Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνοντας για σπιτι και επειδη το γρηγορο ιντερνετ ειναι αναγκαιο λογω εργασιας εχω την εξης απορια.

Πως γινεται διαμερισμα που βρισκεται 2 τετραγωνα μακρια απο το αστικο κεντρο του ΟΤΕ να εχει διαθεσιμες επιλογες μονο 24αρι adsl και 50αρι vdsl. Ο ελεγχος γινεται μεσα απο το site του ΟΤΕ.

Δεν ειμαι σχετικος με τα διαδικτυακα αλλα απορω πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν διαθεσιμες επιλογες για 100/200 οταν το σπιτι ειναι διπλα στο ΑΚ της πολης!

Υπαρχουν τεχνικοι λογοι ή ισως ειναι λαθος στο site του ΟΤΕ;

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, jpsih είπε

Ψαχνοντας για σπιτι και επειδη το γρηγορο ιντερνετ ειναι αναγκαιο λογω εργασιας εχω την εξης απορια.

Πως γινεται διαμερισμα που βρισκεται 2 τετραγωνα μακρια απο το αστικο κεντρο του ΟΤΕ να εχει διαθεσιμες επιλογες μονο 24αρι adsl και 50αρι vdsl. Ο ελεγχος γινεται μεσα απο το site του ΟΤΕ.

Δεν ειμαι σχετικος με τα διαδικτυακα αλλα απορω πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν διαθεσιμες επιλογες για 100/200 οταν το σπιτι ειναι διπλα στο ΑΚ της πολης!

Υπαρχουν τεχνικοι λογοι ή ισως ειναι λαθος στο site του ΟΤΕ;

Ευχαριστω

Μπορεί να μην περνεις από το αστικό κέντρο εκεί δίπλα, μπορεί λόγο απόστασης να μην δίνουν μεγαλύτερες ταχύτητες

Επίσης χωρίς να είμαι 100%σίγουρος νομίζω το 50 είναι το μέγιστο που δίνουν από αστικό κέντρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει τροπος να δω τι ταχυτητα θα δινει πραγματικα σε αυτη την διευθυνση? Στο site αναφερεται οτι η 50αρα δινει minimum 30 οπως και να εχει.

Υπαρχει διαφορα μεταξυ 50αρας σταθερης και "προβληματικης" 30αρας αν παιρνει απο καπου μακρια και οχι απο το ΑΚ (μπορω να δω αν παιρνει απο το ΑΚ ή οχι?)

Ειναι η πιο σιγουρη λυση να αρχιζεις να ρωτας κοσμο στην πολυκατοικια περι πραγματικων ταχυτητων?

Επεξ/σία από jpsih
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jpsih είπε

Υπαρχει τροπος να δω τι ταχυτητα θα δινει πραγματικα σε αυτη την διευθυνση? Στο site αναφερεται οτι η 50αρα δινει minimum 30 οπως και να εχει.

Υπαρχει διαφορα μεταξυ 50αρας σταθερης και "προβληματικης" 30αρας αν παιρνει απο καπου μακρια και οχι απο το ΑΚ (μπορω να δω αν παιρνει απο το ΑΚ ή οχι?)

Ειναι η πιο σιγουρη λυση να αρχιζεις να ρωτας κοσμο στην πολυκατοικια περι πραγματικων ταχυτητων?

Μονό από γείτονες , και πάλι θα παίξει ρόλο και σε τι ζευγάρι θα πέσεις , καθώς και η κατάσταση των καλωδίων σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβα. Ελεγχος σε αλλα διαμερισματα της οικοδομης και λιγο με τον σταυρο στο χερι.

Δεδομενου οτι η πολυκατοικια ειναι του 2010 θεωρω οτι η καλωδιωση θα ειναι οκ.

Επεξ/σία από jpsih

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...