Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Φυσικα κ το αμφισβητω. Αν εμαθα κατι απ το πανεπιστημιο ειναι να μην δεχομαι αυθεντιες. Υπαρχουν παρα πολυ καλες εργασιες που λενε οτι η μολυνση δεν εχει καμια σημασια στο βαθμο που της εχει δωθει μεχρι τωρα. Καποιοι "πετρελαιαδες" προχωρανε μαλιστα, στο σημειο να κατηγορουν για φρενο στην προοδο απο ασχετους κ πληρωμενους. Κ δεν σου λεω οτι παιρνω καποια πλευρα. Λεω απλα, οτι μεχρι να σχηματισω γνωμη θα ηθελα να διαβαζω κ καμια πηγη. Μεχρι στιγμης εδω μονο "συναισθηματικες κραυγες" ακουω απο παντου. Κανενας δεν μπηκε στον κοπο να βαλει εστω ενα λινκ πανω στη γνωμη του. Εστω ενα περιοδικο (οχι τιποτα πανεπιστημιακη εργασια).

Περιμενω να βαλεις λινκ για τα ιδια λογια ακριβως σε μουσουλμανικο φορουμ κρεατοφαγιας κ σφαγης halal. Θα ηθελα να δω να γραφεις ακριβως αυτα, που καλα κανεις κ τα λες σε μας, κ στους συμπαθεστατους φιλους που πιστευουν στην τελετουργικη σφαγη κ αφηνουν το ζωο να υποφερει κ να σφαδαζει. Θα ηθελα μετα να μου δειξεις κ τις ισραηλινων συμφεροντων εταιριες που προσφερουν μαζικα kosher κρεας, να λαμβανουν SMS απο εσενα, με την δικαιολογημενη αγανακτηση σου εκπεφρασμενη. Δεν ειναι πολυ δυσκολο. Υπαρχουν σε ολο τον πλανητη, κυριολεκτικα σε καθε χωρα, ιδιως στην ΕΕ. Τραβα πες τους τα ιδια λογια περι ευαισθησιας κ οτι πρεπει να βαλουν τα θρησκευτικα τους πιστευω στην ακρη. Καλοι ειμαστε εμεις να ακουμε θεωριες. Πολυ καλοι κ δεκτικοι. Για πηγαινε κ απο κει μερια να μιλησεις λιγακι. Ο μισος πλανητης ειναι μονο αυτες οι δυο θρησκειες. Ελα να σε δουμε να σε χαρουμε.....

Καταρχάς είμαστε εκτός θέματος μιας και το νήμα αφορά την Neuralink που δεν είναι χασάπικο.

Αλλά εν πάση περιπτώσει θα μπορούσες να μας πεις , χωρίς παραληρηματικά κατεβατά , με δύο λόγια δηλ ποια είναι η δικιά σου γνώμη και όχι η γνώμη των λινκ που ζητάς συνεχώς,  για το εν λόγω θέμα ; 

Εγώ το έκανα σε προηγούμενη ανάρτηση μου καθαρά και ξαστερα. 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Καταρχάς είμαστε εκτός θέματος μιας και το νήμα αφορά την Neuralink που δεν είναι χασάπικο. Αλλά εν πάση περιπτώσει θα μπορούσες να μας πεις , χωρίς παραληρηματικά κατεβατά , με δύο λόγια δηλ ποια είναι η δικιά σου γνώμη και όχι η γνώμη των λινκ που ζητάς συνεχώς,  για το εν λόγω θέμα ; Εγώ το έκανα σε προηγούμενη ανάρτηση μου καθαρά και ξαστερα. 

Αν το θεμα ειναι τα "παραπτωματα" της neuralink επι ζωων δεν βλεπω πως ειμαστε εκτος. Αλλα για συντομια να σου εξηγησω μιας κ δεν καταλαβαινεις. 

