι οι περισσότερες άλλες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καταχωρητή λειτουργούν είτε με τη μορφή έντυπων αιτήσεων είτε με τη μορφή "συμπληρώνετε τη φόρμα και σας απαντάμε" κτλ. Αυτό γιατί είναι κακό; Ζουμε στην ψηφιακή εποχή και ρωτάς γιατί είναι κακό; Απλά γιατί μπορείς ευκολότερα και ταχύτερα. Αυτό είναι αρκετό. Οι έντυπες αιτήσεις, τα φαξ και όλα αυτά δεν πρεπει να χωράνε στο ιντερνετ.
karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Παιδια στην Forthnet τελικως επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα εχουν ετοιμο το online συστημα τους (αλλαγες-ενημερωση απο τον ενδιαφερομενο χρηστη) τελη Ιουλη. Στις αλλες εταιριες τι γινεται?
ksp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Mia europlanet.com mexri stigmis einai kapws kali...alla epikratei mpaxalo me tis times na min exoun sta8eropoii8ei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.