Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Death Stranding 2 is the next game from Kojima Productions, and here is its in-engine trailer Η Kojima Productions ανακοίνωσε το ''Death Stranding 2'' και κυκλοφόρησε το πρώτο in-engine trailer. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για PS5 προς το παρόν αλλά είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει και στο PC ενώ θα χρησιμοποιεί την Decima Engine και υπόσχεται να έχει βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αφού πρόκειται για current-gen τίτλο. 5 1
enable_your_mind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Το πρωτο το λατρεψα.. Ανυπομονω και για αυτο 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Wow, έχω τόσες ερωτήσεις και το κομμάτι του Baker πολύ καλο. Ο Kojima χωρίς φραγμούς, sign me up! 1
zvarthangalos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παιχνίδι με βάθος σεναρίου πολύ καλούς ηθοποιούς και με φοβερή ατμόσφαιρα το αρνητικό του το πολύ περπάτημα, αναμένουμε το δεύτερο με ανυπομονησία ελπίζουμε προς το καλύτερο. 1
dsi44 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 αν κανει πιο action το περπατημα και γενικα το gameplay τοτε θα αφησει εποχη,μας εχει συνηθισει σε κορυφαια σεναρια. 1
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 ειχε πει εξαρχης οτι δεν τον ενδιαφερει το action κομματι, γιαυτο ηθελε να πειραματιστει με ενα waking simulator. μου κανει ομως εντυπωση οτι βγαζει συνεχεια. το παιχνιδι ειναι φανερο οτι δεν ειχε τις αναμενομενες πωλησεις, διαφορετικα θα το υποστηριζε ξανα η Σονυ. Συν οτι μερος των πωλησεων για το πρωτο παιχνιδι οφειλεται στο hype και το ονομα του. Ομως ειχε αναμικτη υποδοχη, κατι που θα επηρεασει την πορεια του δευτερου παιχνιδιου. οποτε ειναι καπως ρισκο σαν επενδυση. θα ηταν καλυτερα να εφτιαχνε το horror game, οπως φημολογουταν. ειναι κατι που οι παικτες ζητανε χρονια τωρα, ενω και σαν επενδυση βγαζει πιο πολυ νοημα. δεν ξερω πως το σκεφτεται. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Προφανώς θέλει να αποδείξει ότι το ''genre'' που θέλει να φτιάξει, έχει μέλλον. Σαν story μάμησε το DS 1 πάντως και αναμένουμε το 2.
gust Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως από άρθρα του ειδικού τύπου νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά στις πωλήσεις το πρώτο. Σκεφθείτε ότι πρόκειται για εντελώς νέο ip και setting που σίγουρα παρά τους αντιφρονούντες κέρδισε την θέση του στη gaming κοινότητα. Δεν νομίζω ότι θεωρείται το πρώτο εμπορική αποτυχία.
Virus200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Praise the lord Kojima. Απλα περιμένουμε να ερθει μιας και το πρώτο ήταν παιχνιδαρα με απίστευτο story!
Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ακουστηκε τιποτα για το ποτε θα μπει RT στο πρωτο death stranding? Κατι ειχαν πει πριν καιρο απο τοτε τιποτα ομως.
Allan-Wake Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 αυτη η σαχλαμαρα για παιχνιδι εχει και συνεχεια?
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Και 'γω έτσι έλεγα και δεν το έπαιζα..Όταν το έπαιξα, άλλαξα γνώμη.. 6
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δύσκολα το game να μην πούλησε, άμα δεν πουλούσε ούτε Director's Cut θα έβγαινε, αλλα ούτε και θα έβγαινε στο pc. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλα το ότι βγαίνει δεύτερο τα λέει όλα νομίζω. Aμα το μοιράσει καλύτερα το gameplay μεταξύ action και walking θα είμαι full ευχαριστημένος. Horror δεν παίζω οποτε χέστηκα και ειδικά άμα είναι σαν το demo από το Silent Hills που ήταν απίστευτα κλαστερο. Nope, I'm good.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως το look του Norman Reedus είναι 100% The Walking Dead.
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 4 hours ago, KilliK said: διαφορετικα θα το υποστηριζε ξανα η Σονυ Το υποστηρίζει ξανά η Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα