katerina200 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Θέλω να στείλω ένα δεματακι στις ΗΠΑ και πήγα στα ΕΛΤΑ κούριερ. Μου άνοιξαν το κουτί και πέρα από ότι σχολίαζαν.. και κοίταζαν και το προσωπικό λεύκωμα που είχα φτιάξει για τον παραλήπτη, μου είπαν ότι βασικά το μισό κουτί απαγορεύεται για μεταφορά (χιονόμπαλες, αρωματικά χώρου, αρωματικά κεράκια). Είπαν να δοκιμάσω το ταχυδρομείο γιατί εκεί δεν ελέγχονται τα δέματα. Ισχύει ή πάλι θα τρέχω χωρίς λόγο;
Menelaos83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, katerina200 είπε Θέλω να στείλω ένα δεματακι στις ΗΠΑ και πήγα στα ΕΛΤΑ κούριερ. Μου άνοιξαν το κουτί και πέρα από ότι σχολίαζαν.. και κοίταζαν και το προσωπικό λεύκωμα που είχα φτιάξει για τον παραλήπτη, μου είπαν ότι βασικά το μισό κουτί απαγορεύεται για μεταφορά (χιονόμπαλες, αρωματικά χώρου, αρωματικά κεράκια). Είπαν να δοκιμάσω το ταχυδρομείο γιατί εκεί δεν ελέγχονται τα δέματα. Ισχύει ή πάλι θα τρέχω χωρίς λόγο; Με τι αιτιολογικο απαγορευοντα τα παραπανω? Το αρωματικο χωρου αν εινα υγρο οκ μπορει να θεωρηθει ευφλεκτο αλλα οι χιονομπαλες?Δοκιμασε ταχυδρομειο και βλεπεις.... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Menelaos83
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Με τι αιτιολογικο απαγορευοντα τα παραπανω? Το αρωματικο χωρου αν εινα υγρο οκ μπορει να θεωρηθει ευφλεκτο αλλα οι χιονομπαλες?Δοκιμασε ταχυδρομειο και βλεπεις.... σπαει ευκολα περιεχει υγρο
Speculoos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Χιονόμπαλες: Εύθραυστο με υγρό, μεγάλο ρίσκο να καταστρέψει άλλα πακέτα Αρωματικά χώρου: Αν το άρωμα έχει βάση το οινόπνευμα ή είναι σε μορφή σπρέι ή θεωρείται εύφλεκτο τότε απαγορεύεται Κεράκια: Ανήκουν στην κατηγορία εύφλεκτων προϊόντων
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλα στέλνεις αμερικη αρωματικά χωρου😁
Haldol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Βασικά δεν υπάρχει λίστα με απαγορευμένα είδη; Δε μπορείς να "μαντεύεις" αν το κάθε τι "θεωρείται" εύφλεκτο, ή δε ξέρω 'γω τι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα