rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Εκανα κι εγω μολις τις πρωτες ψηφιακες μου βεβαιωσεις σε εγγραφα. Στη πρωτη αποπειρα μου πηρε κανονικα το pdf και γραφει οτι το εγγραφο εκδοθηκε, αλλα αν παω να το αποθηκευσω στον υπολογιστη μου βγαζει μια σελιδα με ΙnternalServerError, code 500 κλπ. Μετα διαβασα αυτο το θρεντ, μετετρεψα σε pdf/a και το εγγραφο υπογεγραμμενο εμφανιστηκε και αποθηκευτηκε κανονικα. Δηλαδη ενω στη περιπτωση του φιλου απο πανω δεν δεχοταν το pdf, εμενα το δεχοταν μεν, αλλα χωρις αποτελεσμα. Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια. Μπορει αυτο να αποτελει προβλημα? Διαγραφες στη θυριδα μπορω να κανω? μπορω να διαγραψω το τζουφιο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, rus είπε Εκανα κι εγω μολις τις πρωτες ψηφιακες μου βεβαιωσεις σε εγγραφα. Στη πρωτη αποπειρα μου πηρε κανονικα το pdf και γραφει οτι το εγγραφο εκδοθηκε, αλλα αν παω να το αποθηκευσω στον υπολογιστη μου βγαζει μια σελιδα με ΙnternalServerError, code 500 κλπ. Μετα διαβασα αυτο το θρεντ, μετετρεψα σε pdf/a και το εγγραφο υπογεγραμμενο εμφανιστηκε και αποθηκευτηκε κανονικα. Δηλαδη ενω στη περιπτωση του φιλου απο πανω δεν δεχοταν το pdf, εμενα το δεχοταν μεν, αλλα χωρις αποτελεσμα. Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια. Μπορει αυτο να αποτελει προβλημα? Διαγραφες στη θυριδα μπορω να κανω? μπορω να διαγραψω το τζουφιο? Γιατι να αποτελει προβλημα ...Μονο εσυ εχεις προσβαση σε αυτη την εφαρμογη για σενα .Τωρα που μπηκα στη θυριδα μου δεν βλεπω τροπο διαγραφης Αυτο ομως με το pda/a πρεπει να το διορθωσουν .Δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να το ξερει . Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι να αποτελει προβλημα ...Μονο εσυ εχεις προσβαση σε αυτη την εφαρμογη για σενα .Τωρα που μπηκα στη θυριδα μου δεν βλεπω τροπο διαγραφης Αρα ενα εγγραφο μπορει να εχει περισσοτερες απο μια ψηφιακες υπογραφες 😐 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rus είπε Αρα ενα εγγραφο μπορει να εχει περισσοτερες απο μια ψηφιακες υπογραφες 😐 Μαλλον αλλα που ειναι το προβλημα ?Συστημικο λαθος ηταν . Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Μαλλον αλλα που ειναι το προβλημα ?Συστημικο λαθος ηταν . Το λαθος ηταν δικο μου γιατι ανεβασα pdf και οχι pdf/a. Aρα απ οτι φαινεται μπορει καποιος να δωσει το ιδιο εγγραφο σε 2 ή περισσοτερους αποδεκτες, με διαφορετικη στο καθενα ψηφιακη υπογραφη.
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, rus είπε Ετσι τωρα στη θυριδα μου υπαρχει το ιδιο εγγραφο με δυο ψηφιακες βεβαιωσεις, μια κανονικη και μια τζουφια. Όταν λέτε "τζούφια" πώς ακριβώς το εννοείτε ; (για να μπορέσω να σας απαντήσω)
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, rus είπε Aρα απ οτι φαινεται μπορει καποιος να δωσει το ιδιο εγγραφο σε 2 ή περισσοτερους αποδεκτες, με διαφορετικη στο καθενα ψηφιακη υπογραφη. Μπα, η ψηφιακή υπογραφή είναι η ίδια, μόνο ο τύπος αρχείου είναι διαφορετικός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, rus είπε Το λαθος ηταν δικο μου γιατι ανεβασα pdf και οχι pdf/a. Aρα απ οτι φαινεται μπορει καποιος να δωσει το ιδιο εγγραφο σε 2 ή περισσοτερους αποδεκτες, με διαφορετικη στο καθενα ψηφιακη υπογραφη. Που να ξερεις εσυ οτι θελει pda/a Επρεπε να το λεει
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Όταν λέτε "τζούφια" πώς ακριβώς το εννοείτε ; (για να μπορέσω να σας απαντήσω) συγκεκριμενα, παω στη θυριδα μου, επιλεγω το συγκεκριμενο ψηφιακως βεβαιωμενο εγγραφο, κλικαρω Αποθηκευση στη συσκευη μου και παιρνω αυτο 12 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπα, η ψηφιακή υπογραφή είναι η ίδια, μόνο ο τύπος αρχείου είναι διαφορετικός. μα εχουν διαφορετικο QR και διαφορετικο κωδικο επαληθευσης Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από rus
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, rus είπε μα εχουν διαφορετικο QR και διαφορετικο κωδικο επαληθευσης Δεν λέει κάτι αυτό, μια χαρά γίνεται διαφορετικά QR code και διαφορετικοί κωδικοί επαλήθευσης να οδηγούν στην ίδια ψηφιακή υπογραφή.
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν λέει κάτι αυτό, μια χαρά γίνεται διαφορετικά QR code και διαφορετικοί κωδικοί επαλήθευσης να οδηγούν στην ίδια ψηφιακή υπογραφή. Αρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα, λαμπρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα