Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το κινητο το ζητανε για την καρτελα , μπορει πχ να εισαι ο Κωστας παπαδοπουλος , και αυτοι να εχουν αλλους 50 πελατες με το ιδιο ονομα , βαζοντας στην αναζητηση και το κινητο θα σε βρουνε αμεσως και δεν θα χρειαζεται να ψαχνουν 1-1 της καρτελες πελατων σε περιπτωση που χασεις πχ την αποδειξη

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Το κινητο το ζητανε για την καρτελα , μπορει πχ να εισαι ο Κωστας παπαδοπουλος , και αυτοι να εχουν αλλους 50 πελατες με το ιδιο ονομα , βαζοντας στην αναζητηση και το κινητο θα σε βρουνε αμεσως και δεν θα χρειαζεται να ψαχνουν 1-1 της καρτελες πελατων σε περιπτωση που χασεις πχ την αποδειξη

Αυτό είναι το καλοπροαίρετο και πρακτικό σενάριο!

Θα ήθελα όμως ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου μου που έχω συνδέσει ευαίσθητες πληροφορίες της ζωής μου, να μην πολύ κυκλοφορεί, λαμβάνοντας υπόψη και τις ηλεκτρονικές απάτες μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που ολοένα θα γίνονται περισσότερες και πιο επικίνδυνες .

1 λεπτό πριν, Xtakis είπε

Θα ήθελα όμως ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου μου που έχω συνδέσει ευαίσθητες πληροφορίες της ζωής μου, να μην πολύ κυκλοφορεί, λαμβάνοντας υπόψη και τις ηλεκτρονικές απάτες μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που ολοένα θα γίνονται περισσότερες και πιο επικίνδυνες .

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα ηλεκτρονική παραγγελία, επειδή είναι υποχρεωτικό και λογικό να δίνεις και το τηλέφωνό σου

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xtakis είπε

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα ηλεκτρονική παραγγελία, επειδή είναι υποχρεωτικό και λογικό να δίνεις και το τηλέφωνό σου

Τι ακριβώς θα κάνουν με το νούμερο σου?

Αντε να στείλουν κάνα διαφημιστικό μυνημα, κάνας τρελός υπάλληλος καμία φάρσα με απόκρυψη,

Ούτε να σε κλέψουν μπορούν, ούτε να αποκτήσουν πρόσβαση σε οτιδήποτε άλλο

Οπότε τζάμπα οι φόβοι σας,

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Αντε να στείλουν κάνα διαφημιστικό μυνημα, κάνας τρελός υπάλληλος καμία φάρσα με απόκρυψη,

Ούτε να σε κλέψουν μπορούν, ούτε να αποκτήσουν πρόσβαση σε οτιδήποτε άλλο

Οπότε τζάμπα οι φόβοι σας,

Δε παει ετσι. 

Που ξερεις οτι δε πουλανε τις λιστες σε διαφημιστικες; 

Η ιδια απορια του θεματος, μου δημιουργηθηκε παντως κ μενα οταν εκοβα βολτες για αγορα στρωματος και ζηταγαν στοιχεια για να δωσουν προσφορα. Και αφου εκανα την αγορα μου με πηρε 2-3 βδομαδες ενας να με ρωτησει αν εκανα αγορα τελικα απο αλλου. Μου κακοφανηκε και κακως δε του ειπα επι τοπου πως το τηλεφωνο δε το εδωσα για να κανουν τετοιες κλησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει για μένα που είμαι υποψιασμένος και κατέχω λίγο από κυβερνοασφάλεια...τι γίνεται με τους ανθρώπους που απλά δίνουν το κινητό τους και αρχίζουν τα ύποπτα μηνύματα (SMS) με τα ψεύτικα links σαν αυτό που μου ήρθε σήμερα από τράπεζα για να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας.

Δεν λέω ότι χρησιμοποιήθηκε από την ανωτέρω συναλλαγή που είχα αλλά από κάπου το βρήκαν, και το δικό μου και το δικό σας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πάντως κάποιον λόγο έχουν που το κάνουν, έτσι χωρίς λόγο να ζητάνε κινητά και στοιχεία και να έρχονται σε κόντρα με πελάτες δεν έχει λογική. 

Σου έχουν δώσει στο Πλαίσιο την εντύπωση ότι τους νοιάζει πραγματικά πως νιώθει ο πελάτης?

13 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Το ίδιο ακριβώς που κάνουν και οι εταιρείες Κινητής τηλεφωνίας. Το πουλάνε σε διαφημιστικές κ.α. εταιρείες.

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Μου έχει τύχει σε ορισμένα προϊόντα που έχω αγοράσει από Πλαίσιο να μου ζητάνε κινητό τηλέφωνο ώστε να ισχύσει η εγγύηση.... 

Δηλαδή αν αλλάξεις νούμερο κανά μήνα μετά την αγορά, δεν θα ισχύει η εγγύηση επειδή δεν έχεις πια το νούμερο που είχες δηλώσει;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Δηλαδή αν αλλάξεις νούμερο κανά μήνα μετά την αγορά, δεν θα ισχύει η εγγύηση επειδή δεν έχεις πια το νούμερο που είχες δηλώσει;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ. Δεν ξέρω, έτσι μου είχανε πει πάντως.

Αν αλλάξεις νούμερο. Μάλλον θα σου πουν ότι ο αριθμός σας δεν είναι ίδιος και μετά θα πρέπει να τους πεις τον παλιό. Τι να πω. 

1 ώρα πριν, randomcat είπε

Σου έχουν δώσει στο Πλαίσιο την εντύπωση ότι τους νοιάζει πραγματικά πως νιώθει ο πελάτης?

Δεν ξέρω πως εννοείς την λέξη "νιώθει". Το κάθε μαγαζί θέλει να έχει ικανοποιημένο τον πελάτη, αλλιώς και ο πελάτης δεν θα το προτιμήσει ξανά για τις αγορές του. 

Αν καποιο θεμα διαπιστώνουν πως φέρνει αντιρρήσεις και υπάρχει πρόβλημα με τους πελάτες λχ το κινητό, καλό θα είναι να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν ξέρω πως εννοείς την λέξη "νιώθει". Το κάθε μαγαζί θέλει να έχει ικανοποιημένο τον πελάτη, αλλιώς και ο πελάτης δεν θα το προτιμήσει ξανά για τις αγορές του. 

Ακριβώς. Οι συγκεκριμένοι δεν δίνουν δεκάρα ως κατάστημα για να κρατήσουν ικανοποιημένο τον πελάτη ή αν γίνεται εμφανής η κοροϊδία τους. Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν βασικομισθίτες υπαλλήλους να σε κυνηγάνε να σε εξυπηρετήσουν, κάτι που δεν τους κοστίζει επιπλέον. Στην πρώτη αναποδιά όμως, π.χ. αν σου δώσουν κάτι ελαττωματικό, σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και ακόμα και αρνούνται να σου επιστρέψουν χρήματα - προτιμούν να σε χάσουν τελείως από πελάτη από το να καλύψουν μια πώληση που στράβωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που ψάχνετε το λόγο.

Σε όποια αλυσίδα έχω πάει αυτοπροσώπως να αγοράσω κάτι, πάντα μου ζητάνε στοιχεία στο ταμείο με πρόφαση την εγγύηση (για πιο εύκολα και καλά) και πάντα αρνούμαι ευγενικά να τα δώσω.

Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, εκτός απο το να αισθάνομαι έστω για κάποια δευτερόλεπτα ο "περίεργος" της υπόθεσης, ενώ αν το δει κανείς ψύχραιμα ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

• Like 2
Δημοσ.

Σηκωνεις τα χερια σε διαταση γυρνας προς αυτους που περιμενουν πισω απο σενα και φωναζεις δυνατα. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ.....Και γυρνας προς αυτον που σου ζητησε το τηλ και του λες....ΦΩΝΑΞΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΩΡΑ.....Να δεις για ποτε θα ισιωσει η μεση του και θα αφησει τις μαγκιες😁

Δημοσ.
17 ώρες πριν, andreoulios είπε

Έχετε ξανακούσει κούριερ να ζητάει Αφμ για να σου παραδώσει δέμα ιδιωτικό ; 

Ναι μου έχει τύχει! Από DHL και επειδή είδε ότι είναι επαγγελματικό αφμ μου ζητούσε 100 ευρώ μόνο για να το περάσουν τελωνείο. Του είπα να το γυρίσουν πίσω και μου ξαναέκαναν την αποστολή με USPS και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marioshrist είπε

Ναι μου έχει τύχει! Από DHL και επειδή είδε ότι είναι επαγγελματικό αφμ μου ζητούσε 100 ευρώ μόνο για να το περάσουν τελωνείο. Του είπα να το γυρίσουν πίσω και μου ξαναέκαναν την αποστολή με USPS και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρα.

Καλά εγώ μιλάω για δέμα εσωτερικού προς ιδιώτη 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, marioshrist είπε

Μαθαίνουμε και νέα πράγματα...

Black Friday έκανα μια αγορά 155 ευρώ από AliExpress και μάλλον θα με χρεώσουν τελωνείο...το δωρεάν όριο είναι μέχρι 150 δεν το ήξερα, δεν είχε χρειαστεί ποτέ. Δεν έχω παραλάβει ακόμα αλλά από μέρα σε μέρα. 

4 ώρες πριν, andreoulios είπε

Καλά εγώ μιλάω για δέμα εσωτερικού προς ιδιώτη 

Επιεικώς απαράδεκτο,  ειδικά αν το περίμενες πως και πως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...