msci Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα εχω ενα αμαξι με αυτο το ηχοσυστημα. Εχω ενα usb 3.0 του εκανα διαμορφωση σε Fat 32 οπως διαβαζα καπου. Δε το αναγνωριζει. Ενα παλιοτερο usb κανοντας το fat32 το αναγνωρισε αλλα μετα δε αναγνωριζε τα αρχεια τα οποια ειναι ολα mp3 και το εχασα κιολας οποτε μειναμε με το 3.0. Εχετε καμια ιδεα; Ευχαριστω
BarcodeCrew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παλιο φαινεται κια μηπως χαλασε....Αν θες δοκιμασε να το καθαρισεις με σπρει ηλεκτρικων επαφων.Πριν ομως αποσυνδεσε το απο το ρευμα.
Tasos19s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, msci είπε Καλησπέρα εχω ενα αμαξι με αυτο το ηχοσυστημα. Εχω ενα usb 3.0 του εκανα διαμορφωση σε Fat 32 οπως διαβαζα καπου. Δε το αναγνωριζει. Ενα παλιοτερο usb κανοντας το fat32 το αναγνωρισε αλλα μετα δε αναγνωριζε τα αρχεια τα οποια ειναι ολα mp3 και το εχασα κιολας οποτε μειναμε με το 3.0. Εχετε καμια ιδεα; Ευχαριστω Δοκίμασε ένα usb 2.0 3
sphinxgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Πολλά μπορεί να φταίνε. Ένα είναι ότι μπορεί να μην αναγνωρίζει μεγάλα μεγέθη πχ > 8Gb. Τα αρχεία μπορεί να μην τα αναγνωρίζει γιατί μπορεί να είναι πολλά. Ή με μη αποδεκτή κωδικοποίηση, ή να είναι μέσα σε φακέλους κ να μην μπορεί να διαβάσει φακέλους. Χρόνο κ δοκιμές θέλει. (ή να δώσεις 100€ και να πάρεις ενα καινούργιο) 2
msci Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 το σκεφτομαι για το καινουριο αλλα φοβαμαι οτι θα εχω το ιδιο προβλημα . Οποτε ειπα να προσπαθήσω να λύσω αυτό πρώτα
Greektrooper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή έχω ένα επόμενο μοντέλο από το δικό σου (με Bluetooth), και όπως σωστά ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, δεν αναγνωρίζει στικάκια πάνω του 2.0 και των 8GB. Μαλακία; Ίσως. Αλλά μετά από πολλές δοκιμές όταν το είχα αγοράσει (πριν 15 χρόνια) με άφθονα στικάκια διαφόρων χωρητικοτήτων και άφθονες δοκιμές με μετατροπές σε fat, ntfs και τούμπαλιν, το συμπέρασμα ήταν ότι έως τα 4GB αναγνώριζε τα πάντα και στα 8GB "σχεδόν" τα πάντα! Σε όλα άνω των 8GB ανεξαιρέτως αν ήταν 2.0 ή 3.0, έβγαζε error "No USB". Δυστυχώς δεν έχω σε άμεση πρόσβαση στο manual για να δω αν τα επιβεβαιώνει η Sony, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα usb 2.0 των 8GB. Εγώ χρησιμοποιώ ένα πολύ κοντό μαύρο της Sandisk και το διαβάζει νερό. Πάντως να ξέρεις ότι το μοντέλο σου είναι πλέον αρκετά παλιό και είναι λογικό να υπάρχουν θέματα συμβατότητας.
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 12:29 ΠΜ, msci είπε Καλησπέρα εχω ενα αμαξι με αυτο το ηχοσυστημα. Εχω ενα usb 3.0 του εκανα διαμορφωση σε Fat 32 οπως διαβαζα καπου. Δε το αναγνωριζει. Ενα παλιοτερο usb κανοντας το fat32 το αναγνωρισε αλλα μετα δε αναγνωριζε τα αρχεια τα οποια ειναι ολα mp3 και το εχασα κιολας οποτε μειναμε με το 3.0. Εχετε καμια ιδεα; Ευχαριστω Πολλά μπορεί να φταίνε, ελαττωματικό στικάκι, ασυμβατότητα λόγω μεγέθους, ασυμβατότητα λόγω γενιάς usb, ελαττωματική θύρα πηγής, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα. Δοκίμασε κάποιο άλλο usb 2.0 κατά προτίμηση με μικρή χωρητικότητα, στην ανάγκη αγόρασε ενα, πάμφθηνα είναι, πρόσφατα αγόρασα με 3,50€ το παρακάτω για ένα radio-cd sony 15ετίας και δούλεψε κανονικά: 1
korakios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Παίζει ρόλο σαν τι φορμάρεται το partition table, παλιά ήταν μόνο mbr , συνήθως πλέον τα pc κτλ φορμάρουν σε gpt , άρα πρώτα σιγουρευτείτε οτι είναι σε mbr και μετά format σε fat32
msci Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά απλά δε αναγνωρίζει αρχεία mp3 παρόλου που λεει οτι τα αναγνωρίζει το ηοσύστημα. Τα κατέβασα wma και παίζουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα