Saggitaro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ναι εξηγησε μου γιατι θα πρεπει να με νοιαζουν εμενα που πηρα 12th gen ή τον αλλον που πηρε 13th gen; Πηραμε κατι καλυτερο τη δεδομενη στιγμη; Mπορουμε να περιμενουμε κατι αναλογο οπως και τωρα και οχι αναλογο με κατι πριν 10 χρονια; Mε αυτη τη λογικη παντα η Intel θα ειναι "μαυρισμενη" για εσενα. Σκεψουν λοιπον την εποχη που η AMD ηταν για τα μπαζα να την εχουν "μαυρισμενη" μεχρι και σημερα. Ετσι λοιπον σου ειπα οτι δεν γινεται να κανεις επιλεκτικες αναφορες και πρεπει να δει το τι γινεται τωρα. ΑΜD και Intel επαθαν και εμαθαν,το θεμα ειναι τι θα κανουν απο εδω και περα. Δε σε ανάγκασε κανείς να νοιαστείς για κάτι φίλε μου εσυ παρέθεσες ενα σχόλιο μου κι απλά ανταπάντησα,δεν προσπάθησα να σε πείσω για κάτι,εξάλλου δεν αποτελείς μεγάλο μέρος της αγοράς οπότε θα ήταν άσκοπο ακόμα και να το προσπαθήσω. Η AMD πρίν τους Ryzen δεν είχε να δώσει κάτι δυνατό,πέραν του FX-8350,όμως αυτά που έδινε ήταν αυτά που περιέγραφε τεσταρισμένα χωρίς ευπάθειες και σε περίπτωση λάθους της προχωρούσε σε άμεση αντικατάσταση. Η Intel υπερκοστολογούσε τη σταγονομετρημένη τεχνολογία που έδινε και όταν βρέθηκε υπόλογη ΔΥΟ φορές για προϊόντα της σε επίπεδο Hardware δεν έκανε λόγο για αντικατάσταση.Η μια ήταν όταν προώθησε εις γνώσην της στην αγορά Chip με σημαντικές ευπάθειες σε θέμα ασφάλειας (Spectre,Meltdown) και η άλλη όταν παρτίδες των πανάκριβων τότε i7 7700k είχαν σοβαρό θέμα θερμοκρασίας ακόμα και χωρίς OC.Και οι δυο περιπτώσεις αφορούσαν καθαρά πρόβλημα σε επίπεδο Hardware και οχι Software μιας και οι ευπάθειες ήταν στη δομή του επεξεργαστη και την συναρμολόγηση του αντίστοιχα.Η Intel αντί να ζητήσει συγγνώμη και να προβεί άμεσα σε αντικαταστάσεις τι έκανε; Στην πρώτη περίπτωση έβγαλε ενα patch το οποίο έριχνε την απόδοση του επεξεργαστή απο 40% και πάνω (ανάλογα τη χρήση του καθενός) βγάζωντας Off κυριολεκτικά αδύναμα και μικρά συστήματα και στη δεύτερη απλά έβγαλε ανακοίνωση να μην γίνονται τα συγκεκριμένα Chip OC,ούτε αντικατάσταση ούτε καν μερική επιστροφή χρημάτων.Βέβαια στη δεύτερη περίπτωση λυνόταν το θέμα με τη διαδικασία του Delide αλλά κανείς δεν είχε τη γνώση και την όρεξη να την κάνει σε ενα τόσο ακριβό επεξεργαστή,ούτε καν η ίδια η Intel. Επομένως έχουμε εξιστόριση γεγονότων και οχι όπως άτοπα είπες αναφορές επιλεκτικού επιπέδου. Η AMD ΔΕΝ έπαθε η AMD προσπαθούσε η Intel έπαθε και ελπίζουμε να έμαθε απο τα λάθη της αλλιώς θα συνεχίσει να πατώνει έναντι μιας AMD που στέκεται αξιοπρεπέστατα και με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές της. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Saggitaro
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Η Intel υπερκοστολογούσε τη σταγονομετρημένη τεχνολογία που έδινε και όταν βρέθηκε υπόλογη ΔΥΟ φορές για προϊόντα της σε επίπεδο Hardware δεν έκανε λόγο για αντικατάσταση.Η μια ήταν όταν προώθησε εις γνώσην της στην αγορά Chip με σημαντικές ευπάθειες σε θέμα ασφάλειας (Spectre,Meltdown) και η άλλη όταν παρτίδες των πανάκριβων τότε i7 7700k είχαν σοβαρό θέμα θερμοκρασίας ακόμα και χωρίς OC.