Ηθελα να τονισω το γεγονος οτι πολλες θεωριες παιζουν γυρω μας, αλλα φαινεται να ισχυουν μονο για ενα κομματι του πλυθησμου. Δλδ, μιλας εσυ για ζωα κ χασαπικα κλπ, αλλα δεν πας να τα πεις στα 2 δις μουσουλμανων/εβραιων που τα σκοτωνουν τελετουργικα λογω θρησκειας (κ ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν κ αλλες θρησκειες με αντιστοιχες πρακτικες, απλα δεν τις γνωριζω). Αρα, οτι λες ειναι αυστηρα για Ελλαδα/Ευρωπη.... 

Το ιδιο κ ο φιλος που με αγαπαει τοσο πολυ, AtiX, που μιλαει για περιβαλον, αλλα δεν τον ειδα να πηγαινει Κινα να διαδηλωνει κ να εκφραζει την οργη του. Μονο εδω σε μας, την ψωροκωσταινα.... Καλες λοιπον οι θεωριες, αλλα εκει που γινεται το "πραγματικο εγκλημα", οι πραγματικες καθημερινες τελετουργικες σφαγες επι μονιμου βασης κ η πραγματικη απιστευτη μολυνση ΚΑΝΕΝΑΣ (οχι μονο εσεις φυσικα) δεν μιλα !!!!! Ουτε κρατη, ουτε φορεις, ουτε οργανωσεις, ουτε μιγακι δεν πετα εκει.... Ε, φυσικο δεν ειναι καποια στιγμη να σας κοιταμε (ολοι εμεις που παρατηρουμε αυτη την απλη "λεπτομερια") κ να... χαμογελαμε κουνωντας το κεφαλι?? Οπως ακριβως κ για τα δικαιωματα των γυναικων. Φωνες κ κακο σε εμας που φροντιζουμε τις γυναικες μας, μοκο κ ακρα του ταφου σιωπη στις κουλτουρες/θρησκειες που τις εχουν στα ιδια επιπεδα με αγελαδες....

Βλεποντας αυτα, δεν ειναι λοιπον, λογικο να διαπιστωσει καποιος οτι τα κινητρα καποιων να μιλαν κ να φωναζουν δεν ειναι τελικα ουτε το περιβαλον, ουτε τα δικαιωματα των ζωων, ουτε η ζωη των γυναικων, αλλα καθαρα πολιτικες σκοπιμοτητες??? (δεν μιλαω για τους δυο σας, αλλα για τις ομαδες που μας τα εχουν κανει ζεππελιν με τα συγκεκριμενα). Αρα, γιατι να μην ζηταω λινκς? Γιατι να μην αμφισβητω την "επιστημονικοτητα" μιας γνωμης εδω μεσα, που ποιος ξερει που την βρηκε, την πηρε κ την λεει τωρα, αυτος που την κουβαλα?

Κ πως ξεκινησα αυτα που εγραφα? Ειπα οτι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι η "διωξη" που γινεται τωρα στον Μασκ, οχι γιατι καποιοι κοπτονται της ευτυχιας των ζωων. Να λοιπον, πως κλεινει ο κυκλος. Πολιτικη πισω απ αυτο που γινεται με την Neuralink,πολιτικες κ οι γνωμες που αναφερονται γυρω απ το θεμα. Οχι επιστημονικες. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Καθαρα κ ξαστερα.

Ελπιζω να βοηθησα. 

Επεξ/σία από SilverMachine
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Αν το θεμα ειναι τα "παραπτωματα" της neuralink επι ζωων δεν βλεπω πως ειμαστε εκτος. Αλλα για συντομια να σου εξηγησω μιας κ δεν καταλαβαινεις. 

Ηθελα να τονισω το γεγονος οτι πολλες θεωριες παιζουν γυρω μας, αλλα φαινεται να ισχυουν μονο για ενα κομματι του πλυθησμου. Δλδ, μιλας εσυ για ζωα κ χασαπικα κλπ, αλλα δεν πας να τα πεις στα 2 δις μουσουλμανων/εβραιων που τα σκοτωνουν τελετουργικα λογω θρησκειας (κ ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν κ αλλες θρησκειες με αντιστοιχες πρακτικες, απλα δεν τις γνωριζω). Αρα, οτι λες ειναι αυστηρα για Ελλαδα/Ευρωπη.... 

Το ιδιο κ ο φιλος που με αγαπαει τοσο πολυ, AtiX, που μιλαει για περιβαλον, αλλα δεν τον ειδα να πηγαινει Κινα να διαδηλωνει κ να εκφραζει την οργη του. Μονο εδω σε μας, την ψωροκωσταινα.... Καλες λοιπον οι θεωριες, αλλα εκει που γινεται το "πραγματικο εγκλημα", οι πραγματικες καθημερινες τελετουργικες σφαγες επι μονιμου βασης κ η πραγματικη απιστευτη μολυνση ΚΑΝΕΝΑΣ (οχι μονο εσεις φυσικα) δεν μιλα !!!!! Ουτε κρατη, ουτε φορεις, ουτε οργανωσεις, ουτε μιγακι δεν πετα εκει.... Ε, φυσικο δεν ειναι καποια στιγμη να σας κοιταμε (ολοι εμεις που παρατηρουμε αυτη την απλη "λεπτομερια") κ να... χαμογελαμε κουνωντας το κεφαλι?? Οπως ακριβως κ για τα δικαιωματα των γυναικων. Φωνες κ κακο σε εμας που φροντιζουμε τις γυναικες μας, μοκο κ ακρα του ταφου σιωπη στις κουλτουρες/θρησκειες που τις εχουν στα ιδια επιπεδα με αγελαδες....

Βλεποντας αυτα, δεν ειναι λοιπον, λογικο να διαπιστωσει καποιος οτι τα κινητρα καποιων να μιλαν κ να φωναζουν δεν ειναι τελικα ουτε το περιβαλον, ουτε τα δικαιωματα των ζωων, ουτε η ζωη των γυναικων, αλλα καθαρα πολιτικες σκοπιμοτητες??? (δεν μιλαω για τους δυο σας, αλλα για τις ομαδες που μας τα εχουν κανει ζεππελιν με τα συγκεκριμενα). Αρα, γιατι να μην ζηταω λινκς? Γιατι να μην αμφισβητω την "επιστημονικοτητα" μιας γνωμης εδω μεσα, που ποιος ξερει που την βρηκε, την πηρε κ την λεει τωρα, αυτος που την κουβαλα?

Κ πως ξεκινησα αυτα που εγραφα? Ειπα οτι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι η "διωξη" που γινεται τωρα στον Μασκ, οχι γιατι καποιοι κοπτονται της ευτυχιας των ζωων. Να λοιπον, πως κλεινει ο κυκλος. Πολιτικη πισω απ αυτο που γινεται με την Neuralink,πολιτικες κ οι γνωμες που αναφερονται γυρω απ το θεμα. Οχι επιστημονικες. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Καθαρα κ ξαστερα.

Ελπιζω να βοηθησα. 

Δηλαδή να πάμε εμείς οι φουκαραδες να συνετήσουμε πρώτα 3 δις φανατικούς μουλάδες και μετά να ασχοληθούμε με τον Μασκ. 

Και πολιτικά να είναι τα κίνητρα για μένα το αποτέλεσμα μετράει. Αν όντως έπραξε έτσι η συγκεκριμένη εταιρεία να τιμωρηθεί αυστηρά και να μην ξαναεπαναληφθεί.  

Αλλά σε ρωτάω εσένα προσωπικά, αν επρόκειτο για την δικιά σου υγεία και ζωή θα σε απασχολούσαν τόσο τα κίνητρα ή το τι γίνεται με τα πειραματόζωα,  ή το να γίνεις καλά; 

Για μένα ομολογώ ότι προτεραιότητα μάλλον θα ήταν να γίνω καλά εγώ ή κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο . Για σένα; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Δηλαδή να πάμε εμείς οι φουκαραδες να συνετήσουμε πρώτα 3 δις φανατικούς μουλάδες και μετά να ασχοληθούμε με τον Μασκ. αι πολιτικά να είναι τα κίνητρα για μένα το αποτέλεσμα μετράει. Αν όντως έπραξε έτσι η συγκεκριμένη εταιρεία να τιμωρηθεί αυστηρά και να μην ξαναεπαναληφθεί.  Αλλά σε ρωτάω εσένα προσωπικά, αν επρόκειτο για την δικιά σου υγεία και ζωή θα σε απασχολούσαν τόσο τα κίνητρα ή το τι γίνεται με τα πειραματόζωα,  ή το να γίνεις καλά;Για μένα ομολογώ ότι προτεραιότητα μάλλον θα ήταν να γίνω καλά εγώ ή κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο . Για σένα; 

