Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχοντας μετακομίσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε σπίτι που θα μείνω για περίπου άλλους 15 μήνες, ψάχνω πάροχο internet. Δυστυχώς την περιοχή δεν την καλύπτουν πάροχοι με υπηρεσίες χωρίς συμβόλαιο. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση ώστε να μη δεσμευτώ για 24 μήνες στους γνωστούς cosmote-vodafone-wind/nova?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Έχοντας μετακομίσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε σπίτι που θα μείνω για περίπου άλλους 15 μήνες, ψάχνω πάροχο internet. Δυστυχώς την περιοχή δεν την καλύπτουν πάροχοι με υπηρεσίες χωρίς συμβόλαιο. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση ώστε να μη δεσμευτώ για 24 μήνες στους γνωστούς cosmote-vodafone-wind/nova?

Ευχαριστώ!

4g. Η whatsup καρτοκινητη εχει καποια καλα πακέτα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε

4g. Η whatsup καρτοκινητη εχει καποια καλα πακέτα 

Είναι για κλάματα ΚΑΙ το σήμα σε vodafone + cosmote που έχω. Και σε Vodafone είμαι σε απεριόριστο πακέτο. Τα πρωινά πιάνει 60-70 mbps, το μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ πέφτει στα 10.

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Ευχαριστώ!

Πάνε σε κατάστημα και ζητά 12 μηνο η πρώην μου που διορίστηκε αναπληρώτρια ενώ από το τηλέφωνο της έλεγαν μόνο για 18/24 μήνες

Σε κατάστημα της έκαναν κανονικά 12 μηνο (βέβαια η τιμή είναι πιο ακριβή από αντίστοιχα 18/24 μήνα συμβόλαια)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Andrew_2k είπε

Δες για hcn, inalan.

Δυστυχώς δεν!

4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Πάνε σε κατάστημα και ζητά 12 μηνο η πρώην μου που διορίστηκε αναπληρώτρια ενώ από το τηλέφωνο της έλεγαν μόνο για 18/24 μήνες

Σε κατάστημα της έκαναν κανονικά 12 μηνο (βέβαια η τιμή είναι πιο ακριβή από αντίστοιχα 18/24 μήνα συμβόλαια)

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! Έχω βέβαια γνωστό που δουλεύει σε vodafone κατάστημα και μου είπε χλωμό. Όλα έχουν γίνει 24μηνα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το 18μηνο δεν ξέρω αλλά στο 12μηνο αν δεν κάνω λάθος πληρώνεις full price, η οποία μπορεί να είναι και διπλάσια ακόμα από αυτή του 24μηνου.

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.
Στις 9/12/2022 στις 8:26 ΠΜ, TzortzisJosh είπε

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! Έχω βέβαια γνωστό που δουλεύει σε vodafone κατάστημα και μου είπε χλωμό. Όλα έχουν γίνει 24μηνα..

Να επιμείνεις αναφέροντας ότι είναι παράνομο να δίνουν μόνο 24άρι συμβόλαιο.

Ο κανονισμός της ΕΕΤΤ που υποχρεωτικά τον ακολουθούν αναφέρει ότι δεν μπορεί να σε υποχρεώσουν για συμβόλαιο μεγαλύτερο των 12 μηνών, ωστόσο έχουν δικαίωμα να δίνουν εκπτώσεις στα μεγαλύτερα διατηρώντας ακριβότερα τα μικρότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...