Και οι δυο περιπτώσεις αφορούσαν καθαρά πρόβλημα σε επίπεδο Hardware και οχι Software μιας και οι ευπάθειες ήταν στη δομή του επεξεργαστη και την συναρμολόγηση του αντίστοιχα.Η AMD ΔΕΝ έπαθε η Intel έπαθε και ελπίζουμε να έμαθε απο τα λάθη της αλλιώς θα συνεχίσει να πατώνει έναντι μιας AMD που στέκεται αξιοπρεπέστατα και με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές της. Οκ πες λοιπον τωρα που η AMD εκανε τα ιδια λαθη γιατι νομιζε οτι μπορουσε, με υπερκοστολογημενους Ryzen 5000 και 7000 γιατι δεν νιωθεις το ιδιο; Oταν ειδες 5600x στα 400€ πως ενιωσες; Oταν ειδες τιμες απο Ryzen 7000 460-980€ και μητρικες να ξεκινανε απο 300€ χωρις PCI-e 5.0 ηταν καλα; Oταν ειδες τον 7950x να παιζει στους 95c stock με ΑΙΟ ηταν ok; Aπλα οταν τα κανει ο ενας πρεπει να το μασαμε για μια ζωη ενω οταν το κανει ο αλλος ειναι ξημερωματα Παρασκευης και βλεπουμε Game Awards 2022. Eγω απλα βλεπω τι βγαζουν και αν μου κανει το αγοραζω αν δεν μου κανει προχωραω παρακατω. Απο τη 3η γενια πηγα στη 12η το τι εκανε στη 6η και στην 7η δεν με ενδιαφερει για να το θεωρησω κριτηριο για τους 14th gen. Θα βγουν θα τους δουμε και θα κρινουμε αναλογως. Αν παλι ειναι καλυτεροι απο τους Ryzen 8000 εσυ θα σκεφτεσαι τον 7700κ παλια στο Τεξας ή θα παρεις οτι καλυτερο μπορεις; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 1
Herald Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Saggitaro είπε των πανάκριβων τότε i7 7700k Συγνώμη, μου φάνηκε αστείο και είπα να το σχολιάσω. Οι πανάκριβοι τότε 7700k, κόστιζαν όσο λάνσαρε τώρα η AMD τον φθηνότερο Zen 4!!! Ένα repeat? Τα ακριβότερα mainstream CPU της Intel κατά την αυτοκρατορία της, δηλαδή μεταξύ 2008 και 2018, κόστιζαν όσο κοστίζουν τα φθηνότερα Zen 3 και Zen 4 1
toylis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Snolly είπε Κι εγώ έχω βάλει στόχο να μπει ανάμεσα σε μένα και την γυναίκα μου η Margot Robbie. αδερφε αμα την βαρεθεις γιατι ειναι χαζοξανθια εδω ειμαστε. μια πασα δεν σκοτωσε ποτε κανεναν (οχι την γυναικα σου ασφαλως!) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από toylis 1
isaias1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίοι οι fanboyσμοι αλλά η αλήθεια είναι μία κ μοναδική. Όποιος θέλει το καλύτερο τώρα πάει σε 13900k. Όποιος αντέχει περιμένει 2 μήνες να βγει ο 7950x3d,να δει αν είναι καλύτερος κ στην ίδια τιμή κ τον τσιμπάει... Οτιδήποτε άλλη σκέψη είναι απλά π!πες κ όρεξη για κουβέντα χωρίς ουσία... 1
Hacker?pcs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Quote Αν και η μπλε ομάδα έχει ήδη ανταποκριθεί με επιτυχία σε αυτή την πρόκληση, με την αξιοσημείωτα επιτυχημένη μετάβασή της στην υβριδική τεχνολογία με τις τελευταίες γενιές των επεξεργαστών Intel Core [αξιοποιώντας έναν συνδυασμό πυρήνων υψηλής απόδοσης (Performance cores) και υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας (Efficient cores) που έχουν τις κωδικές ονομασίες Alder Lake και Raptor Lake Ούτε καν, απάντησε η Intel γιατί η κανονική απόδοση των κανονικών cores μάτσαρε την AMD, όχι ότι ενδιέφερε κανέναν τι κάνουν τα E-cores, στην καλύτερη ήταν ένα bonus 13 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Aπαντηση σε Αρθρο του 2020; Οι 12th gen πατησαν τους Ryzen 5000 σε πιο VFM τιμες Για