Προς το περιεχόμενο

Aruba 1930 instant on

La_MoRt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

τα φώτα σας παρακαλώ Γτ θα τρελαθώ. Έχουμε 2 switch του τίτλου που συνδέονται σε ένα 3 hp1910 με οπτικές ίνες 1gb. Η σύνδεση μεταξύ τους έχει γίνει με LACP TRUNK και περνάω απο μέσα τα vlan. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι μου χτυπάει το mstp στο 1910 και μου πεταει το λινκ εκτός. Στην αρχή το config ήταν 2 οπτικές ίνες από το 1910 στο 1930 και το δεύτερο 1930 σύνδεση με 2 Ethernet σε αυτό με τις οπτικές ίνες . Όταν ήταν έτσι έχανα και τα 2. Έσπασα το λινκ από 2 στο μια ανα κάθε 1930 και στην αρχή ενώ έχανα μόνο το ένα κάποια στιγμή τα έχασα και τα 2 πάλι. Έχω αφαιρέσει όλες τις πόρτες από επανω και έβαζα μια μια για να βρω αν είναι loop αλλά δε βοήθησε. Η συμπεριφορά είναι ανα διαστήματα ότι χάνεται το  λινκ μπορεί να δουλεύει όλη τη μέρα και να το κάνει ξαφνικά μια φορά και άλλες φορές το πιανει το γλυκι του που λένε και ανεβοκατεβαίνει . Να σημειώσω πως το lldp είναι κλειστο σε όλες τις πόρτες και δεν έχει ανοιχτό loop protection ανα πόρτα ούτε κάποιο flow control μόνο rstp. Καμία ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω πριν τρελαθώ;

Επεξ/σία από La_MoRt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...