Οχι δεν ειπα να παμε εμεις να κανουμε κατι. Απλα το τονιζω για να καταλαβεις απο που ξεκιναω κ διαπιστωνω ποτε καποιος μιλα επιστημονικα κ ποτε πολιτικα (γιατι ο επιστημονας, ναι, παει στη πηγη του προβληματος, ο πολιτικος οχι, απλα σχηματιζει θεωρια κ την πλασαρει).

Εξ ορισμου, η βαζουμε λινκ κ κανουμε επιστημονικη αποδειξη/αναλυση, η μιλαμε πολιτικα κ χωρις πληρης αποδειξεις. Ιδιως επι τετοιων θεματων.

Προβληματα εχω αρχισει να εχω κ ειχαν πολλαπλα ατομα στον στενο οικογενειακο μου κυκλο. Γι αυτο ειμαι κ 200% υπερ του πειραματισμου επι ζωων. Αλλα παντα ημουν γιατι εχω ζησει τα εργαστηρια για λιγο διαστημα κ φιλε, ειλικρινα, δεν ειδα κανεναν να θελει να βασανισει καποιο ζωακι. Δεν ειδα ΠΟΤΕ (εργαστηρια βιολογιας, ανατομιας, φαρμακολογιας) επιστημονα να μην αγαπα τα ζωακια του, να μην τα λυπαται αμα υποφερουν, να μην προσπαθει να τους κανει την ζωη ευκολοτερη (οσο γινεται). Η εικονα του ανθρωπου-τερατος, που φορα μια ασπρη ρομπα κ βασανιζει υπαρξεις με νυστερια κ ενεσεις, ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας κ ειναι πλασμενη απο πολιτικοποιημενα ατομα, ωστε να επικαλεσθουν το συναισθηματικο θυμικο του δεκτη της προπαγανδας (γιατι τελικα περι αυτου προκειται), να υπερσκελισουν την λογικη του κ ετσι να τον ενταξουν "απ την πισω πορτα" στην οποια ιδεολογια. Γνωστη τακτικη....

Σου βαζω στοιχημα οτι τιποτα δεν εχει κανει ο Μασκ. Μαλλον πιασαν κ βαλαν φακελακια στις τσεπες καποιων υπαλληλων, να πουν το παραμυθι που ηταν ετοιμο σε προ-δακτυλογραφημενη σελιδα απο δικηγορους, οτι καπου παραβιασε τις χρονικες παραμετρους (γιατι πραγματικα βασανιστηρια, οπως σου ειπα, δεν γινονται, κ θαταν χοντρο ψεμα να λεγαν κατι τετοιο) κ καταληξαν (βαση μαρτυριων ξανατονιζω) στα συμπερασματα οτι ΑΡΑ κ ΑΦΟΥ καναν πιο γρηγορα καπου τα ζωακια πονεσαν παραπανω κ τριχες κατσαρες.... 

Κ δικαιοσυνη υπαρχει μονο επιλεκτικα. Οταν κανουν πειραματα οι Big Pharma ολοι κανουν τουμπεκα γιατι χρηματοδοτουν μαζικα τους πλανηταρχες. Τωρα που ο Ελονας ταρακουνησε τα λιμναζοντα υδατα..... ω, η κολαση επι της γης ηρθε !!! (που κ αυτο πολιτικη κινηση ηταν... φιλε αυτο που βλεπουμε λεγεται powerplay κ δεν εχει να κανει τιποτα με τις τυχες των συμπαθεστατων ζωντανων, αλλα με εξουσια) 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Τι αλλο θα μπορουσανε να κανουνε αυτοι οι <<ολοι>> ?

Αυτο που υποτιθεται ειναι φτιαγμενες ως οργανωσεις να κανουν στο καταστατικο τους οταν υποβαλαν χαρτια στο κρατος που εδραζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...