κανένα εξάμηνο μέχρι να βγει ο 5600 σκέτος (όχι G/X) και να πατήσει σε value τον 12400 που ήταν η απάντηση και παραμένει σχεδόν μονόδρομος για budget συστήματα 41 minutes ago, isaias1983 said: Όποιος θέλει το καλύτερο ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, μα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ πάνε σε πάνω από Ryzen 7/i7 και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι πεταμένα λεφτά γι' αυτό που κάνουν. Για το 95% των χρηστών ούτε που τους νοιάζει τι κάνουν οι εταιρείες σε CPU που αξίζουν πάνω από ολόκληρο το PC που θέλουν να αγοράσουν Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Hacker?pcs
jimagas99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και τι περιμέναμε να πει το στέλεχος της intel ???? Ότι δεν πάμε καλά, ότι υστερούμε σε σχέση με ανταγωνιστές, ότι είμαστε πίσω, ή ότι δεν έχουμε στόχους??? Ας πάρουμε μια τυχαία Ψ εταιρεία. Είναι ποτέ δυνατόν, κάποιος υψηλόβαθμος υπάλληλος, που στην ουσία τρώει ψωμί ( παντεσπάνι τρώει, αλλά δεν είναι ώρα για ανάλυση τώρα) , να πει κάτι , εναντίον της εταιρείας του ??? Τώρα θα βγει και ο αντίστοιχος υψηλόβαθμος υπάλληλος της AMD, ή της SAMSUNG και θα πει κάτι παρόμοιο, για την δική του εταιρεία όμως. Όλα καλά και πρόοδος. Και θα αρχίσουμε και εμείς οι οπαδοί, ή οι haters, να λέμε διάφορα, για την κάθε εταιρεία. Αγορά λέγεται και έχει τους νόμους της. Πάντα όμως εις βάρος των καταναλωτών και προς όφελος των εταιρειών. Απλό είναι. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από jimagas99
Saggitaro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Οκ πες λοιπον τωρα που η AMD εκανε τα ιδια λαθη γιατι νομιζε οτι μπορουσε, με υπερκοστολογημενους Ryzen 5000 και 7000 γιατι δεν νιωθεις το ιδιο; Oταν ειδες 5600x στα 400€ πως ενιωσες; Oταν ειδες τιμες απο Ryzen 7000 460-980€ και μητρικες να ξεκινανε απο 300€ χωρις PCI-e 5.0 ηταν καλα; Oταν ειδες τον 7950x να παιζει στους 95c stock με ΑΙΟ ηταν ok; Aπλα οταν τα κανει ο ενας πρεπει να το μασαμε για μια ζωη ενω οταν το κανει ο αλλος ειναι ξημερωματα Παρασκευης και βλεπουμε Game Awards 2022. Eγω απλα βλεπω τι βγαζουν και αν μου κανει το αγοραζω αν δεν μου κανει προχωραω παρακατω. Απο τη 3η γενια πηγα στη 12η το τι εκανε στη 6η και στην 7η δεν με ενδιαφερει για να το θεωρησω κριτηριο για τους 14th gen. Θα βγουν θα τους δουμε και θα κρινουμε αναλογως. Αν παλι ειναι καλυτεροι απο τους Ryzen 8000 εσυ θα σκεφτεσαι τον 7700κ παλια στο Τεξας ή θα παρεις οτι καλυτερο μπορεις; Δεν νιώθω κάπως φίλε μου,αφού παίζει μόνη της πλέον μπορεί να τσιμπήσει και κάτι παραπάνω για την πάρτη της.Στην τελική δίνει αρκετά σε σχέση με αυτά που έδινε κάποτε ο ανταγωνισμός της οπότε δεν βρίσκω κάτι μεμπτό.Στην τελική δεν μιλάμε για κοινωφελή ιδρύματα αλλά για πολυεθνικές,απλά η AMD είναι πιο ξεκάθαρη και όταν δαγκώνει δεν βάζει δύναμη.Επίσης δεν ασχολήθηκα ποτέ με τις Stock ψύκτρες θεωρώ μονόδρομο την αγορά aftermarket ψύκτρας εξ αρχής. Δεν είναι μόνο ο 7700k ήταν κι οι παρτίδες με τις ευπάθειες (Spectre/Meltdown) και γενικά η πολιτική της εταιρίας απέναντι στον καταναλωτή την οποία δεν μου εγγυάται κανείς οτι δε θα μου ξανακάνει η Intel. 3 ώρες πριν, Herald είπε Συγνώμη, μου φάνηκε αστείο και είπα να το σχολιάσω. Οι πανάκριβοι τότε 7700k, κόστιζαν όσο λάνσαρε τώρα η AMD τον φθηνότερο Zen 4!!! Ένα repeat? Τα ακριβότερα mainstream CPU της Intel κατά την αυτοκρατορία της, δηλαδή μεταξύ 2008 και 2018, κόστιζαν όσο κοστίζουν τα φθηνότερα Zen 3 και Zen 4 Σίγουρα δεν διαφωνούμε σε αυτό μιας και οι τιμοκατάλογοι δεν λένε ψέματα,η αναφορά μου στην τιμή είναι καθαρά ενδεικτική για να δώσω έμφαση στην απαράδεκτη συμπεριφορά της Intel απέναντι σε πελάτες που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, ilos είπε Δε χρειάζεται να κάνει και τίποτα σπουδαίο tbh. Απλά να βγάζει τα κλειδωμένα SKU's day 1 μαζί με τα bX50 chipsets και άσε τους άλλους να ονειρεύονται 300ρια και 400ρια για x670 mobos... Τα χοντρά χρήματα όμως τα βγάζει απο τους ακριβότερους ξεκλείδωτους επεξεργαστές. Ποσοι νομιζεις θα αγόραζαν ξεκλειδωτο i5 στα 360+ευρώ day one ή πανάκριβες Z μητρικές μετά? Και η Ιντελα 300ρες και 400αρες για Z μητρικές ονειρεύεται, γιαυτο βγάζει πρώτα τους ακριβότερους ξεκλειδωτους να αρμέξει τους enthusiasts/day one αγοραστές.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Για κανένα εξάμηνο μέχρι να βγει ο 5600 σκέτος (όχι G/X) και να πατήσει σε value τον 12400 που ήταν η απάντηση και παραμένει σχεδόν μονόδρομος για budget συστήματα Αν και θυμηθηκε να τον βγαλει 2 χρονια μετα αντι για νεα σειρα παλι δεν εφτανε ουτε για στραγαλια. Για Gaming ακομα και ο i3 ειναι καλυτερος 1 ώρα πριν, Saggitaro είπε Δεν νιώθω κάπως φίλε μου,αφού παίζει μόνη της πλέον μπορεί να τσιμπήσει και κάτι παραπάνω για την πάρτη της.Στην τελική δίνει αρκετά σε σχέση με αυτά που έδινε κάποτε ο ανταγωνισμός της οπότε δεν βρίσκω κάτι μεμπτό.Στην τελική δεν μιλάμε για κοινωφελή ιδρύματα αλλά για πολυεθνικές,απλά η AMD είναι πιο ξεκάθαρη και όταν δαγκώνει δεν βάζει δύναμη.Επίσης δεν ασχολήθηκα ποτέ με τις Stock ψύκτρες θεωρώ μονόδρομο την αγορά aftermarket ψύκτρας εξ αρχής. Δεν είναι μόνο ο 7700k ήταν κι οι παρτίδες με τις ευπάθειες (Spectre/Meltdown) και γενικά η πολιτική της εταιρίας απέναντι στον καταναλωτή την οποία δεν μου εγγυάται κανείς οτι δε θα μου ξανακάνει η Intel. Aπο τη μια μας λες οτι η Intel λογω μονοπωλιου πουλουσε τα ιδια και τα ιδια και ηταν ακριβη γιατι δεν ειχε ανταγωνισμο και απο την αλλη μας λες οτι η AMD εφοσον επαιζε μονη της μπορει να τσιμπησει και κατι παραπανω. Οταν λεω για stock 95c του 7950x αναφερομαι σε stock settings και οχι σε stock ψηκτρα,ακομα και με υδροψυξη βγαζει 95c. Oι Ryzen 7000 δεν εχουν stock cooler για ευνοητους λογους με τετοια TDP. Οταν βρισκεις την Intel ακριβη ειναι λαμογιο οταν παει η AMD πιο ακριβη δεν ειναι κοινωφελη ιδρυμα αλλα πολυεθνικη. Για αυτο σου ειπα εξ αρχης οτι γινεστε πονοψυχοι ή κατακρινεται οπως σας βολευει. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 1
