Nikosvlou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά!Ελπίζω. Έχω ένα Peugeot Rallye 16v και τον τελευταίο καιρό μου ανάβει το τσεκ της μηχανής. Πηγα σε μηχανικό και μου λέει βγάζει βλάβη στην ανάφλεξη . Το έσβησε, όλα καλά, αλλά ξανααναψε μετά από λίγες μέρες. Το ξαναπήγα και μου το ξαναεσβησε. Μη τα πολυλογώ τώρα είναι ξανα αναμένο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από κακής ποιότητας βενζίνη; Να επισημάνω ότι όλες τις φορές που άναψε είχα βάλλει σελ (τη μια φορά 100αρα) ενώ όταν έβαλα revoil δεν άναψε . Ευχαριστώ
Tasos19s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε Καλημέρα παιδιά!Ελπίζω. Έχω ένα Peugeot Rallye 16v και τον τελευταίο καιρό μου ανάβει το τσεκ της μηχανής. Πηγα σε μηχανικό και μου λέει βγάζει βλάβη στην ανάφλεξη . Το έσβησε, όλα καλά, αλλά ξανααναψε μετά από λίγες μέρες. Το ξαναπήγα και μου το ξαναεσβησε. Μη τα πολυλογώ τώρα είναι ξανα αναμένο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από κακής ποιότητας βενζίνη; Να επισημάνω ότι όλες τις φορές που άναψε είχα βάλλει σελ (τη μια φορά 100αρα) ενώ όταν έβαλα revoil δεν άναψε . Ευχαριστώ Ναι ειδικά τις μέρες που έχει προσφορά μην βάζεις Shell Αρχικά συνέχισε να βάζεις από άλλο πρατήριο και αν ξανά ανάψει πάει να πει φταίει κάτι άλλο 1
Black Demis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 βενζινη πολλαπλαστιαστες μπουζια (αν δεν εχει πολλαπλασιαστές ανα κύλινδρο και ειναι παλιού τυπου τοτε και μπουζκαλωδια) ακομη και μπεκ ακομη και βενζινηα ακομη και αντλια και αυτα ειναι τα βασικά μετα εχει χιλια αλλα δυο αν δεν μπει obd να γινει καταγραφή κανα την οδήγηση σε ποιο κύλινδρο κανει missfire κλπ για αρχι λογια του αέρα λεμε
Nikosvlou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Black Demis είπε βενζινη πολλαπλαστιαστες μπουζια (αν δεν εχει πολλαπλασιαστές ανα κύλινδρο και ειναι παλιού τυπου τοτε και μπουζκαλωδια) ακομη και μπεκ ακομη και βενζινηα ακομη και αντλια και αυτα ειναι τα βασικά μετα εχει χιλια αλλα δυο αν δεν μπει obd να γινει καταγραφή κανα την οδήγηση σε ποιο κύλινδρο κανει missfire κλπ για αρχι λογια του αέρα λεμε Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται
Tasos19s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται Αυτά έχουν αυτό το ζόρι από όσο ξέρω και από του κουμπάρου μου Βγαζει ποτέ ποτέ τέτοιο σφάλμα αλλά δεν είναι κάτι που λύνεται έτσι εύκολα Οταν ο καιρός νομίζω έχει κάπως υγρασία το κάνει; Κάτι τέτοιο θυμάμαι
sphinxgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Πολλά μπορεί να είναι. Το βασικό και κύριο είναι να βάζετε βενζίνη βάσει αξιοπιστίας βενζινάδικου και όχι τιμής. Μην κοιτάτε καν την τιμή. Οπότε ψάξε πολλές κ καλές κριτικές στο Google Maps, βρες καλό βενζινάδικο και βάζε εκεί. Αν συνεχίσει να το βγάζει, τότε ψαξτο
Joshua21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται Όταν λες rallye να υποθέσω ότι εννοείς το 106? Αν ναι τότε σε κανένα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις παραμέτρους μέσω obd, μόνο rpm μπορείς να δεις. Που και να υπήρχε θα έπρεπε να αξιολογήσει κάποιος τις καταγραφές. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Joshua21
Black Demis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε Μπορώ να πάρω εγώ συσκευή obd και να τη συνδεσω; Στο παλιό μου αμάξι είχα αλλά ήταν πιο καινούριο. Δεν ξέρω αν στο rallye το δέχεται ολα τα δεχονται διαφερει πρωτόκολλο κλπ πρεπει να ξερεις τι κουμπώνεις
Nikosvlou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Αυτά έχουν αυτό το ζόρι από όσο ξέρω και από του κουμπάρου μου Βγαζει ποτέ ποτέ τέτοιο σφάλμα αλλά δεν είναι κάτι που λύνεται έτσι εύκολα Οταν ο καιρός νομίζω έχει κάπως υγρασία το κάνει; Κάτι τέτοιο θυμάμαι Ναι και σήμερα που είχε βρέξει χτες και είχε υγρασία το εβγαλε 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν λες rallye να υποθέσω ότι εννοείς το 106? Αν ναι τότε σε κανένα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις παραμέτρους μέσω obd, μόνο rpm μπορείς να δεις. Που και να υπήρχε θα έπρεπε να αξιολογήσει κάποιος τις καταγραφές. Αυτό που συνδέει ο μηχανικός και βλέπει την βλάβη πως λέγεται;
Joshua21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε Αυτό που συνδέει ο μηχανικός και βλέπει την βλάβη πως λέγεται; Διαγνωστικό.
Nikosvlou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Διαγνωστικό. Στη θύρα obd δε συνδέεται και αυτό; Να πάρω ένα τέτοιο να τελειώνει;
Joshua21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nikosvlou είπε Στη θύρα obd δε συνδέεται και αυτό; Να πάρω ένα τέτοιο να τελειώνει; Αν είναι να το πάρεις απλά για να λες πως πήρες κάτι τι να σου πω, πάρτο, να ξέρεις όμως πως δεν θα σου πει κάτι παραπάνω από ότι σου έχει πει ήδη ο μηχανικός.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Ουτε μια στο εκατομμύριο με αναμένω το λαμπάκι αυτο να μην λεει τι βλάβη ειναι στον διαγνωστικό έλεγχο
Tasos19s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Η θύρα που έχει είναι OBD 2? Αν ναι, τότε κάνουν την δουλειά που θέλεις αυτά που κοιτάς στο Ίντερνετ Αν είναι OBD 1 τότε δεν κάνουν αυτά. Είναι πιο παλιά θύρα
Nikosvlou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Η θύρα που έχει είναι OBD 2? Αν ναι, τότε κάνουν την δουλειά που θέλεις αυτά που κοιτάς στο Ίντερνετ Αν είναι OBD 1 τότε δεν κάνουν αυτά. Είναι πιο παλιά θύρα Πρέπει να είναι obd 1 , πιο παλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα