kounabi@ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Γειά Έχω πρόβλημα με το παραπάνω ups. Νομίζω ότι είναι ρεύματος .... Έχει κάποιος εικόνα....
dsi44 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 μαγικη εικονα φιλε εχουμε,κατσε να κοιταξουμε στο παλαντιρ... 1
kounabi@ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ups είναι.... 20 ώρες πριν, kounabi@ είπε Γειά Έχω πρόβλημα με το παραπάνω ups. Νομίζω ότι είναι ρεύματος .... Έχει κάποιος εικόνα....
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 10:20 ΜΜ, kounabi@ είπε Γειά Έχω πρόβλημα με το παραπάνω ups. Νομίζω ότι είναι ρεύματος .... Έχει κάποιος εικόνα.... Θα σου απαντήσω αλλά πρώτα θέλω να με βοηθήσεις εσύ ή να μου πεις αν δεν κατάλαβες τίποτα.. . Γειά Έχω πρόβλημα με το αμάξι μου Νομίζω ότι έχει σχέση με την μηχανή του Έχεις εικόνα;
kounabi@ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Φυσικά. Βλέπω ότι έχεις θέμα στο ρεύμα όπως και εγώ έχω καταλάβει. Την λύση δν την ξέρω στο αυτοκίνητο σου ,σε μένα π.χ. το λύνω με αλλαγή πυκνωτή η πάει για πέταμα. Το ups κάνει 000 ευρώ Το αυτοκίνητο αν σου πω να το πετάξεις εσύ θα το κάνεις?
kounabi@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Sorry δν είχα καταλάβει ότι δν ανέβηκαν οι φώτο.... Στην οθόνη βγάζει αυτό το λάθος. Πάντως από πυκνωτές είναι οκ. Το ερώτημα είναι αν αξίζει να καθήσω να ψάχνω με πολύμετρο αν κάποιο ολοκληρωμένο είναι καμένο η χαλασμένο η να κρατήσω μπαταρίες και πάει για ανακύκλωση.
Dantε Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει και οι εικονες δε βοηθανε. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να γραψεις , εχω το ταδε ups αγορασμενο τοτε, με μπαταριες σε ταδε κατασταση και παρουσιαζει το εξης θεμα ταδε αναλυτικα. Ζητας βοηθεια ενω βαριεσαι να γραψεις τα βασικα. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό αναρωτήθηκα και εγώ. Γράφει "δεν κατάλαβα ότι δεν ανέβηκαν οι φώτο" (για την αρχική ανάρτηση της Πέμπτης) και οι φώτο έχουν χρονοσφραγίδα 11.12.2022, ώρα 11.45. Αει συνεννοήσου, που λέει ο πατέρας μου.. 😂 1
kounabi@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Παίδες sorry. Μάλλον στο μυαλό μου το σαν στανταρακι ότι πάει για πέταμα. Το ups μου το έδωσαν τσαμπε γιατί δν ( φτιάχνεται) !! Είναι καινούργιο. Οι μπαταρίες είναι οκ καθώς και οι πυκνωτές. Χτυπάει συναγερμός συνέχεια όμως. Η μόνη ταύτιση που έκανα είναι με το manual στην περίπτωση υπερφόρτωση ρεύματος η κάποια βλάβη ρεύματος που μπορεί να είναι οπουδήποτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα