Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα γιατί κάποιοι ισως ήθελαν να ξέρουν αν μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από τον Αντ1.

Είχα ζητήσει refund από τον Αντ1 και σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και ότι ζητάνε συγνώμη για όλο αυτό το φιάσκο.

Είχα κάνει το αίτημα μέσω του support στην σελίδα του ant1+ και μου έιχε έρθει mail που μου ζητούσε τα στοιχεία μου για να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Αγαπητέ/ή συνδρομητή/τρια,

Με κύριο στόχο μας να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των εγγεγραμμένων συνδρομητών στην 6μηνη προσφορά ΑΝΤ1+, παράλληλα με τις ενέργειες τεχνικής αποκατάστασης, ελήφθη η απόφαση για τη χορήγηση δωρεάν 3 επιπλέον μηνών συνδρομής με αυτόματη ενεργοποίηση σε όλους τους σχετικούς λογαριασμούς, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό δελτίο τύπου του Ομίλου μας την 23/11/2022.

Με αφορμή την πρόσφατη επικοινωνία σας, σκοπεύουμε να επιδιώξουμε μια λύση που να σας ικανοποιεί. Για αυτό θέλουμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα μας δηλώσετε, υποβάλλοντας την ειδική φόρμα παρακάτω, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία συμπληρωμένα το αργότερο έως την 6/12/2022.

Απαντήστε στο παρόν email συμπληρώνοντας όλα τα παρακάτω στοιχεία:

1. Όνομα*:
  2. Επώνυμο*:
  3. Τηλ. Επικοινωνίας*:
  4. E-mail εγγραφής ΑΝΤ1+*:
  5. Αίτημα:

Φιλικά,
Ομάδα εξυπηρέτησης ΑΝΤ1+

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έστειλα το e-mail (εντός προθεσμίας) και ούτε απάντηση, ούτε συγγνώμες, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τα τσακάλια του Αντ1. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...