Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα δεματακι στις ΗΠΑ και πήγα στα ΕΛΤΑ κούριερ. Μου άνοιξαν το κουτί και πέρα από ότι σχολίαζαν.. και κοίταζαν και το προσωπικό λεύκωμα που είχα φτιάξει για τον παραλήπτη, μου είπαν ότι βασικά το μισό κουτί απαγορεύεται για μεταφορά (χιονόμπαλες, αρωματικά χώρου, αρωματικά κεράκια). Είπαν να δοκιμάσω το ταχυδρομείο γιατί εκεί δεν ελέγχονται τα δέματα. Ισχύει ή πάλι θα τρέχω χωρίς λόγο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Θέλω να στείλω ένα δεματακι στις ΗΠΑ και πήγα στα ΕΛΤΑ κούριερ. Μου άνοιξαν το κουτί και πέρα από ότι σχολίαζαν.. και κοίταζαν και το προσωπικό λεύκωμα που είχα φτιάξει για τον παραλήπτη, μου είπαν ότι βασικά το μισό κουτί απαγορεύεται για μεταφορά (χιονόμπαλες, αρωματικά χώρου, αρωματικά κεράκια). Είπαν να δοκιμάσω το ταχυδρομείο γιατί εκεί δεν ελέγχονται τα δέματα. Ισχύει ή πάλι θα τρέχω χωρίς λόγο; 

Με τι αιτιολογικο απαγορευοντα τα παραπανω? Το αρωματικο χωρου αν εινα υγρο οκ μπορει να θεωρηθει ευφλεκτο αλλα οι χιονομπαλες?Δοκιμασε ταχυδρομειο και βλεπεις....

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Με τι αιτιολογικο απαγορευοντα τα παραπανω? Το αρωματικο χωρου αν εινα υγρο οκ μπορει να θεωρηθει ευφλεκτο αλλα οι χιονομπαλες?Δοκιμασε ταχυδρομειο και βλεπεις....

σπαει ευκολα περιεχει υγρο

Δημοσ.

Χιονόμπαλες: Εύθραυστο με υγρό, μεγάλο ρίσκο να καταστρέψει άλλα πακέτα

Αρωματικά χώρου: Αν το άρωμα έχει βάση το οινόπνευμα ή είναι σε μορφή σπρέι ή θεωρείται εύφλεκτο τότε απαγορεύεται

Κεράκια: Ανήκουν στην κατηγορία εύφλεκτων προϊόντων

Δημοσ.

Βασικά δεν υπάρχει λίστα με απαγορευμένα είδη;

Δε μπορείς να "μαντεύεις" αν το κάθε τι "θεωρείται" εύφλεκτο, ή δε ξέρω 'γω τι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...