Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ενα αμαξι με αυτο το ηχοσυστημα. Εχω ενα usb 3.0 του εκανα διαμορφωση σε Fat 32 οπως διαβαζα καπου. Δε το αναγνωριζει. Ενα παλιοτερο usb κανοντας το fat32 το αναγνωρισε αλλα μετα δε αναγνωριζε τα αρχεια τα οποια ειναι ολα mp3 και το εχασα κιολας οποτε μειναμε με το 3.0. Εχετε καμια ιδεα; Ευχαριστω

318597359_1048797216485450_6836652051083921002_n.jpg

image.jpeg

Δημοσ.

Παλιο φαινεται κια μηπως χαλασε....Αν θες δοκιμασε να το καθαρισεις με σπρει ηλεκτρικων επαφων.Πριν ομως αποσυνδεσε το απο το ρευμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, msci είπε

Καλησπέρα εχω ενα αμαξι με αυτο το ηχοσυστημα. Εχω ενα usb 3.0 του εκανα διαμορφωση σε Fat 32 οπως διαβαζα καπου. Δε το αναγνωριζει. Ενα παλιοτερο usb κανοντας το fat32 το αναγνωρισε αλλα μετα δε αναγνωριζε τα αρχεια τα οποια ειναι ολα mp3 και το εχασα κιολας οποτε μειναμε με το 3.0. Εχετε καμια ιδεα; Ευχαριστω

318597359_1048797216485450_6836652051083921002_n.jpg

image.jpeg

Δοκίμασε ένα usb 2.0

• Like 3
Δημοσ.

Πολλά μπορεί να φταίνε. Ένα είναι ότι μπορεί να μην αναγνωρίζει μεγάλα μεγέθη πχ > 8Gb.

Τα αρχεία μπορεί να μην τα αναγνωρίζει γιατί μπορεί να είναι πολλά. Ή με μη αποδεκτή κωδικοποίηση, ή να είναι μέσα σε φακέλους κ να μην μπορεί να διαβάσει φακέλους. 

Χρόνο κ δοκιμές θέλει.

(ή να δώσεις 100€ και να πάρεις ενα καινούργιο) 

• Like 2
Δημοσ.

το σκεφτομαι για το  καινουριο αλλα φοβαμαι οτι θα εχω το ιδιο προβλημα . Οποτε ειπα να προσπαθήσω να λύσω αυτό πρώτα

Δημοσ.

Επειδή έχω ένα επόμενο μοντέλο από το δικό σου (με Bluetooth), και όπως σωστά ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, δεν αναγνωρίζει στικάκια πάνω του 2.0 και των 8GB. Μαλακία; Ίσως. Αλλά μετά από πολλές δοκιμές όταν το είχα αγοράσει (πριν 15 χρόνια) με άφθονα στικάκια διαφόρων χωρητικοτήτων και άφθονες δοκιμές με μετατροπές σε fat, ntfs και τούμπαλιν, το συμπέρασμα ήταν ότι έως τα 4GB αναγνώριζε τα πάντα και στα 8GB "σχεδόν" τα πάντα! Σε όλα άνω των 8GB ανεξαιρέτως αν ήταν 2.0 ή 3.0, έβγαζε error "No USB". Δυστυχώς δεν έχω σε άμεση πρόσβαση στο manual για να δω αν τα επιβεβαιώνει η Sony, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα usb 2.0 των 8GB. Εγώ χρησιμοποιώ ένα πολύ κοντό μαύρο της Sandisk και το διαβάζει νερό. 

Πάντως να ξέρεις ότι το μοντέλο σου είναι πλέον αρκετά παλιό και είναι λογικό να υπάρχουν θέματα συμβατότητας.

Δημοσ.
Στις 9/12/2022 στις 12:29 ΠΜ, msci είπε

Πολλά μπορεί να φταίνε, ελαττωματικό στικάκι, ασυμβατότητα λόγω μεγέθους, ασυμβατότητα λόγω γενιάς usb, ελαττωματική θύρα πηγής, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.

Δοκίμασε κάποιο άλλο usb 2.0 κατά προτίμηση με μικρή χωρητικότητα, στην ανάγκη αγόρασε ενα, πάμφθηνα είναι, πρόσφατα αγόρασα με 3,50€ το παρακάτω για ένα radio-cd sony 15ετίας και δούλεψε κανονικά:

20211103170353_7973c5ae.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει ρόλο σαν τι φορμάρεται το partition table, παλιά ήταν μόνο mbr , συνήθως πλέον τα pc κτλ φορμάρουν σε gpt , άρα πρώτα σιγουρευτείτε οτι είναι σε mbr και μετά format σε fat32

Δημοσ.

Τελικά απλά δε αναγνωρίζει αρχεία mp3 παρόλου που λεει οτι τα αναγνωρίζει το ηοσύστημα. Τα κατέβασα wma και παίζουν κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...