Saggitaro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Aπο τη μια μας λες οτι η Intel λογω μονοπωλιου πουλουσε τα ιδια και τα ιδια και ηταν ακριβη γιατι δεν ειχε ανταγωνισμο και απο την αλλη μας λες οτι η AMD εφοσον επαιζε μονη της μπορει να τσιμπησει και κατι παραπανω. Οταν λεω για stock 95c του 7950x αναφερομαι σε stock settings και οχι σε stock ψηκτρα,ακομα και με υδροψυξη βγαζει 95c. Oι Ryzen 7000 δεν εχουν stock cooler για ευνοητους λογους με τετοια TDP. Οταν βρισκεις την Intel ακριβη ειναι λαμογιο οταν παει η AMD πιο ακριβη δεν ειναι κοινωφελη ιδρυμα αλλα πολυεθνικη. Για αυτο σου ειπα εξ αρχης οτι γινεστε πονοψυχοι ή κατακρινεται οπως σας βολευει. Φίλε μου σίγουρα με μπέρδεψες με άλλον γιατι τα παραπάνω δεν τα ανέφερα ποτέ. Είπα οτι η Intel υπερκοστολογούσε σταγονομετρημένη τεχνολογία,δεν είπα ποτέ οτι πουλούσε την ίδια και την ίδια τεχνολογία.Ο ανταγωνισμός που είχε τότε ήταν περιορισμένος και οχι όπως τώρα που η AMD είναι δυνατή και στέκεται επάξια στις επάλξεις.Επιπλέον δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης του άγριου δαγκώματος της Intel με το τσίμπημα της AMD στις τιμές,και μην αμελούμε οτι η AMD ζητάει αλλά δίνει κιόλας (πυρήνες,threads,επιδόσεις). Επίσης να επισημάνουμε οτι η υδρόψυξη είναι υποδέεστερη μιας καλής αερόψυξης οπότε λογικό να έχεις μεγάλες θερμοκρασίες λόγω της αργής αποβολής της θερμότητας.Επιπλέον εχω την εντύπωση πως υπερβάλλεις λίγο γιατί οι περισσότεροι επεξεργαστές έχουν σαν θερμοκρασία επιτήρησης τους 70-75 βαθμούς και μόλις ξεπεράσει τους 85 κάνει επανεκκίνηση προτού πιάσει καν τους 90. Όταν βρίσκω ακριβή την Intel κάνω κάποια σύγκριση με δεδομένα και οχι στείρα κριτική φορώντας παρωπίδες,κανείς δεν είναι πονόψυχος και στο θέμα των ιδρυμάτων ανέφερα και τις δυο οχι τη μια.Σταμάτα λοιπόν να παίρνεις σκόρπιες λέξεις και φράσεις για να βγάλεις το συμπέρασμα που θες γιατί απλά δεν σου βγαίνει.Δεν ανήκω σε κάποια ομάδα ούτε είμαι φανμπόι κάποιας εταιρίας όπως εννοείς εμμέσως πλήν σαφώς στην τελευταία σου πρόταση.Ανήκω στο συμφέρον μου και στα γεγονότα-δεδομένα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Saggitaro 1
Eloy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Saggitaro είπε ...Επιπλέον εχω την εντύπωση πως υπερβάλλεις λίγο γιατί οι περισσότεροι επεξεργαστές έχουν σαν θερμοκρασία επιτήρησης τους 70-75 βαθμούς και μόλις ξεπεράσει τους 85 κάνει επανεκκίνηση προτού πιάσει καν τους 90. Σοβαρά τώρα ? Τι επεξεργαστή έχεις αυτήν την περίοδο ?
TR-909 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλτε επιδόσεις, θερμοκρασίες, χρίστε κορυφαίους... ο κόσμος ψωνίζει AMD - period. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από TR-909
Eloy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TR-909 είπε Βάλτε επιδόσεις, θερμοκρασίες, χρίστε κορυφαίους... ο κόσμος ψωνίζει AMD - period. Αυτό είναι καλό για τους απέναντι. Βρίσκουν πιό εύκολα και φθηνότερα τους Ιντελ που θέλουν... Ασε που συνήθως ο κόσμος δεν ξέρει τι ψωνίζει... - μην κοιτάς που εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ και κυκλοφορούν κάποια στοιχεία και μετρήσεις... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Eloy
TR-909 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ότι πουλάνε όλα τα Intel 1700 μαζί πουλάει (τα ίδια και παραπάνω) ο 5800Χ 3D μόνος του. 😉 (MindFactory Γερμανία, Οκτώβριος 2022) Amazon US, Amazon DE, Skroutz, κτλπ best sellers όλοι AMD. (Και σε λίγους μήνες έρχονται οι ΖΕΝ4 3D).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα