Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα κι εγω μολις τις πρωτες ψηφιακες μου βεβαιωσεις σε εγγραφα.

Στη πρωτη αποπειρα μου πηρε κανονικα το pdf και γραφει οτι το εγγραφο εκδοθηκε, αλλα αν παω να το αποθηκευσω στον υπολογιστη μου βγαζει μια σελιδα με ΙnternalServerError, code 500 κλπ.

Μετα διαβασα αυτο το θρεντ, μετετρεψα σε pdf/a και το εγγραφο υπογεγραμμενο εμφανιστηκε και αποθηκευτηκε κανονικα. Δηλαδη ενω στη περιπτωση του φιλου απο πανω δεν δεχοταν το pdf, εμενα το δεχοταν μεν, αλλα χωρις αποτελεσμα.

Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια. Μπορει αυτο να αποτελει προβλημα? Διαγραφες στη θυριδα μπορω να κανω? μπορω να διαγραψω το τζουφιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rus είπε

Εκανα κι εγω μολις τις πρωτες ψηφιακες μου βεβαιωσεις σε εγγραφα.

Στη πρωτη αποπειρα μου πηρε κανονικα το pdf και γραφει οτι το εγγραφο εκδοθηκε, αλλα αν παω να το αποθηκευσω στον υπολογιστη μου βγαζει μια σελιδα με ΙnternalServerError, code 500 κλπ.

Μετα διαβασα αυτο το θρεντ, μετετρεψα σε pdf/a και το εγγραφο υπογεγραμμενο εμφανιστηκε και αποθηκευτηκε κανονικα. Δηλαδη ενω στη περιπτωση του φιλου απο πανω δεν δεχοταν το pdf, εμενα το δεχοταν μεν, αλλα χωρις αποτελεσμα.

Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια. Μπορει αυτο να αποτελει προβλημα? Διαγραφες στη θυριδα μπορω να κανω? μπορω να διαγραψω το τζουφιο?

Γιατι να αποτελει προβλημα ...Μονο εσυ εχεις προσβαση σε αυτη την εφαρμογη για σενα .Τωρα που μπηκα στη θυριδα μου δεν βλεπω τροπο διαγραφης 

Αυτο ομως με το pda/a πρεπει να το διορθωσουν .Δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να το ξερει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι να αποτελει προβλημα ...Μονο εσυ εχεις προσβαση σε αυτη την εφαρμογη για σενα .Τωρα που μπηκα στη θυριδα μου δεν βλεπω τροπο διαγραφης 

Αρα ενα εγγραφο μπορει να εχει περισσοτερες απο μια ψηφιακες υπογραφες 😐

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, rus είπε

Αρα ενα εγγραφο μπορει να εχει περισσοτερες απο μια ψηφιακες υπογραφες 😐

Μαλλον αλλα που ειναι το προβλημα ?Συστημικο λαθος ηταν .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον αλλα που ειναι το προβλημα ?Συστημικο λαθος ηταν .

Το λαθος ηταν δικο μου γιατι ανεβασα pdf και οχι pdf/a.

Aρα απ οτι φαινεται μπορει καποιος να δωσει το ιδιο εγγραφο σε 2 ή περισσοτερους αποδεκτες, με διαφορετικη στο καθενα ψηφιακη υπογραφη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rus είπε

Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια.

Όταν λέτε "τζούφια" πώς ακριβώς το εννοείτε ; (για να μπορέσω να σας απαντήσω)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Aρα απ οτι φαινεται μπορει καποιος να δωσει το ιδιο εγγραφο σε 2 ή περισσοτερους αποδεκτες, με διαφορετικη στο καθενα ψηφιακη υπογραφη.

Μπα, η ψηφιακή υπογραφή είναι η ίδια, μόνο ο τύπος αρχείου είναι διαφορετικός.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Το λαθος ηταν δικο μου γιατι ανεβασα pdf και οχι pdf/a.

Που να ξερεις εσυ οτι θελει pda/a 

Επρεπε να το λεει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Όταν λέτε "τζούφια" πώς ακριβώς το εννοείτε ; (για να μπορέσω να σας απαντήσω)

συγκεκριμενα, παω  στη θυριδα μου, επιλεγω το συγκεκριμενο ψηφιακως βεβαιωμενο εγγραφο, κλικαρω Αποθηκευση στη συσκευη μου και παιρνω αυτο

image.png

12 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Μπα, η ψηφιακή υπογραφή είναι η ίδια, μόνο ο τύπος αρχείου είναι διαφορετικός.

μα εχουν διαφορετικο QR και διαφορετικο κωδικο επαληθευσης

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

μα εχουν διαφορετικο QR και διαφορετικο κωδικο επαληθευσης

Δεν λέει κάτι αυτό, μια χαρά γίνεται διαφορετικά QR code και διαφορετικοί κωδικοί επαλήθευσης να οδηγούν στην ίδια ψηφιακή υπογραφή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δεν λέει κάτι αυτό, μια χαρά γίνεται διαφορετικά QR code και διαφορετικοί κωδικοί επαλήθευσης να οδηγούν στην ίδια ψηφιακή υπογραφή.

Αρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα, λαμπρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...