goodra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Ξέρει κανείς εάν είναι παράνομο να εισαχθείς σε δεύτερο ΑΕΙ χωρίς να έχεις ορκιστεί στο πρώτο πτυχίο; Τυπικά έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και μου έχει χορηγηθεί βεβαίωση περάτωσης αλλά δεν έχω ορκιστεί ακόμα λόγω καθυστερήσεων. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;
spooker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, goodra είπε Ξέρει κανείς εάν είναι παράνομο να εισαχθείς σε δεύτερο ΑΕΙ χωρίς να έχεις ορκιστεί στο πρώτο πτυχίο; Τυπικά έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και μου έχει χορηγηθεί βεβαίωση περάτωσης αλλά δεν έχω ορκιστεί ακόμα λόγω καθυστερήσεων. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; η ορκωμοσία δεν ορίζει το αν είσαι πτυχιούχος ή όχι για αυτό και μόνο με την βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών μπορείς να συνεχίσεις σε μεταπτυχιακά ή άλλες σχολές. 3
Dark_panel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, goodra είπε Ξέρει κανείς εάν είναι παράνομο να εισαχθείς σε δεύτερο ΑΕΙ χωρίς να έχεις ορκιστεί στο πρώτο πτυχίο; Τυπικά έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και μου έχει χορηγηθεί βεβαίωση περάτωσης αλλά δεν έχω ορκιστεί ακόμα λόγω καθυστερήσεων. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Δε γινομαστε πτυχιουχοι μετα την ορκωμοσια αλλά μετα την περατωση των σπουδων μας 😉 Φυσικά και μπορεις να γραφτεις πλεον σε αλλο τμημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα