CyanBlue Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας χαιρετώ όλους. Θα ήθελα από τη δική σας εμπειρία (που έχετε αναθέσει τέτοια εργασία), πρόταση για ηλεκτρονικό που μπορεί να κάνει σωστή και αξιόπιστη εργασία, (καθαρά και με εξοπλισμό και σωστά parts, να μη φαίνεται καν η επισκευή) για την αντικατάσταση των ηλεκτρολυτικών πυκνωτών σε motherboard 20ετίας. Πρόκειται για motherboard από σύστημα της εποχής σε κατάσταση βιτρίνας το οποίο αγαπάω 😀 και δε θέλω να αποχωριστώ. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από CyanBlue
duffyduck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ ανέθεσα στον εαυτό μου να κολλήσει τους νέους πυκνωτές σε μια socket 939 μητρική. Εσύ θα πας σε έναν ηλεκτρονικό να στη φτιάξει. Δεν μπορεί θα έχεις κάποιον κοντά στην περιοχή σου. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από duffyduck
triplex1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, CyanBlue είπε Σας χαιρετώ όλους. Θα ήθελα από τη δική σας εμπειρία (που έχετε αναθέσει τέτοια εργασία), πρόταση για ηλεκτρονικό που μπορεί να κάνει σωστή και αξιόπιστη εργασία, (καθαρά και με εξοπλισμό και σωστά parts, να μη φαίνεται καν η επισκευή) για την αντικατάσταση των ηλεκτρολυτικών πυκνωτών σε motherboard 20ετίας. Πρόκειται για motherboard από σύστημα της εποχής σε κατάσταση βιτρίνας το οποίο αγαπάω 😀 και δε θέλω να αποχωριστώ. Σας ευχαριστώ. δωσε στοιχεια της μητρικης
CyanBlue Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε δωσε στοιχεια της μητρικης Intel D865PERL (socket 478)
triplex1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 ισως και να'χω καμια σε κανα ντουλαπι , πρεπει να ψαξω , αμα βρω θα στην κανω και δωρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα