Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματήστε να παίρνετε συνδρομές σε βλακείες. Αυτά βλέπουν και έχουν πάει τις τιμές στο θεό. 
torrent και ξανά torrent μέχρι να καταλάβουν ότι αυτά δεν παίρνανε. Μποϊκοτάζ παντού.  

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

«Δεν είμαστε κατά των αθλητικών, απλώς είμαστε υπέρ του κέρδους»

το να βγαινεις το να το λες τόσο ωμά, δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο ρε φίλε. Προσωπικά,  χαίρομαι που σας έκοψα.

Είχες την εντύπωση ότι φιλόπτωχων ίδρυμα και έπεσες απ' το cloud;

35 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Κοίτα ένας γνωστός μου αρκετά παλια άνοιξε ένα άνθωπολείο το οποίο ήταν όνειρο της μάνας του που της άρεσαν πάρα πολύ τα φυτά  αλλά αυτή δεν μπορούσε λόγο οικονομικών δυσκολιών, δυστυχώς η μάνα του πέθανε από την Κάκια αρρώστια και αυτός είχε μαζέψει κάποια χρήματα και τελικά το άνοιξε προς τιμήν της μάνας του. Άρα εύκολα μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε " ξέρεις κανέναν που να δουλεύει για την ψυχή της μάνας του?" Ε ναι λοιπόν εγώ ξέρω. Άλλος ένας μύθος που καταρρίφθηκε. 

Αν ψάξεις γύρω σου χομπίστες σαν αυτόν που περιγράφεις θα βρεις χιλιάδες, ειδικά στην Ελλάδα που η κερδοφόρα επιχείρηση είναι και η "κακιά". Ωστόσο δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας!

1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε

Όλο αυτό το πανηγύρι θα είχε νόημα αν υπήρχε μια και μόνο μια υπηρεσία και πληρωνες πχ 10 ευρώ το μήνα και τα έβλεπες όλα, τώρα δώσε 7 ευρώ για νετφλιξ, 7 ευρώ για Ντίσνεϊ, 7 ευρώ για αμαζον 7 ευρώ για απλε τβ, 7 ευρώ για το ένα 7 ευρώ για το άλλο, θες 100 ευρώ το μήνα για συνδρομές, μέχρι και οι σαβουρηδες στον Αντ1 έβαλαν συνδρομή για να βλέπεις τις βλακείες τους, όπως πάει όλα απατά θα πάνε .

Κάθε φορά που βλέπει κάποιος Netflix στον τίτλο μιας είδησης, ένα παρόμοιο ποστ θα γίνει. Και ερωτώ για άλλη μια φορά. Γιατί να τα πληρώσεις όλα αυτά ταυτόχρονα την ώρα που έχεις την δυνατότητα μόλις βαρεθείς το ένα να διακόψεις την συνδρομή σου και να πας στο επόμενο;

Δημοσ.

Όσο μπορούμε να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από τις πλατφόρμες όποτε θελουμε ανα μήνα, ας κάνουν ότι θέλουν. Αν μια σειρά μου αρέσει και βαριέμαι την διαδικασία με τα τόρεντς βάζω μια πλατφόρμα για ένα μήνα και μετά μπαι. 

Δημοσ.

Εγω περιμενω ποτε με το καλο θα μου ζητησουν εξτρα λεφτα επειδη βλεπω απο 2-3 μερη, δουλεια, σπιτι και το πατρικο μου.Εχουν να φανε ακυρωση συνδρομης πριν πουνε μαυρογενης...Πραγματικα οτι χειροτερο ειδικα απο την στιγμη που πληρωνω νομιμα την συνδρομη και οχι με πατεντες.

Περα απο αυτο δεν περιμενα οτι θα το πω αλλα εφτασα σε σημειο κορεσμου με το νετφλιξ οπως εχουν αναφερει και αλλα μελη παλιοτερα και τοτε μου εκανε εντυπωση πλεον οχι, μιας και δεν βρισκω κατι για να δω τα περισσοτερα μου περνανε αδιαφορα.

Δεν μου ειναι κατι να επιστρεψω στα πατρια εδαφη και να σηκωσω το γνωστο λαβαρο για να δω αυτες τις 2-3 σειρες και ταινιες που με ενδιαφερουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billiboo είπε

δηλαδη τι θες να πει μια εταιρεια ? για την ψυχη της μανας τους δουλευουν?ολοι το κερδος θελουν

3 ώρες πριν, mirrage είπε

Δλδ αν δεν το έλεγε θα πιστεύαμε πως το δουλεύουν το μαγαζάκι για την ψυχή της μάνας τους;

2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Είχες την εντύπωση ότι φιλόπτωχων ίδρυμα και έπεσες απ' το cloud;

Επειδή προφανώς κ οι τρεις δεν καταλάβατε. Φυσικά κ όλοι δουλεύουν για το κέρδος. Απλά δεν βγαίνεις να το πεις τόσο χοντρά. Κρατάς λίγο τα προσχήματα. Κ ειδικά τώρα που συνεχώς χάνουν πελάτες. 

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Εάν θέλει σπορ να τα βάλει έξτρα σιγά μην πληρώνω να βλέπω βλακείες 

εγω σιγά μην πληρώνω, και ειδικά τους συγκεκριμένους. Stremio και έχω βρει την υγειά μου. Βρίσκω τα πάντα.

1 ώρα πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Όσο μπορούμε να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από τις πλατφόρμες όποτε θελουμε ανα μήνα, ας κάνουν ότι θέλουν. Αν μια σειρά μου αρέσει και βαριέμαι την διαδικασία με τα τόρεντς βάζω μια πλατφόρμα για ένα μήνα και μετά μπαι. 

stremio φιλε. Ούτε τορρεντς ουτε στικάκια.

Επεξ/σία από marios02
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CyanBlue είπε

Άλλος ένας Έλληνας (καταγωγή) που διαπρέπει... εκτός Ελλάδας.

Εγώ διαπρέπω εντός Ελλάδος κι ας μη φοράω γραβάτα  

Δημοσ.

Το netflix ξεκίνησε από video club οπότε είναι λογικό να θέλει να κρατήσει αυτό το χαρακτήρα to video on demand και επικέντρωση σε σειρές και ταινίες. Αν μπορεί να ρίξει το κόστος με λίγες διαφημίσεις και την επιλογή των πελατών να διαλέξουν ποιο από τα δύο προγράμματα θέλουνε μόνο καλό θα κάνει στην αγορά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Κοίτα ένας γνωστός μου αρκετά παλια άνοιξε ένα άνθωπολείο το οποίο ήταν όνειρο της μάνας του που της άρεσαν πάρα πολύ τα φυτά  αλλά αυτή δεν μπορούσε λόγο οικονομικών δυσκολιών, δυστυχώς η μάνα του πέθανε από την Κάκια αρρώστια και αυτός είχε μαζέψει κάποια χρήματα και τελικά το άνοιξε προς τιμήν της μάνας του.

Τα στέφανα στο μνημόσυνο τα έβαλε ο ίδιος ε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jadawin είπε

Εγώ διαπρέπω εντός Ελλάδος κι ας μη φοράω γραβάτα  

Χαίρομαι αληθινά, και μπράβο σου. Βάλε τον εαυτό σου στις εξαιρέσεις. Η γραβάτα δεν είναι σύμβολο επιτυχίας έτσι κι αλλιώς. Μάλλον παραπλανεί θα έλεγα.

Δημοσ.
5 hours ago, ilias78 said:

Επειδή προφανώς κ οι τρεις δεν καταλάβατε. Φυσικά κ όλοι δουλεύουν για το κέρδος. Απλά δεν βγαίνεις να το πεις τόσο χοντρά. Κρατάς λίγο τα προσχήματα. Κ ειδικά τώρα που συνεχώς χάνουν πελάτες. 

επειδη και εγω προφανως ειμαι σαν τους αλλους 3 μπορεις να μου εξηγησεις ποιο ακριβως ειναι αυτο το "προσχημα" που λες?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilias78 είπε

Μωρέ μαζί σου αλλά αν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη δεν τα χάφτεις τα προσχήματα και απλά κοιτάς το συμφέρον σου σαν πελάτης τους, όπως και αυτοί σαν επιχειρηματίες. Εδώ σου λένε πως ο χυμός είναι light ή φυσικός και μέσα έχει 2 τόνους ζάχαρη και 3 τόνους χρώματα ενώ ταυτόχρονα "κρατάνε τα προσχήματα".

Δημοσ.

Έχω Netflix εδώ και κάμποσα χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι το έχω βαρεθεί αλλά ούτε και ότι δεν έχει τίποτα να δω. Βάζει συνεχώς καινούριες σειρές και ταινίες και όλο και κάτι ενδιαφέρον έχει για να χαζέψω.

Αντιθέτως έβαλα Disney+, λόγω Vodafone, και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω ύπαρξης του, αν εξαιρέσεις την Pixar που ο μικρός έχει να χαζεύει διάφορα παιδικά, όλο σχεδόν το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι είτε σκουπιδαριό/αδιάφορο είτε ήδη πολυπαιγμένο.

Όσο για τα αθλητικά μου είναι παντελώς αδιάφορα και αν τα προσέθεταν, θα προτιμούσα να τα κάνουν ως extra, για τα οποία αν θέλεις να τα έχεις να πληρώνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lnoldori είπε

Όσο για τα αθλητικά μου είναι παντελώς αδιάφορα και αν τα προσέθεταν, θα προτιμούσα να τα κάνουν ως extra, για τα οποία αν θέλεις να τα έχεις να πληρώνεις.

Μαζί σου αλλά είστε μειοψηφία. Και το βλέπουμε από τα ποσά που δίδονται για τηλεοπτικά δικαιώματα παντού. Και στην Ελλάδα ακόμα με το σάπιο σούπερ λιγκ (nova vs cosmote tv).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως επειδή γνωρίζει ότι η ζήτηση για ποδόσφαιρο θα είναι τόσο μεγάλη που φοβάται ότι θα κρασάρει ο σέρβερ;

Όπως και να έχει το ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ζήτηση παρόλο αν ορισμένοι απο εμάς δεν το παρακολουθούμε.

Επεξ/σία από neo80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...