Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!Ελπίζω. Έχω ένα Peugeot Rallye 16v και τον τελευταίο καιρό μου ανάβει το τσεκ της μηχανής. Πηγα σε μηχανικό και μου λέει βγάζει βλάβη στην ανάφλεξη . Το έσβησε, όλα καλά, αλλά ξανααναψε μετά από λίγες μέρες. Το ξαναπήγα και μου το ξαναεσβησε. Μη τα πολυλογώ τώρα είναι ξανα αναμένο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από κακής ποιότητας βενζίνη; Να επισημάνω ότι όλες τις φορές που άναψε είχα βάλλει σελ (τη μια φορά 100αρα) ενώ όταν έβαλα revoil δεν άναψε . Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

Καλημέρα παιδιά!Ελπίζω. Έχω ένα Peugeot Rallye 16v και τον τελευταίο καιρό μου ανάβει το τσεκ της μηχανής. Πηγα σε μηχανικό και μου λέει βγάζει βλάβη στην ανάφλεξη . Το έσβησε, όλα καλά, αλλά ξανααναψε μετά από λίγες μέρες. Το ξαναπήγα και μου το ξαναεσβησε. Μη τα πολυλογώ τώρα είναι ξανα αναμένο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από κακής ποιότητας βενζίνη; Να επισημάνω ότι όλες τις φορές που άναψε είχα βάλλει σελ (τη μια φορά 100αρα) ενώ όταν έβαλα revoil δεν άναψε . Ευχαριστώ

Ναι ειδικά τις μέρες που έχει προσφορά μην βάζεις Shell

Αρχικά συνέχισε να βάζεις από άλλο πρατήριο και αν ξανά ανάψει πάει να πει φταίει κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.

βενζινη
πολλαπλαστιαστες
μπουζια
(αν δεν εχει πολλαπλασιαστές ανα κύλινδρο και ειναι παλιού τυπου τοτε και μπουζκαλωδια)
ακομη και μπεκ
ακομη και βενζινηα
ακομη και αντλια

και αυτα ειναι τα βασικά μετα εχει χιλια αλλα δυο
αν δεν μπει obd να γινει καταγραφή κανα την οδήγηση σε ποιο κύλινδρο κανει missfire κλπ για αρχι λογια του αέρα λεμε

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Black Demis είπε

βενζινη
πολλαπλαστιαστες
μπουζια
(αν δεν εχει πολλαπλασιαστές ανα κύλινδρο και ειναι παλιού τυπου τοτε και μπουζκαλωδια)
ακομη και μπεκ
ακομη και βενζινηα
ακομη και αντλια

και αυτα ειναι τα βασικά μετα εχει χιλια αλλα δυο
αν δεν μπει obd να γινει καταγραφή κανα την οδήγηση σε ποιο κύλινδρο κανει missfire κλπ για αρχι λογια του αέρα λεμε

Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται 

Αυτά έχουν αυτό το ζόρι από όσο ξέρω και από του κουμπάρου μου 

Βγαζει ποτέ ποτέ τέτοιο σφάλμα αλλά δεν είναι κάτι που λύνεται έτσι εύκολα 

Οταν ο καιρός νομίζω έχει κάπως υγρασία το κάνει; Κάτι τέτοιο θυμάμαι 

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι. Το βασικό και κύριο είναι να βάζετε βενζίνη βάσει αξιοπιστίας βενζινάδικου και όχι τιμής. Μην κοιτάτε καν την τιμή.

Οπότε ψάξε πολλές κ καλές κριτικές στο Google Maps, βρες καλό βενζινάδικο και βάζε εκεί. Αν συνεχίσει να το βγάζει, τότε ψαξτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

Όταν λες rallye να υποθέσω ότι εννοείς το 106? Αν ναι τότε σε κανένα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις παραμέτρους μέσω obd, μόνο rpm μπορείς να δεις.

Που και να υπήρχε θα έπρεπε να αξιολογήσει κάποιος τις καταγραφές.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

ολα τα δεχονται διαφερει πρωτόκολλο κλπ πρεπει να ξερεις τι κουμπώνεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Αυτά έχουν αυτό το ζόρι από όσο ξέρω και από του κουμπάρου μου 

Βγαζει ποτέ ποτέ τέτοιο σφάλμα αλλά δεν είναι κάτι που λύνεται έτσι εύκολα 

Οταν ο καιρός νομίζω έχει κάπως υγρασία το κάνει; Κάτι τέτοιο θυμάμαι 

Ναι και σήμερα που είχε βρέξει χτες και είχε υγρασία το εβγαλε 

15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όταν λες rallye να υποθέσω ότι εννοείς το 106? Αν ναι τότε σε κανένα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις παραμέτρους μέσω obd, μόνο rpm μπορείς να δεις.

Που και να υπήρχε θα έπρεπε να αξιολογήσει κάποιος τις καταγραφές.

Αυτό που συνδέει ο μηχανικός και βλέπει την βλάβη πως λέγεται; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

Αυτό που συνδέει ο μηχανικός και βλέπει την βλάβη πως λέγεται; 

Διαγνωστικό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikosvlou είπε

Στη θύρα obd δε συνδέεται και αυτό; Να πάρω ένα τέτοιο να τελειώνει;

Αν είναι να το πάρεις απλά για να λες πως πήρες κάτι τι να σου πω, πάρτο, να ξέρεις όμως πως δεν θα σου πει κάτι παραπάνω από ότι σου έχει πει ήδη ο μηχανικός.

Δημοσ.

Η θύρα που έχει είναι OBD 2?

Αν ναι, τότε κάνουν την δουλειά που θέλεις αυτά που κοιτάς στο Ίντερνετ 

Αν είναι OBD 1 τότε δεν κάνουν αυτά. Είναι πιο παλιά θύρα 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Η θύρα που έχει είναι OBD 2?

Αν ναι, τότε κάνουν την δουλειά που θέλεις αυτά που κοιτάς στο Ίντερνετ 

Αν είναι OBD 1 τότε δεν κάνουν αυτά. Είναι πιο παλιά θύρα 

Πρέπει να είναι obd 1 , πιο παλιά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...