DerMeister Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Χαιρετώ, Από το πρωί βομβαρδίζεται το mail μου από εκατοντάδες spam email την ώρα. Μιλάμε είναι τραγική η κατάσταση καθώς έρχονται κυριολεκτικά 5-6 κάθε λεπτό. Αυτό ξεκίνησε ξαφνικά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;
CyberCr33p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μήπως τα e-mails που έρχονται αφορούν αναφορές μη παράδοσης; Εάν ναι τότε ίσως κάποιος χάκαρε το e-mail σου και έστειλε spam είτε πρόκειται για backscatter ( https://help.returnpath.com/hc/en-us/articles/220568667-What-is-backscatter- )
DerMeister Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Το 95% είναι mail του τύπου "click here to accept/claim your reward/refund" και προσφορές για αγορά από σελίδες στα γαλλικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, DerMeister είπε Το 95% είναι mail του τύπου "click here to accept/claim your reward/refund" και προσφορές για αγορά από σελίδες στα γαλλικά. Το έδωσες κάπου; Πανε στο σπαμ μονα τους;
DerMeister Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Πουθενά δεν το έδωσα εσκεμμένα. Άλλα πάνε στα σπαμ κ άλλα κανονικά στα εισερχόμενα.
DerMeister Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα στέλνουν προσφορές να αγοράσω!! Εχω ξεκινήσει να κάνω unsubscribe παντού
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, DerMeister είπε Εχω ξεκινήσει να κάνω unsubscribe παντού Λάθος,γιατί έτσι δείχνεις ότι το email σου είναι ενεργό. Θα έπρεπε να τα μαρκάρεις σαν σπαμ.Τι email έχεις;Gmail?
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα... εχω ενα mail ....@outlook και λογω οτι δεν το χρησιμοποιω θελω να το απενεργοποιησω τελειως. (οχι μονο να το διαγραψω απτο κινητο μου - το οποιο ξερω πως να κανω καταργηση αλλα δοαγραφη, να μην υπαρχει καν...) πως γινεται; πρεπει να στειλω μυνημα στν outlook?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα