Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Όπως λέει και ο τίτλος εργάζομαι και παίρνω βασικό μισθό . Γνωρίζουμε ότι ο βασικός μισθός είναι στα 614 και η πληρωμή μου για τον μήνα που πέρασε ήταν 580 ευρώ.

Από τη στιγμή που είναι ο βασικός στα 614, πως γίνεται να μας πληρώνουν λιγότερα;

Δουλεύεις για βασικό μισθό υποτίθεται και ούτε αυτόν παίρνεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pngts1996 είπε

Από τη στιγμή που είναι ο βασικός στα 614, πως γίνεται να μας πληρώνουν λιγότερα;

Μηπως αντι για πληρες ωραριο φαινεσαι να δουλευεις λιγο λιγοτερο? Πχ 2-3 λιγοτερες ωρες την εβδομαδα? Δες τα εγγραφα μισθοδοσιας να δεις ποσες ωρες φαινεσαι οτι εργαστηκες εκεινο τον μηνα. Δεν ειναι απιθανο να επεσες και σε εργοδοτη απο τους καλους...

Δημοσ.

Με βάση την αναγγελια προσληψης οι μεικτες αποδοχες ειναι 715 , 40 ωρες εργασιας την βδομαδα ( κανονικα με εχουν 40 ώρες και 30 λεπτα την βδομαδα) και ωρομισθο 4.29 με 6 μέρες απασχόλησης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pngts1996 είπε

Με βάση την αναγγελια προσληψης οι μεικτες αποδοχες ειναι 715 , 40 ωρες εργασιας την βδομαδα ( κανονικα με εχουν 40 ώρες και 30 λεπτα την βδομαδα) και ωρομισθο 4.29 με 6 μέρες απασχόλησης.

Μηπως εκεινο τον μηνα που πηρες λιγοτερα χρηματα δουλεψες λιγοτερο? Μηπως ειχες καποια αναρρωτικη και πληρωθηκες μεσω ΙΚΑ και μπηκαν λιγοτερα?

Μου φαινεται πολυ κουλο παντως να σε εριξαν για 34 ευρω τον μηνα. Ειναι μεγαλη η εταιρια που δουλευεις? Μηπως εγινε καποιο λαθος?

Δημοσ.
Στις 8/12/2022 στις 11:08 ΜΜ, OxiGiannisGiannakis είπε

Μηπως εκεινο τον μηνα που πηρες λιγοτερα χρηματα δουλεψες λιγοτερο? Μηπως ειχες καποια αναρρωτικη και πληρωθηκες μεσω ΙΚΑ και μπηκαν λιγοτερα?

Μου φαινεται πολυ κουλο παντως να σε εριξαν για 34 ευρω τον μηνα. Ειναι μεγαλη η εταιρια που δουλευεις? Μηπως εγινε καποιο λαθος?

Δούλεψα όλο τ μήνα κανονικά δεν έλειψα καθόλου. Είναι γνωστή εταιρία.

Δημοσ.

Αν εισαι σε εταιρεια στον κλαδο των εμπορουπαλληλων ή ξενοδοχουπαλληλων(και αλλα) τοτε εχεις μια παραπανω κρατηση στο μισθο σου για το ταμειο σας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, meli1 είπε

Αν εισαι σε εταιρεια στον κλαδο των εμπορουπαλληλων ή ξενοδοχουπαλληλων(και αλλα) τοτε εχεις μια παραπανω κρατηση στο μισθο σου για το ταμειο σας

Επειδή είμαι στους εμπορουπαλλήλους (πωλητής) , όταν λες το "ταμείο μας" τι εννοείς;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kag1ante είπε

Επειδή είμαι στους εμπορουπαλλήλους (πωλητής) , όταν λες το "ταμείο μας" τι εννοείς;

Επικουρική ασφάλιση ΤΕΑΥΕΚ ή ΕΤΕΑΜ

Δημοσ.

Οοοοοοοταν παρετε συνταξη τοτε θα παρετε και απο το ΙΚΑ και απο αυτο το ταμειο , και ενα μικρο εφαπαξ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...