mordred Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας επαναφέρει taskbar με uncombined - labeled buttons, start menu να μπορείς να φτιάξεις group εφαρμογών και να ξεφορτωθεί διάφορες παπάτζες στα menu που σου σπάνε τα νεύρα. Μέχρι τότε ούτε για αστείο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από mordred 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) να μας πάρει νέο pc να τα βάλουμε, γιατί με i5 gen 4 δεν.... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από panospeter 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Έχω και τα 10 και τα 11 . Προτιμώ όμως τα 10 . Είναι καλύτερα και λειτουργικοτατα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, panospeter είπε να μας πάρει νέο pc να τα βάλουμε, γιατί με i5 gen 4 δεν.... Αυτο ακριβώς, ας μας πάρει και το hardware και εμείς κάνουμε την αναβάθμιση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, markos9 είπε Έναν χρόνο σε 11, με το σύστημα της υπογραφής και όλα καλα. 45 λεπτά πριν, HateMe είπε Δεν φαίνεται η υπογραφή σου μάλλον αυτό εννοεί ότι δεν τα έχει πουθενά χαχαχα πλάκα κάνω... λοιπόν γιατί προσπαθεί να σπρώξει και δεν σπρώχνει τους υπαλλήλους της να φτιάξουν τα 11 καλύτερα.? έχω 10 και 11 σε λαπτοπ δεν μου αρέσει κάτι ώστε να πάω στα 11 μου θυμίζει την προσπάθεια για βιστα. και την ακόμη μεγαλύτερη στα 8 Καλα τα σβηστα το ηξεραν και οι ίδιοι και δεν το προχωρησαν πολυ τα 8 ομως μας έπρηξε ηταν η εποχη με τα κινητα με παραθυρα αλλο δραμα και αυτο...αλλα αφου το το βλέπουν και το ξέρουν αν ένα σύστημα είναι καλό πάει μόνο του χωρίς προσπάθεια.βλεπε xp-7-10 με ότι προβλήματα είχαν στην αρχή. σε μικρό διάστημα πηγαν ολοι εκει . με τα σβηστα -8-μιλενιουμ δεν πηγαινες ουτε με νεο συστημα το αλλαζες χθες Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από kinitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 "μία νέα «out-of-the-box» εμπειρία" Αυτή την εμπειρία την έχω ζήσει δεκαετίες τώρα. Οπότε προτείνω Windows 10 For Ever Mourlenium Edition. Εκτός αν είσαι νέος ωραίος με γερό στομάχι και νεύρα Και χρήματα για τις αναβαθμίσεις που θέλουν και θέλεις να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες για σένα Blue-Red-Green-Black-White-Death Screens (μας τέλειωσαν τα χρώματα) μπορείς να αναβαθμίσεις σε Windows 11 (Όξ από δω δεν την παλεύω άλλο γέρασα άσπρισαν τα μαλάκια μου εξαιτίας της μικρομαλακής) και να τις ζήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 ας υποστηριξη παλιοτερους επεξεργαστες να βαλουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, kinitos είπε μάλλον αυτό εννοεί ότι δεν τα έχει πουθενά χαχαχα πλάκα κάνω... Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αλλά είπα να το αναφέρω όπως και να χει ΧΑΑΧΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, music_lover είπε Σχόλια για την υπεροχή των Linux σε 3...2...1...Go! 😝 ΤΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfocus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 κάπως έτσι μιλούσανε πριν καιρό και για τα vista. Χαρακτηριστικά λέγανε τότε ότι ''ένας γίγαντας κοιμάται...΄΄ ευχαριστώ δεν θα τσιμπήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigshortsfeet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 θα το λέω και θα το ξαναλέω Windows 7 μέχρι να σβήσει ο ήλιος... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.A.S.A. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TR-909 είπε Πολλά privacy issues για εμένα. Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να δημιουργήσω microsoft account και το local account να το φτιάχνω με script? Κανενα Microsoft Account και κανενα σκριπτ παιδια.. Οταν στην εγκατασταση σου ζητησει το email σου, απλα δινεις : [email protected], πληκτρολογεις ενα τυχαιο κωδικό πρόσβασης, και σε συνεχιζει με local account. Το εχω κανει σε 4 διαφορετικες εγκαταστασεις. Και ΕΔΩ ενας τροπος να εγκαταστησεις 11ρια, σε pc που δεν πληρουν τις προυποθεσεις ( Αφαιρεση απαιτησεων για 4GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0 ). Δεν χανετε κατι, με μια δοκιμη. (Αυτο, δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα) EDIT: Διευκρινισεις Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από N.A.S.A. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 βασικα δεν προσπαθει να βαλεις τα 11 σου λει παρε καινουργια μηχανηματα για να βαλεις τα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δεν της φτάνουν οι alfa testers... Θέλει κι άλλους...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα